kızlar benim canavar gece hiç uyutmadı kime çekmiş bilmeme ama benden bir gün önce doğmuş burcu bile aynı bri halası var bacaklar pergel gibi bir göbeğimde bri kafamda..gece 3 tü uyumuşum ..sabah ta sessizce gitmiş tv izlemeye..uyumuşum telle uyandım 11 buçukta tuanayım aradı aramasa akşama kadar uyurmuşum herhalde:))
sonra kalktım temizliğe giriştim bitirdim banyomu yaptım badanacılar geldi söylemiştik ama günü belli değildi mutfak yandı ya is olmuştu şimdi boya yapıyorlar..her yer yine battı birazdan yine iş var..
nursimim evet bu salak proflar kaşarlanmış oluyorlar bıkmış oluyorlar rutin geliyor onlara heyecanımızı paylaşmıyorlar buda aman kıymetli gebelik mebelik dikkat edelim falan demişti ama hıyar çıktı
keseyi merak ediyorum işte ne yapayım boşmu molmu offf bitmiyor endişeler malesef sizde geç görmüşsünüz ayol sabredebilirmiyim bilemiyorum yağğ
yauv kızlar şimdi kociş aradı kafamı karıştırdı progesteron zararlıymış progesteron değeri düşerse zati vücudun bi bildiği olduğu için düşüyormuş bebek doğduğunda progesteron takviyesi solunum yetersizliği kalp yetersizliği yapıyomuş
nursimim evet bu salak proflar kaşarlanmış oluyorlar bıkmış oluyorlar rutin geliyor onlara heyecanımızı paylaşmıyorlar buda aman kıymetli gebelik mebelik dikkat edelim falan demişti ama hıyar çıktı
keseyi merak ediyorum işte ne yapayım boşmu molmu offf bitmiyor endişeler malesef sizde geç görmüşsünüz ayol sabredebilirmiyim bilemiyorum yağğ
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?