bizim gibi bekleyen o kadar çok varki ve rabbimin o kadar zengin bir gönlü varki hepimize emanetlerimizi gönderecek en kısa zamanda buna böyle inanmak ve aza kanaat etmek lazım ... tamam biz hakkımız diyoruz ama belki böyle derken rabbimizi kırıyoruz ne dersin? O herşeyin en güzelini bilir ,bizi bizden daha çok düşünür ve inan en iyisini vermek için bekliyruz ben öyle düşünüyorum canım...
menü süper ha demek beğendin ee hadi gel o zaman ... ay şu ışınlanmayı icat edemediler ya:))))
TUANAYYYYYY canımcım nerede kaldın sen bugün ya düna kupası seni zorladımı?
onun profluguna ya bizim için nekadar önemli oldugunu bildikleri halde bunu yapıyolarya bogasım geliyor onlarıkızlar ben doktorumu kesinlikle değiştireceğim pazartesi bana her gün progesteron iğne ve jel dedi ertesi gün de telefonda teyit ettim kociş huylanmıştı ikisini birden kullanmama bugün aklıma düştü tekrar sormak için önce ulaşamadım sonra iki saat sonra sekreterlere aratıyor ve haftada bir demiştim diyor hadi ben yanıldım reçeteyi uygulayan ve ilacın üzerine hergün bir yazan eczacıdamı yanıldı özel sigortam olduğu halde bir alay prof. farkı vermesem salağa cumartesi bile gitmeden başka doktora giderdim ama cumartesi o iğnenin kutusunu gözüne sokmak istiyorum birde keseyi görmek istiyorum inşallah bir sakıncası yoktur hem jel hem progesteron iğnesini aynı anda olmanın tüm mallar benimi buluyor benmi onları buluyorum bir bilsem
bihter ölceközlemcim teşekkür ederim canım guzelmiş nilda...
eee aksam beni yalnız bırakmak yok di mi
aşkı memnu izlerken yazısırız bizde
en kısa zamanda görcez o günüof millet çatır çatır doguruyor kavusuyor bebelerine
biz ne zaman görecegiz o günleri Allahım
girmeyecegim bir daha şu gebelik bölümlerine ya
canım medikal park ve hisar var sana yakın hisarı ben çok begendim güzel ilgileniyolar acıbademin eki amabirz pahalı seninzaten özelsigortan vardı bence bi gitbebingim amerikan hastanesi karşıda malesef burası bana yakın diye tercih ettim memorialdı bu hastane :/ kadiköy şifaya gideceğim galiba şimdi
yok kız adam korkmuştur kısır yiye yiye biz türkler cümbür cemaat kısır oldukeşime sordum kafana göre takıl dedi ... önce kısır yapalım dedi dedim ne kısırı o saatte, sonra bulgur pilavı yap yanınada cacık falan yap dedi sanırım aşkımın canı bulgurlu birşeyler istiyor ... çorbam var zati bu serin günlerde iyi geliyor valla....
ayy sevime benzedim ha yazdıklarımı ben bile okuyup anlayamıyorum :))) gerçi bu ara düzeltti bana bulaştı.. eee gülme komşuna gelir başına tabi:)
sermest bugün cuma akşamı helva yap binanada dagıt sende ye ben yapacamda anam yaptırmaz sen yat der allah dualarınızı kabul etsin bende bu akşam dua etcem
sağol canım yorumun için aklımda öyle bir düşünce yok eşim benden daha uyumludur birde nişanlıyken evlelenen kadar 5 ay bizde kaldı annemi çok sever ama aynı şey benim için geçerli değil geçen ay gittik 5 gün bile tahammülüm yok..aradaki farktan evdeki annenein tutumundan kaynaklanıyor malesef..kabusta kalsın mümkünse..canım tersi cıkar ruyaların hayra yoralım hayır olsun
etıler olmasa da etlık var ankarada ucundan tutturmussun
acaba ıcınden bır cekıncen mı var annenle kalıyrsunuz dıye
hanı ne kadar uyumlu da olsa esleırmız netıcede erkekler
birgün bişey derse diye icinden cekınıyorsan eger bılıncaltına yansımstr belkı
önemlı olan netıce kaynananın evınde kalmıyorsun sonuc olarak ordan yırttın bak
ama okurken söyle bısey hıssettım acaba bebıse gıden yol ankaradan mı geçiyor
yanı sebep olcak vesile olacak yer ankarada bir yer mi acaba
pek yorumlayamadım ama yatmadan yazmak ıstedm canm
hayrlara cıksın ınsallah
sağol canım cümlemize inşallahselam sekerler
akşam guzelleri nerdesiniz...
