aşılaman hayırlı osun canım agrılarının olması normal 2saat bekletmelride bence çok güzel beni 25dakka anca bekletmişlerdislm kızlar dün ilk aşılamamı oldum inş. hayırlısı olur aşılamadan sonra beni 2 saat ayaklarım havada yatırdılar bu yatma sırasında kasıklarımda acayip agrı oldu.Aşılama olan arakadaşlar sizde de oldumu bu agrılar .
salı günü canım hadi bulaştır hamişliği bizeseviiim çok heyecanlıyım az kaldı yaaaa
ne zaman yaptırıyosun testii
adet düzensizliği için tabi ki dr git bakarsın verdiği ilaçtan hemen hamile kalırsın inşhayırlı olsun canım sıkma canını her ay yeni bir ümit işte napalım
ben henüz olmadım normalde 34 günde bir oluyorum geçen ay 38 olmuştum bugünde 35.günüm 38 i bulcam galiba
adet düzensizliği için dr a gitmeli miyim acaba
benim 2. aşılamamdan sonrada kanamam olmuştu ama kahve rengi lekelenme si olanlarınki genelde tutuyor inş senin bebeğinde sana tutunurinş.hamile kalırsında gerek kalmaz canım.Korkulacak hiç bişey yok canım.Ben adetimin 5.günü gittim doktora klomen verdi bana 5 gün kullnadım hastalıgımın 12. günü tekrar gittim yumoşler büyümüş mü diye büyümüştü ve çatlatma ignesi verdi doktor o günün akşamı çatlatma ignemi vururldum igneden 36 saat sonrada aşılama oldum.Can acıtıcı sadece rahim agzını açmak için kullanılan o alet ama oda abartılcak bi acı diil yanı 2-3 dakkalık bi işlem.aşılamadan sonra 2 saat ayaklarım havada yatırdılar beni.Doktor o gün dinlenmemi söledi bide bi ilaç verdi progestan diye onu kullancam 12 gün sonrada kontrole gidicem bakalım inş. tutumuştur.Benden kahverengi lekeler geliyo o yüzden korkuyorum biraz ümitsizlige kapılıyorum ama doktor aletten dolayı gelebilcenı söledi ama bugünde gelmesi beni iice korkuttu aşılama olan arkadaşlardanda böle leke gelmışmışdı acaba moralim çok bozuldu(
bebingim bu cadılar akşam olunca coşuyolarbugun cok öksüz kalmıs toipğimiz kızlar
hayırdır noldu size.
fazla kaynatmak yaramadı galiba yada aksama enerji topluyorsunuz.
sevimmm canım ya senin ne kadar kaldı teste? ayy heyecan bastı valla...[/QUOT
salı günü canım test günüm bizde heyacanlıyız teyzesi zemuszemus
nbnh canım benim adet düzensizliği bendede kürtajdan sonra oldu bu durum ve ben dr a gittim bende sende geciktirme zaten sende kesin pko çıkar bu öyle yapıyormuş...
sevimcim ağrın sızın ne biliyim hissettiğin bişey var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?