Aşılama 2010'un Umutlu Savaşçıları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
catladım gulmekten tuaanay
ben belki tuaanay koyarım kızım olursa
senin oğlanada alırım sonra onu

doranın oyuncakları var bizde bizim yeğendde hayran ondan cok biliyom ben cok sevmiştim o ismi aslında

:lepi:yarın aksam da burda olun tamammı eşim olmıcak yine konusalım
eheheh bugun bende varım muhabbette kaçıranlar catlasınnnnn

olmaz mıyız gülüm sen gel yeter ki:)

Tuan,cennet bahçesine düşen ilk yağmur damlası demek,merak ettiyseniz söyleyeyim...

çok güzelmiş anlamı tuanayım ismi gibi güzel melek olacak insallah

ohh afiyet olsun canım insan yalnız olunca ne yapmak istiyor ne de yemek...

öyle valla denizcim

yeğenim var akşamüstü geldi giremedim zaten istekleri bitmiyor şimdi donudurma yiyecekmiş annesini aradı 3 gün burda kalacakmışi beni beklemeyin diyor....ee iistediği herşey yapılıyor sarı şekerimin..

oo ağır misafir var desene:)

Ya bir sürü işim var,esir ettiniz beni buraya,benimkisi gönüllü esirlik o başka...

alan razı veren razı tuanayım biz ne yapalım:)
işler bitmez zaten boşver

ay ne guzel yeğenin yanında
sende onla gzel vakit gecirirsin denizim.adet bitince mi yapıcam ovulasyon testlerini
aman ne cahil kalmısım di mi

ay ne guzel yeğenin yanında
sende onla gzel vakit gecirirsin denizim.adet bitince mi yapıcam ovulasyon testlerini
aman ne cahil kalmısım di mi

tek cahil sen değilsin canım ben de varım:)
korkmadan cekınmeden sor soruları
sayende ben de ögrenıyorum caktırmakaydirigubbakcemile3

işleri boşver muhabbet kaçmaz sekerim seni sürekli yakalayamıyoruz ki zaten
devlet memuru olda daha cok görüşelim

ya yağmur damlasının erkeği dişisi mi var ya ... hayır ben erkek sinek bile giremez derken damlalara maruz kalmış olmayayım:))))

Bizimkini kessen koymaz tansıkı,değişik isim olsun diye koyulan zorlama isimleri sevmiyor benim koca,basit olacakmış,bakmayın tuan dediğime,rızayı koyar yine tuanı koymaz

sermest,senin favori ismin ne???

canım öyle belli bariz bir isim yok illa koycam dedğim
değişik isimleri seviyorum kimsede olmayacak ama anlamı güzel olacak
kulaga tınısı hoş gelecek illa
farscada osmanlıcada güzel isimler bulunabılıyor
oralardan bulucam naspse önce bebişi bulayım

babsının adı ferit benimkisinin adı necati,ferit necati koyalım diyorum beğenmiyor,sonra da bana diyor ki,sen isim bulamadığın için olmuyor bizim bebek,bak bul,hemen olacak diyor amma .......

vayyyyyyyy cahil arkadaşlarım :)))
canlarım o testleri adet kanamanız biter bitmez kullanmanıza gerek yok çünkü 1 yumiş 5-6 günde o kadar büyüyüpte çatlamaz 28 günde bir adet görüyorsanız 10-11. gün başlayıp günaşırı kullanabilirsiniz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…