Aşılama 2010'un Umutlu Savaşçıları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
bizim gibi bekleyen o kadar çok varki ve rabbimin o kadar zengin bir gönlü varki hepimize emanetlerimizi gönderecek en kısa zamanda buna böyle inanmak ve aza kanaat etmek lazım ... tamam biz hakkımız diyoruz ama belki böyle derken rabbimizi kırıyoruz ne dersin? O herşeyin en güzelini bilir ,bizi bizden daha çok düşünür ve inan en iyisini vermek için bekliyruz ben öyle düşünüyorum canım...

menü süper ha demek beğendin ee hadi gel o zaman ... ay şu ışınlanmayı icat edemediler ya:))))

ayy sevime benzedim ha yazdıklarımı ben bile okuyup anlayamıyorum :))) gerçi bu ara düzeltti bana bulaştı.. eee gülme komşuna gelir başına tabi:)

dogru diyorsun canım
benim demek istediğim de Allahın sınırsız cömertligi zaten
biz istemeyi bilelim yeter ki onun için birin ikinin hesabı yok
hakkımızda hayırlısını en hayırlı zamanda verecek olan O
ama inanarak isterken sınırsız isteme hakkını da vermiş Rabbim
sınırsız cömertligine binaen
Ondan baska isteyecegimiz kim var ki zaten
cümlemizin gönlüne göre olsun insallahh

menü süper ha demek beğendin ee hadi gel o zaman ... ay şu ışınlanmayı icat edemediler ya:))))

ay yakın olsaydık cok makbule gecerdi yeminle:)

onun profluguna ya bizim için nekadar önemli oldugunu bildikleri halde bunu yapıyolarya bogasım geliyor onları
özlemcim teşekkür ederim canım guzelmiş nilda...

eee aksam beni yalnız bırakmak yok di mi
aşkı memnu izlerken yazısırız bizde
bihter ölcek
of millet çatır çatır doguruyor kavusuyor bebelerine
biz ne zaman görecegiz o günleri Allahım
girmeyecegim bir daha şu gebelik bölümlerine ya
en kısa zamanda görcez o günü
bebingim amerikan hastanesi karşıda malesef burası bana yakın diye tercih ettim memorialdı bu hastane :/ kadiköy şifaya gideceğim galiba şimdi
canım medikal park ve hisar var sana yakın hisarı ben çok begendim güzel ilgileniyolar acıbademin eki amabirz pahalı seninzaten özelsigortan vardı bence bi git
yok kız adam korkmuştur kısır yiye yiye biz türkler cümbür cemaat kısır olduk
ayy sevime benzedim ha yazdıklarımı ben bile okuyup anlayamıyorum :))) gerçi bu ara düzeltti bana bulaştı.. eee gülme komşuna gelir başına tabi:)

ohhhhhhhhhhhhhhhh canıma degsin zemuszemus

sermest bugün cuma akşamı helva yap binanada dagıt sende ye ben yapacamda anam yaptırmaz sen yat der allah dualarınızı kabul etsin bende bu akşam dua etcem

bende şimdiki drumdan önce profa gidiyodum hiçbişey söyletmiyodu çatır çatırda paraları alıyodu şimdiki druma herşeyi soruyodum aklıma bişey takılmıyor...

sermest bugün cuma akşamı helva yap binanada dagıt sende ye ben yapacamda anam yaptırmaz sen yat der allah dualarınızı kabul etsin bende bu akşam dua etcem

ay gülecen ama hebişeyleri beceririm bir o helvayı beceremem niyeyse
bir de apartmanda kırk daire var be gülüm kazanla pişirmek gerek :))

yauv kızlar şimdi kociş aradı kafamı karıştırdı progesteron zararlıymış progesteron değeri düşerse zati vücudun bi bildiği olduğu için düşüyormuş bebek doğduğunda progesteron takviyesi solunum yetersizliği kalp yetersizliği yapıyomuş

aaa 2kse undan bi kazan çıkıyo zaten gülme ama bende helvayı çok güzel yaptığım için cenazelerin helvacısı oldum istemeye istemeye

