Aşılama 2010'un Umutlu Savaşçıları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
burp sen hala yeni bir dr araştırmadın mı ya bulup ona gitseydin ya beklemezdin işte.... bırak o düşünceleri de...
hanaaaaa bütün artisler sizden çıkmış ya eee benide artis yapın:)))

nbnh canım benim adet düzensizliği bendede kürtajdan sonra oldu bu durum ve ben dr a gittim bende sende geciktirme zaten sende kesin pko çıkar bu öyle yapıyormuş...

tuanayım canım benim inşallah o duyguda kalmayacak gerçeğe dönüşecek ne olur sen içini ferah tut olur mu?

bebing canım valla öksüz kalmış topik... bizim okulda mangal partisi vardı azcık geç geldim eve... sonra evi süpürdüm tam sileyim derken komşum geldi ee bende heryer heryerde kabul etmek zorunda kaldım.. o gitti silme işi yattı bari yemek yapayım dedim ... zaten akşamda yeni gelen bir arkadaş var ona gideceğiz komşum dedi:))) o ndenle ben akşam yokum hatta birazdan çıkarız....

hihoyyyt aşılaman hayırlı osun canım agrılarının olması normal 2saat bekletmelride bence çok güzel beni 25dakka anca bekletmişlerdi
seviiim çok heyecanlıyım az kaldı yaaaa
ne zaman yaptırıyosun testii
salı günü canım hadi bulaştır hamişliği bize
adet düzensizliği için tabi ki dr git bakarsın verdiği ilaçtan hemen hamile kalırsın inş
benim 2. aşılamamdan sonrada kanamam olmuştu ama kahve rengi lekelenme si olanlarınki genelde tutuyor inş senin bebeğinde sana tutunur
bugun cok öksüz kalmıs toipğimiz kızlar
hayırdır noldu size.
fazla kaynatmak yaramadı galiba yada aksama enerji topluyorsunuz.
bebingim bu cadılar akşam olunca coşuyolar
sevimmm canım ya senin ne kadar kaldı teste? ayy heyecan bastı valla...[/QUOT
salı günü canım test günüm bizde heyacanlıyız teyzesi zemuszemus

bu aksam herkse gezmelere gidiyor anlasılan.

tuanayım seni aradım bugun acmadın sonrada dönmedin.merak ettim canım

nbnh canım benim adet düzensizliği bendede kürtajdan sonra oldu bu durum ve ben dr a gittim bende sende geciktirme zaten sende kesin pko çıkar bu öyle yapıyormuş...

özlemcim bende dr aşılamada pko görünümü var diyordu ama pko yok demişti onu da oldum sonunda galiba bu gidişle menepoza da gireriz yakında Allah korusun bebek isterken adet olayım da dr a gideyim bari

sevimcim ağrın sızın ne biliyim hissettiğin bişey var mı?

canım ağrım sanki adet olcakmışım gibi sancı giriyor wc ye gidiyorum bişey yok kasıklarımda ve karnımda agrı var gögüslerimde bişey yok karnım zaten 6aylık hamile gibi şiş ve sert bilmiyorum işte sonucu allahtan hayırlısı

ıyi akşamlar kızlar,işten yeni geldim,öyle çok yoruldum ki,ama bugün daha iyiyim.Dün yaşadığım farklı bir duyguydu,gözyaşlarım sel oldu,aktı,içimi temizledi.Verdiğiniz her türlü destek için hepinize minnettarım.Denizim de aradı bugün,güzel sesiyle,sımsıcak dostluğuyla rahatlattı beni.Bebingim senin aradığını sonradan gördüğüm ve rahat rahat sohbet edebilme imkanı bulamadığım için geri dönemedim cnm sana.Çeşmeydi bugün kü seyahat programım.ışbakası tesislerinin önünden geçerken,bir hafta öncesi geldi aklıma.Burpcuğumun yanına gelmiştik ve o bilmiyordu hamile olduğunu.Aradan bir hafta geçti de,bizim ki hamile olduğunu öğrendi de,yok kaybedeceğim,yok olmayacak saçmalıklarına başladı bile.Burp bu sana sonn uyarıdır,eğer sana gelmiş bu mucize hakkında hala tereddütlerin varsa,bence hata yapıyorsun,yaparsın,sonra da üzülürsün,cnm dostum,şu an sevinme zamanı,geleceğine sen karar vermedin,bebişin karar verdi,seninle kalmayada devam edecek,ama aksini düşünürsen,bence çok büyük hata yaparsın,şu an tamamen hislerimle yazıyorum...Sevgiyle kucak aç ona,o senin hazır olduğunu düşündü,ama galiba değilsin onu sevmeye,sarıp sarmalamaya...Gerginlik ve olumsuzluk sana sadece olumsuzluk getirir...Bence bir kez daha düşün!!!!!

