Aşılama 2010'un Umutlu Savaşçıları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
evet kızlar rahatlattınız beni saçmalamayayım değilmi
hastane olarakta kadiköy şifayı başından beri düşünüyordum aslında onu bir deneyeyim inşallah memnun kalırım

bende hayatımda bir defa yaptım irmik helvası ama güzel oldu dağıttım apartmana ..bu aralar çok tembelim yarın kociş gelmeden yapayım bari birşeyler..belki pasta yaparım yıl dönümü bahane olur..

sağol özlemcim seninkide güzel..
geçen karpuz aldım pazardan kötü çıktı canım karpuz istiyor birazdan pazara gideceğim
badanacı gitti
yeri sileyim ben halıyı yayayım..
sonra da pazara giderim

ayy demek 4+2 sin ha ne güzel bunları senden duymak ya.... allah tamamına erdrsin canım benim...

selam arkadaşlar aranızda aşılama konusunda tecrübeli olan var mı? ben tedaviye başladım ve ilk aşılama tedavim çok kaygılıyım.bugün 2. iğnemi vurucaam.pco hastasıyım şimdede hareket ve morfoloji bozukluğu var. yaa kızlar sizce olur mu ? çok umutsuzum .bana biraz umut verin.benim gibi olup ta hamile kalan var mı? lütfeen yazııınnnn?????

bende yemek yapmaya başlasam iyi olacak valla eşim aç geliyor... bizim okulda karnımız doyruluyor çok şükür:)))

kalabalığız ama ben çıkmak zorundayım akşam aşkı memnu var ama girerim yine..kendinize dikkat edin özellikle anneler:))

burpcum sen de evham yapma rahat olmaya çalış tadını çıkart hiçbirşey olmayacak allahın izniyle..opuyorumnanaktan

valla assed armızda aşılama ile hamile kalıp doğuran tek bir kişi var o da ilkinde tutturdu inşallah seninde tutar ama çoğumuzun tutmadı ((

özlem sıfırı basmakla haklı vallaha ben türkçeyi katlediyorum temmuzun 10 yazcağıma sadece 10 yazmışım okadar yani benim yeğen temmuzun 10nunda gelcek bide size bişey anam keki bozulmasın diye buz dolabına atmış şimdi çayın yanına getirdi ben dedim bu nerden çıktı sen gecen hafat yapmıştın demezmi kadına bak ya ben çok güldüm sizle paylaşmak istedim

assed aramızda ilk aşılamada hamile kalıp doğum yapandan tut pkolu olup kendiliğinden bile hamile kalan var bende ilk aşılamamda kimyasalda olsa gebelik yaşamıştım rahat ol aşılaması tüpü şusu busu vesile hiç birinin birbirinden farkı yok garantisi yok tüpte olmayana aşılamada tutuyor ben iki aşılama iki tüp yaptırdım tutmadı amerikadan bir jel aldım pre-seed diye ilk denememde hamile kaldım 5 yıldır deniyorduk buradada

sermestcim ustamız iyi allahtan temizde yapıyor damlatmıyor ama yine az da olsa batıyor aman yapılsın bitsin gördükçe sinirim bozuluyor..

iyi bari işini bilene düşmek de bir şans canım

inşallah canım
gönüllerimiz yakın napalım ona da şükür:)

ayy un helvasını bende yapamam irmik tamamda... sevimmm ben çok severim yapta yolla....

müşteriler artıyor sevimm ona göre :)

hehe şimdi anca 4+2 yim

şimdi 4+2 yarın bir gün bir bakcaz 34+2:)

evet kızlar rahatlattınız beni saçmalamayayım değilmi
hastane olarakta kadiköy şifayı başından beri düşünüyordum aslında onu bir deneyeyim inşallah memnun kalırım

o hastane genel olarak iyi canım
hiç hakkında kötü bişey duymadım bir dene istersen

bende hayatımda bir defa yaptım irmik helvası ama güzel oldu dağıttım apartmana ..bu aralar çok tembelim yarın kociş gelmeden yapayım bari birşeyler..belki pasta yaparım yıl dönümü bahane olur..

deniz tarifini atsana bana nasıl yaptın canım cekti valla
irmiğim var ama iki kişilk tarif yeter bana:)

canım yakın zamanda bir aşılam yaptırdm ben de ne yazık ki pozitifi görmek nasip olmadı
biz da basta hareket morflojı sorunuyla basladık tedavı esnasında pko oldgumu ögrendık
olmayacak diye bir şey yok arkadasm nasip kısmet ısı bunlar
saatin geldiyse sana nasip olur bize olmayan
tevekkül et teslim ol bekle ama cok da umutlanma
sen önünü kış tut yaz çıkarsa bahtına

bende yemek yapmaya başlasam iyi olacak valla eşim aç geliyor... bizim okulda karnımız doyruluyor çok şükür:)))

ohh valla ya ne güzel
bizim okul kalabalık olmuyor böyle atraksiyonlar

ayy un helvasını bende yapamam irmik tamamda... sevimmm ben çok severim yapta yolla....

beceriksizler irmiği ebemde yapar gein size ders veriyim un helvası daha güzel oluyor vallaha normalde olsa hiç erinmem kalkar yapardım am şimdi bebem için yatıyorum

siz yapın banada gönderin

güle güle denizim aksama görüsürz

hadi bende çıkıyorum çok yazıp gözümü pörtletmeyin ha:)

sana da güle güle özlemcim:) aksama gel yine

beceriksizler irmiği ebemde yapar gein size ders veriyim un helvası daha güzel oluyor vallaha normalde olsa hiç erinmem kalkar yapardım am şimdi bebem için yatıyorum

siz yapın banada gönderin

ama ama niye öle diyon sevimcim
un helvasından daha zor seylerı becerdım onu bceremedım ne edem
gerci bi kere denedim o da son oldu zaten:)

tuanay ve bebing yok nerdesiniz kızlar hadi tuanay çalışmalardan dolayı yorgun ve kırgındırda bebing sen nerdesin

saol canım hayırlısı artık bakalım nasıl olacak.tek derdimiz pco olsaa ii de eşimdeki sounda önemli allahtan umut kesilmez.bişey sorucam sen o karna vurulan iğneleri ne kadara aldın ve kaç kutu kullandın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…