Aşılama 2010'un Umutlu Savaşçıları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
oy burpum maşallah cuoşmuşsun dün gece:))) ohh ya nihayet rahatlamışsın çok iyi gördüm seni tatlım... tabi o senin mucizen ve onu artık ne olur sahiplen ... hayırlısıyla herşey yolunda gidecek inşallah bugün güzel haberlerini bekliyoruz mutlaka.... hem yeğenim sinyalde vermiş ona çaçaron deme kızar sonra dünyaya gelince sana dünyayı dar eder bak:))) eee o kadar da kıskanılalım yani:))) neden birbirimzi çok dinliyoruz çünkü bunları hepimiz yaşadık kocamız ya da görümcelerimiz değil!!!

aaa ben seni gece girmişsin sandım hiç saate falan bakmamıştım ama sen sabah girmişsin ee tabi heyecan bastı seni taze anne:))) 14.30 mu ya sabahtan gitseydin ya o gıcığa neyse hayırlısı olsun tabi...

allah allah ya senin o beğenmediğin amipin bu hafta beyni, omurgası ve dolaşım sistemi oluşmaya başlamış naber:))) inanmazsan yaptığın çizelgnin altını oku benim ingilizcem bana bu kadarını söylüyor:)))

okudum canım okudum :) randevuyu kocişin işten geliş saatine göre aldım canım ama bugün keseyi bile göremeyiz daha 5 haftalık bile değilim 4+4 yani şu an sadece 4 çekerim :))) niye gittiğimizi sorarsan mallıktan gidioruz başka neyden olacak görmemişlikten işte bir betahcg daha yaptırırım demir eksikliğimle ilgili konuşurum birde iğneden dolayı kalaylarım okadar :)))))

canım güzel annem yazdıklarını okurken gene duygusallığ bagladım aglamaya başladım bu ilaçlar beni sulu gözlümü yaptı canım bugün ögleden sonra biraz daha rahatlıycaksın bak bebegin bile sana artık annne ben burdayım diyor ve 9ay orda olcak sonra aramıza gelcek

selaam kızlaaar
dün midem çok kötüydü,giremedim sürekli bi yumurta kokusuyla dolaştım
aslında kokmuyomuş ama benim burnuma yamış yumurta koktu
ne yesem çıkardım ağzım acı acı oldu sonra sızmışım
bugün güzel uyandım midem iyi inşallah hep böyle olur:))))

rüyamda da bebek gördüm benim değilmiş sanırım kiminse bilmiorum sünnet olmuş bi bebekmiş
kardeşim diyoki niye bu kadar erken sünnet olmuş bu çocuk daha bebek diyo
ben de diyorum ki bebekken olması iyi oluyomuş çocuk travma yaşamıyomuş diyorum
beyaz tenli bi bebek ama kiminmiş bilmiyorum kucağımdaymış ve hiç ağlamamış ne akıllı bak sünnet oldu ağlamıyo demişim:))))))))))))))))))))))))))))

sevimcim canım benim duygusallığın hem aramızdaki bağdan kaynaklı hemde göbişindeki bebişinin hormonlarını etkilemesi ile alakalı canım benim benimde tek arzum öğleden sonra huzurla burada size olumlu gelişmeler aktarabilmek ve ister istemez geriliyorum

mavicim bir sürü hamile haberi ile dolacak bu sayfalar rüyan buna delalettir inşallah
dün annemde börek yapmıştı ve ısıtmak için mikrodalgaya koydu tabi biraz fazla tutunca üzerindeki yumurta böööööğ bööööööööööğ koktu burnuma yemedim üzüldü kadın yanlız değildin dün tatlım :)

buurrrp şimdi en telaşlı gününü yaşıyosundur:)))))
güzel güzel haberlerle geleceksin inşallahhh
kız bi hastane seçsene kontrole de doğuma da oraya git kafanı karıştırma

seviiiiiimmmmm ne zaman teeestttt idrar testi yapsan çıkar mı kii??????????

