Aşılama 2010'un Umutlu Savaşçıları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
kızlar ben hamile kaldım ya sizin hamile kalmanıza kesin gözüyle bakıyorum içimden öyle geliyor
sermest ayrıca sende koy ne olacakki forumdaşlıktan sonra adaşla olurlar

burpum hep seni buluyor ya
bak amerikan hastanesine git derim ben ordakiler cok tatlı rahat doktorlar
ablamın bi arkadası anka mı ne oraya gidiyormus kozyatagında doktor avucla ilaç veriyormus 30. hafta kız tatile gitcek hayır demiş erken dogum olursa nolcak otur oturdugun yerde kızı üzümş o şimdi amerikana gidiyor oh be diyor keske basından beri gitseydik.doktor git gez tabi iyi gelir demiş ilaç ta içme demiş aradaki farka bak

hehe ne yapacaksın sermest gebelik bölümlerini ben bir kere bile girmedim 3 gündür gerçi ara ara göz atmak lazım bilgilenmek adına biz gebeliğiimizdede yeteriz birbirimize :)

kızlar ben hamile kaldım ya sizin hamile kalmanıza kesin gözüyle bakıyorum içimden öyle geliyor
sermest ayrıca sende koy ne olacakki forumdaşlıktan sonra adaşla olurlar

olur gülüm olmaz mı da ondan değil daha farklı şeyler düşünüyorum
ondan dedim küsmem öyle ben ya:)

anacım biz bir kere doğursak yeter çatır çatıra gerek yok :)))

ama özlemm ben çatır çatır istiyorum hemide beş tane
daha biri tutturamadık nasıl olcaksa

biz bitane doguralım arkası catır catır gelir kızlar
ismi buldukda bebiş yok
ben ekimde tüp düşünüyordum ya
görümcem evvleniyor mus
hep iş zamanalrı beni bulur ya

aman ya eylülde evlensin o da allah allah sen aklına gir erkene alsınlar:))) herkeste seni mi bekliyor ya....

hehe ne yapacaksın sermest gebelik bölümlerini ben bir kere bile girmedim 3 gündür gerçi ara ara göz atmak lazım bilgilenmek adına biz gebeliğiimizdede yeteriz birbirimize :)

canım elbet yeteriz birbirmize ona ne şüphe
bebiş istemeye başladıgım zamanlarda
aynı zamanlarda çalışmalara baslayan arkadasların
hepsi hamıle kaldı dogurdu bile
bir bana nasip olmadı
şimdi birinin daha bebişini duyunca
yüreğim burkuldu bir an

bu akşam aşk-ı memnu var ama ve son bölüm o nolcak?

evet güzel bir son olur insallah
bicok dizideki gibi içine etmezler umarım son bölümde

sabah bogazım şişmişti nasıl canım acıdı yutkunurken simdide basım agrıyor ufff ya hasta olmayı sevimiyorum.
kızda izinli çatladım dukkanda bende gezmek isitoyrum
hava burdada kapalı eee yagmur mu yagcak yine
özlemcim askı memnuda son belli bihter öldürüyor kendini
hem izle hem bize katıl

bebingim amerikan hastanesi karşıda malesef burası bana yakın diye tercih ettim memorialdı bu hastane :/ kadiköy şifaya gideceğim galiba şimdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…