sermestim sen yinede dikkat et canım yeme öyle şeyler...
neyse ayın onuna az kaldı sayılır allah kavuştursun bir daha hiç ayırmasın inşallah....
evet cinsel hayatını bitirdim adamın ya hiç böyle değildi şimdi ben gitsem bile istemiyor(
valla o anlamı mucize olan birşey istiyorum demişti o nedenle azcık araştırayım dedim ve buna ulaştım evet söyleyişi zor ama farklı bir isim hem özlem anlamına da geliyormuş ya:))) demekki bende bir mucizeyim insanlık adına... eee 6 yıl sonra doğduğuma göre kesin mucizeyim...
evet inşallah sıra bebingggggggg te:)))
Kızlar akşam temel atıldı,bugün sıva,badana işleri yapılacak.Malum,testte çift çizgi çıkınca 3 gün sevişmek gerekiyor,bakın,dikkat edin,çalışmak demiyorumakannehir
Çalıştım,çabaladım,bugünlere geldim,temmuz ayının hamişi de benim dermişim:teytey:ha gayret ustam şimdi terliyorsun çalışarak ama
tertemiz bir sayfa hazırlıyorsunuz eşinle
emeğinin karşılıgında dolgun bir ücret seni bekliyor:)
Seviş,seviş nereye kadar,ben çok isterik bir kadın da değilim,zor oluyor vallahi,bir hamile kalsak ta 9 ay rahat etsek:bbo:ayyy inşallah tutişim yaaaaaaa seni çooooooook seviyorum bak..... inşallah temmuz hamişi sensin çok seviştin ya:)))
Çalıştım,çabaladım,bugünlere geldim,temmuz ayının hamişi de benim dermişim:teytey:
ya bu türk dil kurumu iyice sapıtmış kendi adımın anlamına baktım aynen aktarıyorum:
kimi bitkilerin tohum için uzayan göbek bölümü
örnek: kereviz artık özlem çıkardı
ayy yoksa ben bu yüzden mi göbekliyim yahu:))))
birde bu anlamı varmış hasretten sonra allah allah bu yaşıma geldim yeni öğrendim yahu..
Kızlar,az önce kahvemi içtim,kapattım,direkt hamile gördüm kendimi yaaa,başıma kutsal bir taç geçmiş,ışık halesi ve gebe bir kadın olarak hanemin tam ortasında duruyorum,yaşasın hamileyimmmmmmmkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile2alkisalkisalkishihoyyythihoyyyt
inşallah sermestim bebişle gidersin babaya...
evet tınısı farklı alışıldık bir isim asla değil ama bu alışmayacağımız anlamınada gelmiyor bende liya düşünüyorum kızıma sabrın en güzeli demekmiş:)))
evet mucizeyim 3 yıl annemler istememiş 3 yıl da tedavilerle uğraşmışlar eee o zamanki teknolojiyle ben olduysam modern tıpla neler olmaz dimi:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?