tuanay önceleri 62-63 kilo falandım heralde hayatımdaki en şişko halim((((
görünüşte bi fark yok ama 63-64 geliyorum şimdi de
ama kabızlık sorunum var geçmiyoooooo(((((((((((((((((((((
belki ondandır diye kendimi avutuyoruuumm:))))))))))))))))))))))

burp ticker yapmayı bikliyorum ama az daha büyüyelim o zaman yapıcam ben :)))))))))))

seviiiimmmm ben de 2 aydır unuttuumm kocamı:))))))))))))))ama ikimizde şikayetçi değiliz siz de öyle olursunuz inşallahhhh

öptüm herkesşiiiiiii

mikrodalga dan çok bi,şi yeme şekeriiimm
ben kullanmıyorum öğrendiğimden berii
ben bi daha yumurta yemem heraldee
zaten pek sevmezdimm

çizelgemi değiştim gene ne o öyle tomogoçi gibi ben onu normal bebek gibi görene kadar zaten 9 doğuracam birde cetveldeki gelişimle strese girmeyeyim doğmuş bebek daha iyi :))))

mavi bol bol kuru kayısı ye kabızlık için mikrodalgada benim hayatım vazgeçemiyorum çok pratik ama hamilelikten beri çalışırken yanında durmuyorum
tickerıda koydum gene kızacaksınız ama belki kaybedersem en azından bir şeyden kusur kalmamış herşeyi yapmış olurum hissiyle koydum şu naçizane profilimde bir bebiş çizelgesi görsün dedim en görgüsüzünden birde eski olumsuz tedavilerimi okuyan benimde herzaman yaptığım gibi çizelgesi altında varsa bana her zaman umut olmuştur bir nebze insanlara umut olabilir

mavicim seçtim hastane tatlım seçmiş olduğum hastane kadıköyde ama benim evime yakın yeni şube açtı ben kontrollere yeni şubenin bölümbaşkanına gitmeye karar verdim kısmet olurda doğuma ulaşabilirsekte kadiköydekini kullanacağım

ben kaldırdım mikrodalgayı görmemiş olduğum için
kuru kayısı ben de etkili olmuyo
benim en iyi ilacım sigara bu durumlarda ama o da şimdi olmuyo iştee:)))))

kaybetmiceksin inşallah bebeğini çizelgenin ilerlediğini hep birlikte görücez hatta doğumdan sonra o yoğunlukla unutacaksın 41-42.haftaları bile gösterecek:)))))))))))))))))))))

kan tahlil sonucun yine öyle geç mi çıkacak yaa???????????
evdeki testlerden yaptın mı hiç koyulaşmıştır?????
ıÇıNDE KALMASIN Bı DE OVULASYON TESTı YAP ONDA DA ÇıFT ÇıZGı ÇIKIYO KOYU KOYU:))))))))))))

inşallah mavişim ama derinlerde bir yerlerdeki şüphem beni yiyip bitiriyor malesef neyse öğleden sonra herşey güzel olur inşallah

mavicim size kızarsınız diye söylemedim dün değil önceki gün yapmıştım idrar testi ikinci cizgi çıktı :) benim ovulasyon testinde 3 gün üst üste iki çizgi çıkmıştı canım o içimde kalmadı :)) ama hamilelik testleri ile bayağı bir görülcek hesabım vardı :)))
sorma yaaa şerefsizler 11:30 da kan vermiştim dumurluktan boş bulundum yoksa canlarına okurdum hemde bayağı tuzlu bir laboratuardı birde saat 14 'de çıkmış sonucum insan bir bakar ben demişim onlara 5 yıl üzerine geçen tüp bebek tedavi sonucumu siz negatif vermiştiniz şimdi inşallah sizden pozitif sonuç allırım diye insan sırf bunun için takip eder öküzler ben 14:45 de gittim çıktı alıpp verdiler elime orada çıkış saati 14 :00 yazıyordu tabi bunu sonradan farkettim :)))
bugünkü inşallah çabuk çıkar

çıkmış işte 2 çizgi demekki artıyo ne ötüp duruyosun sen hala????????????
sonucu sadece sayı için merak ediyorum ben herşeyin yolunda gittiğini biliyoruuum:))))))))))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…