işleri boşver muhabbet kaçmaz sekerim seni sürekli yakalayamıyoruz ki zaten
devlet memuru olda daha cok görüşelim
ya yağmur damlasının erkeği dişisi mi var ya ... hayır ben erkek sinek bile giremez derken damlalara maruz kalmış olmayayım:))))
Bizimkini kessen koymaz tansıkı,değişik isim olsun diye koyulan zorlama isimleri sevmiyor benim koca,basit olacakmış,bakmayın tuan dediğime,rızayı koyar yine tuanı koymaz
vayyyyyyyy cahil arkadaşlarım :)))
canlarım o testleri adet kanamanız biter bitmez kullanmanıza gerek yok çünkü 1 yumiş 5-6 günde o kadar büyüyüpte çatlamaz 28 günde bir adet görüyorsanız 10-11. gün başlayıp günaşırı kullanabilirsiniz...
sayın örtmenim banada isim bul söyle afilli olsun.bebişide laelaelaelaelaebiara bulucam ben
ya ben yumur yumur yumurtluyorum vallahi,hissediyorummmm.......
eskiden bilirdim ben ama sildim bunları beynimden.
şimdi yine gündeme oturdu
ben eşime babaların ismiini koyalım desem mutlulktan havalara ucar
sermset örtmenim sana dedim.
özlem örtmenim arıyor bana zaten isim di mi ama
ovülasyon testleri adet döngüsüne göre yapılıyor.28 günse,11. gün yapmaya başlayabilirsiniz.her gün akşam üstü 5 gibi,çok su içilmeden 3-4 saatlik beklemeden sonra yapıyorsunuz,ilk idrarla olmaz sabah ki.Dün benim şak diye 2 çizgi çıktı,Allahım dedim,şu iki çizgiyi bir de gebelik testlerinde görseydim,lütfen yarabbim dedim.....
reca ederim canım hiçççççç önemli değil...
hanaaaaaa ben örtmen deyince üstüme alındım seni unutmuşum(
bende bilinmeyen anlmı guzel söylemesi hoş bi isim istiyorum
bide bebiş istiyorum ama cok zor be kardesim hç bişey iiçin bu kadar ugrasmamıstım coktan bırakırdım baska bişey olsa
bugun eşim yemekte eczaneleri gezdiğini anlattı bende acele etme dedim.oda ama ben cocuk istiyorum dedi.ay kıyamam nasıl tatlı söledi.yazık adama ya.içim bi hoş oldu.
Bizimkisi arapça isimleride sevmiyor,öztürkçe olacakmış,bana da bulun bak yapıyorum bu akşam oğlanı:kedi:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?