Aşılama 2010'un Umutlu Savaşçıları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Afyonda oturuyorum Afyon kocatepe ünv.baglı araştırma hastanesinde oluyorum tedavimi.Doktoru tavsiye üzerine bulduk gidenler çok memnun ,bende memnunum amaliyatım falan çok ii geçti tek sorun kanlların uzunlugu kosunda net yorum yapamaması.Sürekli doktor degiştirmekte istemiyorum hepsi farklı bişey söylüyor kafa karıştırıyolar.

slm fıstıklar valal okuyana kadar öldüm dün akşam girdim sohbete bende katılacaktım ama internet arıza verdi giremedim hala okuyamadığım sayfalar var baya bi kritik yapılmış diziyle ilgili işlerde yoğun bugün ancak yazabildim...

tedavin hayırlı olsun özlem.bahsettiğin şeyler daha önce duydugum seyler degil.umarım en kısa zamanda bebeğine kavusursun.biz uzun zamandır tedavilerle ugrasıyoruz.ama öyle mucizelere tanık olduk ki.rabbim ol dedikten sonra oluyor..inş. seninde zamanın gelmiştir.
doktora guven cok önemli.sık degiştirmek sıkıntı yaratır tedavin için zaten.umarım tedavilere gerek kalmaz.

biraz carsı işlerim var kızlar
girmeye calısıcam aksam üstü
öpüyorum sizi kendinize iyi bakın
görüşürüz..

çıktım ama içime sinmedi geri geldim.burp um yazdıkların canımı hem cok yaktı hemde sinirimi cok bozdu.biliyorum yasadıklarını seni anlamaya calısıyorum.ama silkelen ve kendine gel artık.yakınlarında olsam canıını yakarak konusurdum bunuda bil.evet korkunç seyler yasadın.mucize gerceklesti.hamilesin.kötü sonuclanıp sonuclanmıcagı yada ilerde hayatın sana ne gösterecegini bilmiyoruz.tek bildigimiz su an içinde bir canlının oldugu ve onun bir mucize oldugu.sende bunu kabul et artık.tadını cıkar suanın.hepimiz o pozitifi görmeyi hayal ediyoruz.böyle bizide kendinide daha fazla yıpratma nolur.elbette heyecanlanıcaksın korkuların olucak ama suan abartı noktasındasın.belki yardım almalısın.ama suana en önemli dönemindesin ilk üç ayın içinde.bebeğine zarar veriyorsun.bunu asla unutma.bana kızabilirsin ama bunları birilerinin senin yüzüne vurması gerekliydi.inan senin iyiliğin için.çünki suan dogru düşünemiyorsun.ilerde bebegin huysuz sinirli korkak olursa bu senin suçun olucak bunuda unutma.aklından cıkar düşecek bu beebek filan diye bi daha duymak istemiyorum bunları senden.eger kaybedersen onu o zaman düşünürüz.

yazarken inan cok üzüldüm ama senin yazdıklarını okurken dahada üzüldüm.git her gun kan testi yaptır degerinin nasıl arttıgını gör.bu kadar olumsuzluguna isyanına ragmen rabbim sana mucizeni gönderdi buna hayır diyemezsin herhalde.artık sükret lütfen.onun ve senin saglıklı olmanız içinde dua et.
seni çok seviyorum canım.henüz tebrik etmek için bile aramadım.benim için biraz daha zamanı var cünki.ama suan kendine gelmeni kenidin toparlamanı bekliyorum.bu bebege gercekten sevindigini anladıgım anda seni arıcam canım.lütfen kendine tabiki bebeğine dikkat et.öpüyorum sizi.

slm kızlar dün ilk aşılamamı oldum inş. hayırlısı olur aşılamadan sonra beni 2 saat ayaklarım havada yatırdılar bu yatma sırasında kasıklarımda acayip agrı oldu.Aşılama olan arakadaşlar sizde de oldumu bu agrılar .