denizim rüyan çok ilginç ve kabus gibi
sermest gibi düşünüyorum bende
hayra yoralım hayır olsun canım
evlilik yıldönümünüz kutlu olsun canım
br ömür mutlu olun cocuklarınızla beraber..:1hug:
inşallah canım ama kzıların dediği gibi erken olabilir sonra vesvese yaparsın..araştırmalarıma göre cumartesi gidip keseyi görebilirim belki biraz olsun rahatlarım
koca olsa çalışacağız hoş daha bitmedi benim kırmızılar azaldı ama kahverengiye döndü ballı tarçından galiba..sevimcim pozitifim hem de çok hiç bu kadar olmamıştım..bugün fazla duygusalım herşeye aglıyor ama bi okadarda herşeye gülüyorum özlem ve tuanay size çok güldüm ya gülmekten karnım agrıdı canlarım benim allah hepinizin gönlündekini versin melekcik hala adet olmadıgına göre hala ümüdümüz var nbnh sendende ümüt var bebingim adet oldu onla tuanay bidaki aya özlem deniz burda kızlarla çene yapcanıza kocanızla çalışın tuanay gibi hemen bize yegen verin şu temel atma ve malzemeden çalmaya çok güldüm özlem mazemeden çalmayın demirini sıkı atın 10luk olsun olcak kızlar sakın kötü düşünmeyein özellikle sen denizim pozitif düşün olcak
aynen canım ya allahtan rüya da kaldı..denizcim rüyanı bende yorumlayayım anacım tek bir yorumum var dua et rüyaymış ııyyyyyyyy kabus gibi :))))
sevim send epozitif ol allahın izniyle gelecek..sana niyet ettim okumaya bitmedi gitti az önce banyo yaptım ama yine kurtarmaz gece falan biterse başlayacağım....k
nursim agrım yok ama dün çok vardı gece 4de bile agrıyla uyandım amanın hemde ne şiddette agrı dedim ahanda oldum bune ya ama olmadım eşimde heralde sancıyla of puf yaptım yazık korkup kalktı ne oldu adetmi oldun diye baktımki adamcagız çok korkuyor inş olmuycam bende sizinle göbek tokuşturcam topigimizin 2. tüp bebgi gelcek 2. preseedinden sonra
temiz ferahtı da işte saçma bir rüyaydı benim rüyalarım dizi film gibi saçmalar arada..denizcim rüyan hayra çıksın ne diyeyim ev temiz ve ferahsa iyi diye bilirim ben....
bendeeee bendeeee..aaaa sermest nereye gittin ya ... kimse yok akşama mı saklıyorsunuz kendinizi ben olamam valla aşk-ı memnuyu izleyeceğim :)))
evet canım ben bundan sipariş etmiştim..PRESEED 9 PACK + 25 PREGNANCY/OVULATION TESTS PRE-SEED
Price: US $29.99
preseed alan arkadaşlar bu paketi mi almıştınız ebay dan
belki de mavicim ya..aman görmedim rüya falan bugün yeğenim uyutmadı zaten..nerdesiniz kızlar bugün bi uyku hali var bende
burp ben 4+3 ken gitmiştim doktor şimdi bakmayalım görünmez demişti
göremezsen panik yapma bence durabileceğin kadar dur
tahlil katlasın gerisi gelecek hayırlısıylaaa
seviiiiimmmm 8.gün müü????????????
Allah ım inşallah 2-3 gün sonra coşarızzz çok istiyorum çooooookkkkkkkk
denizim hayır olsun rüyan şekerim
hani dün demiştin ya önceden de sapıklarım vardı annemin yanına gelince yine oldu diye belki bilinçaltın sana böyle bi sürpriz yapmıştır
hayır olsuuuunnn
ben de çıkıym bariiii öptüüüm hepinizi
yok canım ne olduğu yazmıyor üstünde sadece ad soyad ve adres bence de eşinin iş yerine gelsin garanti olur..uykucu şirine bebiş uyutuyor demek ki seni yaraın uyuyun da büyüyün
sevimden hayırlı haber gelecegine dair benim de güclü bir inancım var nedense
insallah da öyle olacak hadi bir hobarey daha gelsin bakalım
preesseded topiğine bı göz attım kimilerine yirmi gün kadar gelmemiş falan
ondan ziyade ıkı güne de gelse kım alcak kargodan o kısmı muamma bende
peki gelen sey bır pakette mı oluyor yoksa ayan beyan ortada mı
esımın ıs yerıne mı yollasak acaba dıycem ama ortamda duyulmasını da ıstmem sahsen
bu nasıl bir iş ya bence de değiştir kesinlikle ben zaten proflara oldum olası gıcık olurum..kızlar ben doktorumu kesinlikle değiştireceğim pazartesi bana her gün progesteron iğne ve jel dedi ertesi gün de telefonda teyit ettim kociş huylanmıştı ikisini birden kullanmama bugün aklıma düştü tekrar sormak için önce ulaşamadım sonra iki saat sonra sekreterlere aratıyor ve haftada bir demiştim diyor hadi ben yanıldım reçeteyi uygulayan ve ilacın üzerine hergün bir yazan eczacıdamı yanıldı özel sigortam olduğu halde bir alay prof. farkı vermesem salağa cumartesi bile gitmeden başka doktora giderdim ama cumartesi o iğnenin kutusunu gözüne sokmak istiyorum birde keseyi görmek istiyorum inşallah bir sakıncası yoktur hem jel hem progesteron iğnesini aynı anda olmanın tüm mallar benimi buluyor benmi onları buluyorum bir bilsem
ya şanssızlığa bak neyse öbür aya kalır ..herşeyde bir hayır var öyle düşün..biz bitane doguralım arkası catır catır gelir kızlar
ismi buldukda bebiş yok
ben ekimde tüp düşünüyordum ya
görümcem evvleniyor mus
hep iş zamanalrı beni bulur ya
tarhana çorbası patates salatası..patatesler haşlandı beni bekliyor..off ya başım çok ağrıyor akşama ne yaptınız kızlar....
aaaaaaa kimse yazmıyor bende çıkıyorum o zaman.....
yauv kızlar şimdi kociş aradı kafamı karıştırdı progesteron zararlıymış progesteron değeri düşerse zati vücudun bi bildiği olduğu için düşüyormuş bebek doğduğunda progesteron takviyesi solunum yetersizliği kalp yetersizliği yapıyomuş
aaa 2kse undan bi kazan çıkıyo zaten gülme ama bende helvayı çok güzel yaptığım için cenazelerin helvacısı oldum istemeye istemeye
yauv kızlar şimdi kociş aradı kafamı karıştırdı progesteron zararlıymış progesteron değeri düşerse zati vücudun bi bildiği olduğu için düşüyormuş bebek doğduğunda progesteron takviyesi solunum yetersizliği kalp yetersizliği yapıyomuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?