sermest canım orada arkadaşların yok mu dışarıya falan çıksan hava alsan.... kös kös oturmak helede bu mevsimde sinir bozucu...
sermest ben de okuldaydım geldiğinde kapıya bırakıp gitmişler:)))))
bırakmasalar da postanede bekliyomuş ordan gider alırsın daha 15 günün var gelir al sen dolar çıkmadan:)))))
kızlar ben doktorumu kesinlikle değiştireceğim pazartesi bana her gün progesteron iğne ve jel dedi ertesi gün de telefonda teyit ettim kociş huylanmıştı ikisini birden kullanmama bugün aklıma düştü tekrar sormak için önce ulaşamadım sonra iki saat sonra sekreterlere aratıyor ve haftada bir demiştim diyor hadi ben yanıldım reçeteyi uygulayan ve ilacın üzerine hergün bir yazan eczacıdamı yanıldı özel sigortam olduğu halde bir alay prof. farkı vermesem salağa cumartesi bile gitmeden başka doktora giderdim ama cumartesi o iğnenin kutusunu gözüne sokmak istiyorum birde keseyi görmek istiyorum inşallah bir sakıncası yoktur hem jel hem progesteron iğnesini aynı anda olmanın tüm mallar benimi buluyor benmi onları buluyorum bir bilsem
bebingggggggg canım NİLDA ismininde anlamı mucizeymiş ne dersin kulağa hoş geliyor:)))
ikinci anlamıda farsçada cennette huriymiş görevi su taşımakmış:)))
hımmm anladım canım neyse az kaldı gitmene kocişinle gezersin bol bol ....
ama sermsettttttt ben onu bebingeeeee buldum :))))
özlem ve sermest bana kızmışsınız ve bedduayı hakettiniz
inşallah mavidende bendende pimpirik olun gelecek aya hemen biz sizi haşlayalım düşün karnınızdaki bebişinizin derdine emiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?