Aşılama 2010'un Umutlu Savaşçıları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
kızlar benim canavar gece hiç uyutmadı kime çekmiş bilmeme ama benden bir gün önce doğmuş burcu bile aynı bri halası var bacaklar pergel gibi bir göbeğimde bri kafamda..gece 3 tü uyumuşum ..sabah ta sessizce gitmiş tv izlemeye..uyumuşum telle uyandım 11 buçukta tuanayım aradı aramasa akşama kadar uyurmuşum herhalde:))
sonra kalktım temizliğe giriştim bitirdim banyomu yaptım badanacılar geldi söylemiştik ama günü belli değildi mutfak yandı ya is olmuştu şimdi boya yapıyorlar..her yer yine battı birazdan yine iş var..

nursimim evet bu salak proflar kaşarlanmış oluyorlar bıkmış oluyorlar rutin geliyor onlara heyecanımızı paylaşmıyorlar buda aman kıymetli gebelik mebelik dikkat edelim falan demişti ama hıyar çıktı
keseyi merak ediyorum işte ne yapayım boşmu molmu offf bitmiyor endişeler malesef sizde geç görmüşsünüz ayol sabredebilirmiyim bilemiyorum yağğ

ooo kolay gelsin denizim senin yiğen benimkine benziyor desene nasıl yumruklar savurarak uyuyordu zaten topu topu bir saat uyuyordu kalan zamanda zebellah gibi yatakta ayakta duruyordu çok zor bir çocuktu şimdide kardeşini kıskanıp düz duvara tırmanıp annesine eziyet ediyor ben hamile kalmasam onu almayı düşünüyordum okulu yeni kapandı kısmet böyleymiş annesinin canına okuyor şimdi

bak sen bıcırıga uyutmadı seni ha
antreman yap sımdıden ıste böyle cok uykusuz gecelerımz olacak ınsallah denızcım
badana konusunda da kolaylıklar dılıyorum boyadan temızlıkten zıyade
ustalarla ugrasmak kısmı zor gelıyor bana

dolu dolu hemi de dünya tatlısıyla dolu insallah sabrın meyvesi zaten o
azcık daha sabrediver annesi sıkıntıya sokma kendını de bebısı de uzme

burpcum biliyosun bende çok ağır iğnesini kullandım şimdide progestan 200 içiyorum hemde günde 3 tane lütfen bu kadar kafaya takma herşeyi....eşinde sende bi sakin olun ya...korkucak bişy yok allahın izniyle sorunsuz doğacaklar...

canıms eni anlıyorum şu anda snein yerind eolsam bend eböyle olurdum köytü yapıyrouz aslında ama napalım eşinde seni telaşa veriyor..ama içine sinmiyorsa hemen başka bir doktor bul ve ona git..
tüp bebeği yaptırdığın hastane iyi diyordun orası takip yapmıyor mu..(yaptıkları hata hariç tabi ama genelde iyi diyordun)
bilmiyorum işte sen daha iyi biliyorsun bul bir hastane içine sinen ve sonuna kadar git..

sermestcim ustamız iyi allahtan temizde yapıyor damlatmıyor ama yine az da olsa batıyor aman yapılsın bitsin gördükçe sinirim bozuluyor..

presedi dün ben ugraştım almayı beceremedim bi arkadaşım kendine almak için sipariş verirken banada vermiş 5güne kadar gelcekmiş hemen kızmayın o bahsettiğim arkadaşım için getirtiyorum

burpcum maşallah seninki de canavar..bend eöyle yatıyormuşum ya kociş şikayetçi yeğenimi yatarken görünce hemen kime çekmiş belli diyor..
biraz önce ev bitmiş pırıl pırıl elinde bisküvi koridorda sırı her yer kırık oldu haşladım biraz ama kıyamadım yine..

evet sermestim cömertliğinin sonu yok ve bu bizi umutlandırıyor hep işte... inşallah umutlarımız boşa çıkmayacak ve minik melekler göbüşümüze konacaklar....
valla yakın olmak çok iyi olurdu ya....

burpcum kuş beyinli ne demek o öyle..heyacanlsıın çok normal beklemek zor .ama allahın izniyle birşey olmayacak bak nursim bile hala kullanıyormuş 10 hafta oldu senin daha 5. hafta bile bitmedi..

denizcim sana hem yeğen konusunda hemde mutfak konusunda kolay gelsin benim yeğende 10da gelcek şimdiden hasbam sipariş verdi deyze ben batari istiyorum ama çakma olmasın yoksa gelmem türkiyeye diye tehdit etti bizde aynı senin tarifin gibi yatıyoruz onla eşim diyo gelmesin o gelince sen beni terk ediyosun

ayy burp ne olur kurcalama kuzum ya ne olacaksa olur zaten sen ne yaparsan yap olacağı varsa olur değil mi? rahat ol ki o minik melekte rahat olsun ne olur bak o zaman hiçbir şey olmayacak...

4+2 anne seni
dur bakalım daha...çoooook uzun bir yol var önünde nasıl geçecek yoksa günler..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…