Aşılama 2010'un Umutlu Savaşçıları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
brupcugum internet bosubosuna gripde kafani karistirma canim kendini üzmekten baska bisey yapmiyorsun sizde yazik günah kendine bir doktor sec ve sonuna kadarda ona güven sonucta o cocugun bu dünyada yiyecek yemegi varsa öylede böylede gelir yoksada ne yapsanda durduramazsin canim hamileligin tatini cikar pozitif düsün

meleğim soganla sumağı akşam yemeginin yanına güzelbi salata yap üstüne soğanla sumağı koy afiyetle ye hemen başla sogan kürünüde yapa bilirsin ayrıca 2sini beraber yapmanda sakınca yok yani sogan kürünne netten bak sabah aç karnına 1tne soganı 4de bölüp 5dakka kaynatıyorsun 20dakka dinlendirdek sonra içiyosun

tamam canim sagol cok tsk ederim

melekcim iyiyim canım sen nasılsın valla çoğunu okuyamadım son sayfalara biraz bakabildim sen adet olmuşsun galiba öyle mi

tuanaycım çok güzel bir rüya görmüşsün Allah hayırlara çıkarsın seni çok iyi anlıyorum canım inşallah gerçekte de bebişlerimize kavuşucaz sen hiç sıkma canını

Hoşbulduk kızlar.Bende 4 yıldır evliyim korunmamamıza ragmen hamile kalamadım 4 ay önce tedaviye başladık laporoskopi amaliyatı oldum geçen ay.Bu ayda klomen kullandım bu gün doktora gidicem yumurtalar büyüdümü diye bakıcak beklemek çok zor

özlem64 hoşgeldin aramıza daha yolun başındasın inşallah ilk tedavinde bebişine kavuşursun hayırlısı olsun

selam kızlar
baslamıs muhabbet ben gec kalmısım
sevim hadi canım cok az kaldı mutlu baslangıca
kaç günün var canım benim...

özlem64 sende hosgeldin aramıza.elbette bize katılabilirsin...

slm bebing nasilsin tatlim?aksam iyi uyuyabildinmi:))) bu aksam ben arnizda yokum geclerim annemlere gidecegiz esimle haberiniz olsun merak etmeyin beni....

teşekkür ederim kızlar beni aranıza kabul ettiginiz için.Ben laporoskopi amaliyat oldum sag kanal kapalı diye ama amaliyatta kapalı olmadıgı anlaşıldı kanallar normalden uzunmuş ama kanalları normalden uzun olan varmı aranızda yada duydunuzmu?Doktorumda tam bilmiyo bu konuda gebelige engelmi degilmi net bi açıklama yapamıyor.

nasil yani doktorun bilmiyor engellleyip engellemedigini canim anliyamadim sonucta kanallarin acikca engelli olmaz canim sadece spremin yolunu uzatiyorsunuz) esiyinkisi birazdaha hizli olmasi gerekiyor demek yerine ulasmasi icin ama tüpte bu sorun olmazki direk yerlestirtikleri icin

Teşekkür ederim cevabın için çok rastlanan bişey degilmiş kanalların uzun olması o yüzden doktor tam engelleyip engellemedigi konusunda net bi cevap veremiyor şimdi tüp bebek önermedi doktor bu ay klomen kullandım yumurtam 15mm olmuş bugün tekrar gidicem 18mm olduysa çatlama ignesi yapıcak sonra normal olmasını bekliycez bu ay,gebelik oluşmassa (inşallah oluşur) öbür ay aşılama yapılacak aşılamada da olmassa tüp bebek dedi doktor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…