Aşılama 2010'un Umutlu Savaşçıları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

az kaldı şükür ayrılıklar bitsin her anlamda bitsin ama babamıza bebişle kavusalım :)

evet anlam olarak güzel zaten de alışık değiliz tınısına ya belki de ondan tuhaf geliyor
ben de severm değişik isimleri anlamı güzel söylenişi farklı olmalı benim için de
özlem sen de mucize bebeksin ha:)

Kızlar akşam temel atıldı,bugün sıva,badana işleri yapılacak.Malum,testte çift çizgi çıkınca 3 gün sevişmek gerekiyor,bakın,dikkat edin,çalışmak demiyorumakannehir

ha gayret ustam şimdi terliyorsun çalışarak ama
tertemiz bir sayfa hazırlıyorsunuz eşinle
emeğinin karşılıgında dolgun bir ücret seni bekliyor:)

Denizcim,canım,sen nasılsın,geçmiş olsun,herkesin hayatında bir dönem sapığı olur,korkma,insanların yapacak işleri güçleri yok işte,tatminsiz herifler....

ha gayret ustam şimdi terliyorsun çalışarak ama
tertemiz bir sayfa hazırlıyorsunuz eşinle
emeğinin karşılıgında dolgun bir ücret seni bekliyor:)
Çalıştım,çabaladım,bugünlere geldim,temmuz ayının hamişi de benim dermişim:teytey:

ya bu türk dil kurumu iyice sapıtmış kendi adımın anlamına baktım aynen aktarıyorum:

kimi bitkilerin tohum için uzayan göbek bölümü
örnek: kereviz artık özlem çıkardı

ayy yoksa ben bu yüzden mi göbekliyim yahu:))))

birde bu anlamı varmış hasretten sonra allah allah bu yaşıma geldim yeni öğrendim yahu..

Kızlar,az önce kahvemi içtim,kapattım,direkt hamile gördüm kendimi yaaa,başıma kutsal bir taç geçmiş,ışık halesi ve gebe bir kadın olarak hanemin tam ortasında duruyorum,yaşasın hamileyimmmmmmmkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile2alkisalkisalkishihoyyythihoyyyt

inşallah sermestim bebişle gidersin babaya...
evet tınısı farklı alışıldık bir isim asla değil ama bu alışmayacağımız anlamınada gelmiyor bende liya düşünüyorum kızıma sabrın en güzeli demekmiş:)))
evet mucizeyim 3 yıl annemler istememiş 3 yıl da tedavilerle uğraşmışlar eee o zamanki teknolojiyle ben olduysam modern tıpla neler olmaz dimi:)))

ayyy inşallah tutişim yaaaaaaa seni çooooooook seviyorum bak..... inşallah temmuz hamişi sensin çok seviştin ya:)))

Öslem,bak bu ay düzenli kullan preseedi,lucrin engellemez hamiş kalmanı....Bir mucize yaşat bize:CüvCüv:

mutfagı toplayıp gelicem demiştim ya özlemcim
canım cok saol arastırma yapmıssın benim iiçin söyleyişi zor alısık olmadıgımızdan herhalde.alnız buuyk sorun mira ismini bi akrabamız koydu koyarsam beni kıskandı filan diye dedikodu yapar gıcık sey.yinede arastırmaya devam canımın içi.mucize anlamına gelen bi isim bulacaz

ayy tuanay ya ne olur bana da bakkkkkkkk noooooooluuuuuuuurrrrrr:))) inşallah canım ya hadi güzel bir haber daha inşallahhhhhhh

aaaaa ciddi misin tuanay gerçekten kullanabilir miyim oyyyyyy ne güzel olur ya belkide tedaviye gerek kalmaz ayyyyyy inşallah ya....

Çalıştım,çabaladım,bugünlere geldim,temmuz ayının hamişi de benim dermişim:teytey:

aferrim sana bunu hakettin o zaman :hooray:

oy bence de ne entresan anlamlar varmış yahu

ermiş bacı insallah gönül güzelin görüyordur güzel geleceği
:CüvCüv::CüvCüv:

insallah canım ya ya giderken ya dönerken bebişi de yanıma katarsam ne ala
liyayı duymuştum hoş geliyor kulaga anlamı da güzelmiş
mucize annenin mucizesi liya da tez zamanda teşrif eder insallah canım

tuanayım dalga sana kadar ulaştı çiçeğim demek cok yakında haber geliyor sen nasolsa hissediyorsun ben bekliyorum senden bana ulaşmanı...

sermest ebay e üye ol sonra iki dakkada alıyorsun cok kolay.gitmeden al bence istanbulda kargo daha kolay gelir canım eşinede süpriz olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…