Aşılama 2010'un Umutlu Savaşçıları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
liya kulağa çok hoş geliyor özlemcim her ihtimale karsı erkek ismide bulmak lazım tabikii
keşke artık herkes hamiş olsa yaaa

sermestim inşallah güzel kalpli arkadaşım benim inşallah annesinin kuzucukları gelir canım.... hepimize bir kuzucuk:))

ayyy inşallah tutişim yaaaaaaa seni çooooooook seviyorum bak..... inşallah temmuz hamişi sensin çok seviştin ya:)))

inşallahhhhh:Saruboceq::Saruboceq:

buluruz canımın ici sen hele müjdeyi yetiştir
biz dört elden ararız meleğimize en güzel ismi

ayy tuanay ya ne olur bana da bakkkkkkkk noooooooluuuuuuuurrrrrr:))) inşallah canım ya hadi güzel bir haber daha inşallahhhhhhh

insallah özlemcim insallah peşpeşe üç hamiş daha patlatalım bu ay:Saruboceq:

Seviş,seviş nereye kadar,ben çok isterik bir kadın da değilim,zor oluyor vallahi,bir hamile kalsak ta 9 ay rahat etsek:bbo:

baydı diyorsun artık he adamlar duymasın dicem de onlar da baydı zannımcadelikafadulden

tırsık olmasa gelirdi zati şimdiye kadar gelmediğine göre bayağı tırsık....

tuanayım bana yardım et karnım cok gergin ve agrım var tişim var gibi sürekli karnım da gergin napmam lazım

teşekkür ederim bebingim inşallah kızım olursa düşünüyorum ... erkek olursa doruk sanırım... heyecan DORUKta deriz artık:)))

sermest ebay e üye ol sonra iki dakkada alıyorsun cok kolay.gitmeden al bence istanbulda kargo daha kolay gelir canım eşinede süpriz olur.

olayım olmasına da kargoyu nasıl denk getırcem ben isteyken gelırse
evde karıslıyacak kımse olmuyor kı
adama süpriz olmaz yumurtladım hemen ona pressedded deniyoruz bu ay diye:)

liya kulağa çok hoş geliyor özlemcim her ihtimale karsı erkek ismide bulmak lazım tabikii
keşke artık herkes hamiş olsa yaaa

evet oglusla kızce bırlıkte gelır bakarsın ısımsız kalmasın oglumuz dıymı
kkda lıyadora vardı bılırsınız belkı önceden ıkızlerını kaybetmstı sonra tekrar ıkız hamıle kalmstı zor gecıyordu gebelıgı bıdaha da görunmedı o da kızına lıya ogluna dora koyacaktı onu hatırladım bak smdı sanırım dogurmus evlatlarına kavusmus o da
darısı bızlere kolaylıkla saglıkla ınsallah

sermestim inşallah güzel kalpli arkadaşım benim inşallah annesinin kuzucukları gelir canım.... hepimize bir kuzucuk:))

bana iki kuzucuk olsa olur mu teyzesi:)

Ben de erkek olursa Rıza ya da hamdi,kız olursa gülenay ya da raziye koymayı düşünüyorum,nasıl kızlar yaa sizce????kaydirigubbakcemile3

olur sermestcim neden olmasın allah kalbine göre versin 2 olsun tabi:)))
dora kıza daha çok yakışıyor gibi bana göre ama... o da doruk ,zirve anlamında ...

Bebing cnm,rezene çayı senin sorunlarına birebir gelir,biraz da papatya varsa karıştır,züper olur...

ay evet sermest ya göbekli diye anlamı olur mu ya çok şaşırdım valla:))

amann aldırma canım sen o anlamlara ya
sözlüklerde acayipleşti son zamanlarda:)

tırsık olmasa gelirdi zati şimdiye kadar gelmediğine göre bayağı tırsık....

tuanayım bana yardım et karnım cok gergin ve agrım var tişim var gibi sürekli karnım da gergin napmam lazım

geçmiş olsun bebimm
tuanay şifa doktoru oldun hepten bak hastan çok
gel sen iyi değerlendir bu işi ticarete bagla:)

teşekkür ederim bebingim inşallah kızım olursa düşünüyorum ... erkek olursa doruk sanırım... heyecan DORUKta deriz artık:)))

hem ne dorukta valla ya kalpten gıtmeden bıgun gelırler ınsallah danalar

annesinin tırsık kuzusu o ya yavrum benim .... gelir annesi gelir inan sen ne olur...

tırsık demeyın cocuga ya sımdıden özguvenını baltalamayalım cocgun:))

dora cok guzel de artık oyuncak ismi o ya
dalga gecerler bence dora lı bi karakter var ya
kısa boylu etli biz kız cantası tokası sırt cantası konusan bilmemnesi pek meshur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…