sermestcim ustamız iyi allahtan temizde yapıyor damlatmıyor ama yine az da olsa batıyor aman yapılsın bitsin gördükçe sinirim bozuluyor..
evet sermestim cömertliğinin sonu yok ve bu bizi umutlandırıyor hep işte... inşallah umutlarımız boşa çıkmayacak ve minik melekler göbüşümüze konacaklar....
valla yakın olmak çok iyi olurdu ya....
ayy un helvasını bende yapamam irmik tamamda... sevimmm ben çok severim yapta yolla....
hehe şimdi anca 4+2 yim
evet kızlar rahatlattınız beni saçmalamayayım değilmi
hastane olarakta kadiköy şifayı başından beri düşünüyordum aslında onu bir deneyeyim inşallah memnun kalırım
bende hayatımda bir defa yaptım irmik helvası ama güzel oldu dağıttım apartmana ..bu aralar çok tembelim yarın kociş gelmeden yapayım bari birşeyler..belki pasta yaparım yıl dönümü bahane olur..
selam arkadaşlar aranızda aşılama konusunda tecrübeli olan var mı? ben tedaviye başladım ve ilk aşılama tedavim çok kaygılıyım.bugün 2. iğnemi vurucaam.pco hastasıyım şimdede hareket ve morfoloji bozukluğu var. yaa kızlar sizce olur mu ? çok umutsuzum .bana biraz umut verin.benim gibi olup ta hamile kalan var mı? lütfeen yazııınnnn?????
bende yemek yapmaya başlasam iyi olacak valla eşim aç geliyor... bizim okulda karnımız doyruluyor çok şükür:)))
ayy un helvasını bende yapamam irmik tamamda... sevimmm ben çok severim yapta yolla....
kalabalığız ama ben çıkmak zorundayım akşam aşkı memnu var ama girerim yine..kendinize dikkat edin özellikle anneler:))
burpcum sen de evham yapma rahat olmaya çalış tadını çıkart hiçbirşey olmayacak allahın izniyle..opuyorumnanaktan
hadi bende çıkıyorum çok yazıp gözümü pörtletmeyin ha:)
beceriksizler irmiği ebemde yapar gein size ders veriyim un helvası daha güzel oluyor vallaha normalde olsa hiç erinmem kalkar yapardım am şimdi bebem için yatıyorum
siz yapın banada gönderin
assed aramızda ilk aşılamada hamile kalıp doğum yapandan tut pkolu olup kendiliğinden bile hamile kalan var bende ilk aşılamamda kimyasalda olsa gebelik yaşamıştım rahat ol aşılaması tüpü şusu busu vesile hiç birinin birbirinden farkı yok garantisi yok tüpte olmayana aşılamada tutuyor ben iki aşılama iki tüp yaptırdım tutmadı amerikadan bir jel aldım pre-seed diye ilk denememde hamile kaldım 5 yıldır deniyorduk buradada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?