sağol canım yorumun için aklımda öyle bir düşünce yok eşim benden daha uyumludur birde nişanlıyken evlelenen kadar 5 ay bizde kaldı annemi çok sever ama aynı şey benim için geçerli değil geçen ay gittik 5 gün bile tahammülüm yok..aradaki farktan evdeki annenein tutumundan kaynaklanıyor malesef..kabusta kalsın mümkünse..
sağol canım cümlemize inşallah
çoluklu cocuklu nice yıllar göstersin..
araştırmalarıma göre cumartesi gidip keseyi görebilirim belki biraz olsun rahatlarım
inşallah canım ama kzıların dediği gibi erken olabilir sonra vesvese yaparsın..
koca olsa çalışacağız hoş daha bitmedi benim kırmızılar azaldı ama kahverengiye döndü ballı tarçından galiba..sevimcim pozitifim hem de çok hiç bu kadar olmamıştım..
denizcim rüyanı bende yorumlayayım anacım tek bir yorumum var dua et rüyaymış ııyyyyyyyy kabus gibi :))))
aynen canım ya allahtan rüya da kaldı..
sevim send epozitif ol allahın izniyle gelecek..sana niyet ettim okumaya bitmedi gitti az önce banyo yaptım ama yine kurtarmaz gece falan biterse başlayacağım....

denizcim rüyan hayra çıksın ne diyeyim ev temiz ve ferahsa iyi diye bilirim ben....
temiz ferahtı da işte saçma bir rüyaydı benim rüyalarım dizi film gibi saçmalar arada..
aaaa sermest nereye gittin ya ... kimse yok akşama mı saklıyorsunuz kendinizi ben olamam valla aşk-ı memnuyu izleyeceğim :)))
bendeeee bendeeee..
PRESEED 9 PACK + 25 PREGNANCY/OVULATION TESTS PRE-SEED
Price: US $29.99

preseed alan arkadaşlar bu paketi mi almıştınız ebay dan
evet canım ben bundan sipariş etmiştim..
belki de mavicim ya..aman görmedim rüya falan bugün yeğenim uyutmadı zaten..
yok canım ne olduğu yazmıyor üstünde sadece ad soyad ve adres bence de eşinin iş yerine gelsin garanti olur..
bende eşim olamzsa diye korkuyordum ama şansa paketin geldiği gün evdeydi teslim aldı..
bu nasıl bir iş ya bence de değiştir kesinlikle ben zaten proflara oldum olası gıcık olurum..
doç. falan bul iyi bir yerden..son kez gidersin ondan sonra da bakarsın ..inşallah birşey olmaz canım ya vesvese yaptıkça birşeyler çıkıyor bak...
biz bitane doguralım arkası catır catır gelir kızlar
ismi buldukda bebiş yok
ben ekimde tüp düşünüyordum ya
görümcem evvleniyor mus
hep iş zamanalrı beni bulur ya
ya şanssızlığa bak neyse öbür aya kalır ..herşeyde bir hayır var öyle düşün..
off ya başım çok ağrıyor akşama ne yaptınız kızlar....
tarhana çorbası patates salatası..patatesler haşlandı beni bekliyor..
aaaaaaa kimse yazmıyor bende çıkıyorum o zaman.....

anca geldim okudum çıkmmmaaaaaa....

burpp lütfen ya karı koca zehir ettiniz kendinize üç günlük mutlulugu
akışına bırak bir gülüm ya nolursun

aaa 2kse undan bi kazan çıkıyo zaten gülme ama bende helvayı çok güzel yaptığım için cenazelerin helvacısı oldum istemeye istemeye

amanın senın durum daha beter desene
bana da gönder helva ustam bir tabak
severim de mereti bak hemide un helvası ayhh

ya karıştırma kafanı drların hepsimi aynı hatayı yapıyor şuan bende kullanıyorum o jeli yani pregestoran eksikligine karşı olanı dr lar hep veriyor bebk düşmesin diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…