Şimdiiiiii gelelim Sevime,tatlım,kıymatlım,büyük güne az kaldı,çok heyecanlıyım tatlım senin için,yarın mı test yaptıracak mısın,seni düşününce,kalbim pıt pıt atıyor,sevinçten ağlatacaksın inşallah bizi:Saruboceq:

inş tuanayım aslında yarın 10.günüm test yapsam çıkarmı yoksa salıyımı bekliyim ya aslında beklerimde pazar günü evlilik yıldönümüz 7yılı devircez ogüne belki güzel bir hediye olur kocişe malum yatmaktan biyere gidipte hediyede alamadım ama korkuyorum ya degilsem ozamanda hayatımın en kötü hediyesi olur canlarım bana fikir verin kocişe ne alıyım

selam kızlar nasılsınız koşturmayla geçti bugün aman ev hanımının bir günüde böyle geçsin değil mi..geçmişi okuyamadım sadece son sayfaya bakabildim.
tuanayım canım arkadaşım iyi olduğunu bilmek banada iyi geldi günüm çook güzel geçti.neden mi
hastanede bebişi kucağına verdikleri an geldi aklıma bende yanında olacağım hayırlısıyla rüyan gerçek olacak..
bugün cuma saati dua ettim hepimiz için hayırlısını dieldim sonra Ya varise başladım sevimcim senin için..707 tane okunacak sabah 100 tane okudum ama bugün yarısı biter inşallah
2 güne de hepsini bitiririm....adetim erken bitseydi şimdiye bitmişti ama allahım biliyor içimizi..inşallah kabul edecekk.mucizler var bu dünyada tedaviyle olmazsa doğal yolla..buna inanıyorum artık yeşim umudumuz inancımız oldu tabiki diğer hamişlerimizde öyle ama beklenmedik sevinçler bizi gaza getirdi..

eşim geldi özlemişiz birbirimizi arabayla almaya gittim
aldığım yerde çiçekci aramış yok yağmur bir başladı koştur koştur
eve geldik sonra dedi içime sinmedi bende biraz şakayla karışık laf çarptım çünkü es geçtiği yıl dönümü yoktur dedim eskiyoruz tabi cicim yılları gitti diye ...canı sağ olsun sağ salim geldi başka ne isterim...yemek yedik sonra sizleri anlatmaya başladım zaten biliyordu akşam ki muhabbet falan
aşmışsınız olayı günlerinizi mi takip ediyorsunuz dedi siz yok musunuz kadın milleti diye..tabi herşeyden bahsetmedim :))preseed i pazar günü denemeye başlayacağız
8. gün oluyor ben yine test yapacağım ovulasyon ama çıksa da çıkmasa da deneriz dedi benimki..
zaten annem de gidiyor pazar günü 6 gün yok ..haftaya da ankaradan abimler geliyor izne allahtan yumurtlama dönemi sakin ve biz bize geçecek..

burpe kızanları görünce şöyle bir geri gittim
kızmıyoruz canım sana ya kaç defa kızmayın yazmışsın biz seni ve bebişimizi düşünüyoruz bu evhamlardan uzak dur diyoruz
bu konulara bu kadar ilgili olmasak hamile olduğunu daha 1 ayını doldurmadan öğrendin seninki şanstı ve idrarda gösterdi annesini üzmesin allah korusun birşey olmasın annesi iğnelere başlasın diye kendini gösterdi..
lütfen bu sevinci yaşa
geçen hiçbir gün geri gelmeyecek ve 9 ay böyle geçemz canım benim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…