slm canım benim daha aşılama olmadı bu ay hamile kalmazsam öbür ay olucak aşılama merak ediyorum ve korkuyorum aşılama için bana aşamalarını anlatırmısın aşılamanın

slm kızlaarr
özlem hoşgeldin inşallah klomenle gelir bebişin

burpum dellenmiş
git kan testi yaptır dedim sana o zaman biraz rahatlar beklersin
ya da evdeki idrar testlerinden yap kötü düşündükçe
koyulaştıkça moralin yerine gelir

ben yatak odasının aynasına yazı yazdım sağlıkla kavuşacağız inşallah v.b.şeyler yazıyo onu görüncede azcık faydası oluyo

ama sen beni geçtin anacıım git bi doktora kan ver rahatlaaaaaaa
deli deli konuşma bak benim de korkularımı açığa çıkarıyosuuunnn
senin hislere kalsa hamile de kalamayacaktın deliiiiPPPPPP

pööööööööööööööööfffffffffffffffffffffffff
biri bizim apartmanda yumurta mı yakmış napmışşş
ireeeeennnnç yanmış yumurta kokuyo yaaaaa
middeeem ağzımda ağlamak istiyorummmm

akşam çıkmak bilmediniz şimdi de yoksunuuzzzzzPPPPPPPPPP

bencede burp bu kadar panik ne sana ne de bebeğe yararlı hayatta her zaman alnımıza yazılmış olanı yaşıyoruz lütfen anın tadını çıkarın...ben çok sakindim halada öyleyim aklıma hiç kötü getirmedim....o kadar olumsuz taedavinin altından kalkan dimdik ayakta duran sendin burpcum...şimdi senin çok farklı olman gerekirken sen neler düşünüyorsun...o bebeğin zamanı şimdiydi rabbim verdi sende artık sana bu mucizeyi verdiği için rabbime şükretmelisin...valla ben pozitif bakmaya çalıştıkça benide pimpiriklendireceksiniz diye korkuyorum...biran önce saçma sitelere girmeyi aklınıda bululandırmayı bıraksan ii olur...

evet canim oldun sonunda:))))) tekrar yumos günleri basliyacak Sen oldunmu canim? yumos günlerin nezaman tatlim?

hayırlı olsun canım sıkma canını her ay yeni bir ümit işte napalım
ben henüz olmadım normalde 34 günde bir oluyorum geçen ay 38 olmuştum bugünde 35.günüm 38 i bulcam galiba
adet düzensizliği için dr a gitmeli miyim acaba

burp cum kızlar da çok söylemiş ama bende söyleyeyim sakin ol biraz panik yok herşey çok güzel olacak iyi düşünmeye çalış bebeğine sağlıkla kavuşacaksın inşallah

slm canım benim daha aşılama olmadı bu ay hamile kalmazsam öbür ay olucak aşılama merak ediyorum ve korkuyorum aşılama için bana aşamalarını anlatırmısın aşılamanın

inş.hamile kalırsında gerek kalmaz canım.Korkulacak hiç bişey yok canım.Ben adetimin 5.günü gittim doktora klomen verdi bana 5 gün kullnadım hastalıgımın 12. günü tekrar gittim yumoşler büyümüş mü diye büyümüştü ve çatlatma ignesi verdi doktor o günün akşamı çatlatma ignemi vururldum igneden 36 saat sonrada aşılama oldum.Can acıtıcı sadece rahim agzını açmak için kullanılan o alet ama oda abartılcak bi acı diil yanı 2-3 dakkalık bi işlem.aşılamadan sonra 2 saat ayaklarım havada yatırdılar beni.Doktor o gün dinlenmemi söledi bide bi ilaç verdi progestan diye onu kullancam 12 gün sonrada kontrole gidicem bakalım inş. tutumuştur.Benden kahverengi lekeler geliyo o yüzden korkuyorum biraz ümitsizlige kapılıyorum ama doktor aletten dolayı gelebilcenı söledi ama bugünde gelmesi beni iice korkuttu aşılama olan arkadaşlardanda böle leke gelmışmışdı acaba moralim çok bozuldu(

dilşad moral bozmak yok zaten asılamada sans daha az bunu söylemiştir doktorun.lekelenmelere gelince bende olmadı ama asılamalarım da tutmadı diger kızların kini hatırlamıyorum.inş. tutmmustur.

bugun cok öksüz kalmıs toipğimiz kızlar
hayırdır noldu size.
fazla kaynatmak yaramadı galiba yada aksama enerji topluyorsunuz.

dilşad moral bozmak yok zaten asılamada sans daha az bunu söylemiştir doktorun.lekelenmelere gelince bende olmadı ama asılamalarım da tutmadı diger kızların kini hatırlamıyorum.inş. tutmmustur.

evet canım söledi doktorum ama işte yinede umudunu kaybetmek istemıyo insan.Lekelenmelerde rahımı açmak için kullanılar aletten kaynaklanıyomuş biraz araştırma yaptım .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…