Aşılama 2010'un Umutlu Savaşçıları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Ben de erkek olursa Rıza ya da hamdi,kız olursa gülenay ya da raziye koymayı düşünüyorum,nasıl kızlar yaa sizce????kaydirigubbakcemile3

züpper züpper ben niye daha önce düşünemedim bunları tüh kaptrdık görüyon musempatiksalakcinni

olur sermestcim neden olmasın allah kalbine göre versin 2 olsun tabi:)))
dora kıza daha çok yakışıyor gibi bana göre ama... o da doruk ,zirve anlamında ...

amin insallah cümlemizin gönlüne göre
dora kıza da gidiyor evet doruk da guzel isim ama

raziye ve şaziye koy sen :)))

hamdi ne ya kimin adı ? ya rıza ona ne demeli....

hamdi beyin adı kutuları actıran paraları vermeyen cimri abimizdelikafadulden

ay yok aldırmıyorum bu zamana kadar bu anlamını bilmiyordum bundan sonrada bilmem unuttum gitti zati:))
evet ya gelemedi danalar eşşşşşşşşek sıpaları ( bastırınca daha hırsımı alıyorum gibi)
ulen bizde özgüven kalmadı o namussuzlar yüzünden onlarında olmayıversin .. baltalar elimizde uzun ip belimizde:)))

Benim eşimin adı Tarık,bir gün hipermarkete alışverişe gittik kipaya.Canım sıkıldı,eşimde televizyon reyonuna bakıyor,ben de sürekli tarık can diye hitap ediyorum,bir ara bir baktım,eşim yok,ben de bağırıyorum,Tarık can neredesin diye,bir çiftte beni izliyormuş,herhalde onlar bir çocuğun çıkmasını beklerken,bizim eşek kadar adam çıkınca gülmeye başladılar,bizim ki de beni rezil ettin diye acayip kızdı,ama çok gomikti...

ay o ne can lı isimler hiç sevmem tek can daha güzel... seminerde ne duydum abdülkerimcan anasınıfında okuyan manyak bir çocukmuş..puuu haaaaaahaaaaaaaa:))) abdülkerimcan...

dora cok guzel de artık oyuncak ismi o ya
dalga gecerler bence dora lı bi karakter var ya
kısa boylu etli biz kız cantası tokası sırt cantası konusan bilmemnesi pek meshur

e iyi ya işte bebingim oyuncak ettiler bizi ellerine sıpalar
varsın isimleri de oyuncak ismi olsun çok mu:umursamaz:

hakikaten canım ya iliğimizi kuruttular şimdiden
geldiklerinde ne etcez bakalım

e adam haklı tuanayım ya dag gibi adamı can etmişin daha nolsun:)

ay o ne can lı isimler hiç sevmem tek can daha güzel... seminerde ne duydum abdülkerimcan anasınıfında okuyan manyak bir çocukmuş..puuu haaaaaahaaaaaaaa:))) abdülkerimcan...

oo baya orjınal bir isim olmus masallah cok aramıslar mı acep

:lepi:yarın aksam da burda olun tamammı eşim olmıcak yine konusalım
eheheh bugun bende varım muhabbette kaçıranlar catlasınnnnn

aman dikkat et canım sendende umutluyum bu ay ona göre... çok çalışman gerek çoooook unutma adamıda yakala bırakma izin alsın tatile çıkın bak tatil çocuğu geldi:)))
inşallah özlemcim
tatil bu ara zor geçen sefer zar zor ayarladık aktif görevdeler gece gündüz her an çağırabilirler..gelsinde napalım ona da razıyım
Denisss tatlım nasılsın???
iyiyim tuanayım allaha şükür..sen nasılsın canım?
aynen ya bu kadar olmaz..zaten biz ondan bağlıyız kendimizde bulamadığımız pozitif enerjiyi birbirimizden alıyoruz..olumsuzluğa o kadar çok alıştık ki..her tedaviye bu seferde olmayacak diye başlamaktan sıkıldım artık..ama kesin kararlıyım bu sefer olacak diye başlayacağım..olumsuz hiçbirşey düşünmeyeceğim..aşılamayı olduğum gün unutacağım..
:)))
inşallah canım ya .süper olur bir buluşma daha moralimiz yerine geliyor valla..
iyiyim bebingim allaha şükür allah bozmasın..inşallah bebingim tv yi izledikçe ağlamaktan bir hal oldum biz bir günden şikayet ediyoruz onlar ise bir daha göremeyecekler..onun için hiç şikayet etmiyorum artık sağlık olsun gzüel günler bizi bekliyor hayırlısıyla..
o da anlatmamış tabi.cok ilginç degil mi bilmemeleri.
biz nerden duyduk ya hatırlayamadım
preseed topiğinide bulamadım ben ya
beceriksizmiyim neyim..
gebelik bölümün içinde canım başlıktan görürsün zaten
ohh afiyet olsun canım insan yalnız olunca ne yapmak istiyor ne de yemek...
5 günde geldi benim cuma gece verdik çarşamba geldi..seninde gelir inşallah yetişir yani yumurtlamaya..
bi mutfagı toplıyım geri gelicem hemen sekerler...
tarcınlı karanfillli çay hazırlıcam simdi
isteyen var mı

ben ben ama tarçınsız ..bal tarçın karışımından fenalık geldi..

yeğenim var akşamüstü geldi giremedim zaten istekleri bitmiyor şimdi donudurma yiyecekmiş annesini aradı 3 gün burda kalacakmışi beni beklemeyin diyor....ee iistediği herşey yapılıyor sarı şekerimin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…