ayyy inşallah tutişim yaaaaaaa seni çooooooook seviyorum bak..... inşallah temmuz hamişi sensin çok seviştin ya:)))
mutfagı toplayıp gelicem demiştim ya özlemcim
canım cok saol arastırma yapmıssın benim iiçin söyleyişi zor alısık olmadıgımızdan herhalde.alnız buuyk sorun mira ismini bi akrabamız koydu koyarsam beni kıskandı filan diye dedikodu yapar gıcık sey.yinede arastırmaya devam canımın içi.mucize anlamına gelen bi isim bulacaz
ayy tuanay ya ne olur bana da bakkkkkkkk noooooooluuuuuuuurrrrrr:))) inşallah canım ya hadi güzel bir haber daha inşallahhhhhhh
Seviş,seviş nereye kadar,ben çok isterik bir kadın da değilim,zor oluyor vallahi,bir hamile kalsak ta 9 ay rahat etsek:bbo:
sermest ebay e üye ol sonra iki dakkada alıyorsun cok kolay.gitmeden al bence istanbulda kargo daha kolay gelir canım eşinede süpriz olur.
liya kulağa çok hoş geliyor özlemcim her ihtimale karsı erkek ismide bulmak lazım tabikii
keşke artık herkes hamiş olsa yaaa
sermestim inşallah güzel kalpli arkadaşım benim inşallah annesinin kuzucukları gelir canım.... hepimize bir kuzucuk:))
ay evet sermest ya göbekli diye anlamı olur mu ya çok şaşırdım valla:))
tırsık olmasa gelirdi zati şimdiye kadar gelmediğine göre bayağı tırsık....
tuanayım bana yardım et karnım cok gergin ve agrım var tişim var gibi sürekli karnım da gergin napmam lazım
teşekkür ederim bebingim inşallah kızım olursa düşünüyorum ... erkek olursa doruk sanırım... heyecan DORUKta deriz artık:)))
annesinin tırsık kuzusu o ya yavrum benim .... gelir annesi gelir inan sen ne olur...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?