canlarım birtanelerim dün işe gittim ve oradan anneme geçtim yazlığa gitmeden onları göreyim dedim normalde bende önümüzdeki haftayı yazlıkta geçirecektim onlarla aama şimdi düişünmüyorum son kimyasalı o yazlıktan sonra yaşamıştım bana kızmışsınız okadar haklısınız okadar haklısınızki nasıl allahın verdiği mucizeye ve kendime öyle haksızlık ediyorumki bu konuda eşimde olumlu destek veremiyor bugün doktora endişelerimi anlatacağım belki rahatlatır biizi kociştede kaybedeceğiz endişesi had safhada dün haberi aldığımızdan beri annemlerle ilk defa karşılaştı annemler onu baba baba diye severlerken oda endişeli olduğunu hala daha bunun gerçekleşeceğine inanmadığını dile getirdi yani tek değilim oda beni korkutuyor ama şu an biraz daha rahatım çünkü mide bulantıları karın ağrıları baş dönmeleri yaşıyorum bebişim ben buradayım yeter artık diyor dün bana ilk sinyalini çaktı inanmayacaksınız ama iş yerinde çocukların şımarıklıklarından bahsediyorduk ben hamile olduğğumu söylemedim henüz amaa ben çocuğumu sabah akşam döveceğim şımarık olmasın diye yarı şaka bir cümle ettim ağzımdan çıkması ile sağ kulağımda öyle bir çınlama olduki hemen içimden tammam bebişim özür dilerim ne haddime sana el kaldırmak ne kızıyorsun derken buldum galiba benim bebiş biraz çaçoron teyzoşları :) alllaha emanet ettim bebişimi o bana bu mucizeyi verdi sonunuda verir vermese bile bir kere bunu elde ettim bir daha olur artık iyiki varsınız kızlar zaten ailedeki herkez sizi kıskanıyor diğer tedavilerdede kociş bana sakin olderdi derdi ben dinlemezdim siz bir haşlardınız muma dönerdim kocişte ben okadar laf sayıyorum dinlemiyorsun forumdan ne söyleseler dinliyorsun diyordu geçenlerdede görümcem kıskandı sizi :)))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?