Aşılama 2010'un Umutlu Savaşçıları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
ben şimdi gidiim makmaj yapiiim kociş gelir öpüyorum ve ne olur dua edin güzel haberle döniiiiiiim

hayırlı çıkacak inşallah iyi olacak herşey ilerleyen haftalarda bulantıların tavan yapacak kusacaksın hep ağlayacaksın çaresizlikten sonra da ağladığın için utanacak bin şükür halime diyeceksinn
eşin de gülüp diyecek ki keşke senin yerine benim midem bulansa ama malesef diyecek:)))))))))))))))))

dün bizim halimiz aynen böyleydi:))))

selam kızlar...
bugun ayılamadım maalesef dun gece bayagı gec bitti.
bebekli bi arkadasımızda vardı bebek 3 aylık hiç uyanmadı butun gece nasıl tatlıydı valla.
baska bi arkadasımızda itiraf etti 5 aydır denediklerini ama olmadıgını tabi bi tane zaten cocukları var.daha fazla ugrasmıcam tüp bbebek yapıcam dedi.bizede kolay olmuyor bu işler dedi.ah dedim ahhh
bilmezmiyim.diger çiftlerdede biri istiyor biri istemiyor durumu var hep kadın istiyor adam istiemiyor yada tam tersi hayret ibşiy ya.
işte bölye ama iyiydim.hiç üzülmedimdün gece.

burpum kendine gelmene sevindim.thickerında cok guzel olmus canım benim
doktor sonucunu sabırsızlıkla bekliyoruz

canim dr vakit kaybetmeden git biran önce ihmal etme güzelim bizlerede haber ver merakta burakma

Melekkkkk nerelerdesin????

canim annemlerin bahcesindeydim mangal felan yaptik sonra ben arkadasima esimde ise gitte aksamda gec geldim tatlim

denizcigim gözün aydin esin gelmis bebisinde gelir insallah yakinda bol bol calisin hemde hasret gidermis olursunuz tatlim buarada gecmis evlilik yildönümün kutlarim canim nice mutlu yillara

canim aynen benimkisinin zamanida geldi yapmam gerekiyor ama üseniyorum yapmaya ööfff

canim aklindaki butün sorulari sor rahatla ve böyle bidaha olumsuzluklar düsünme allahin izniyle alacaksin bebisini kucagina

oglunmu olacak kiz senin oglan cocuk gördügüne göre tatlim

ben şimdi gidiim makmaj yapiiim kociş gelir öpüyorum ve ne olur dua edin güzel haberle döniiiiiiim

güle git canim bizlere güzel haberlerinle gelirsin insallah dualarimiz seninle güzelim

meleeekkk görkemliii hoşgeldiniiiizzz

banami diyorsun tatlim????? hosbulduk

mleekcim nasılsın canım
daha iyi oldugunu umuyorum yoksa sanada kalayı basarım

yok yok ben iyim canim tsk ederim esimle detaili konustuk kararimizi aldik tüp burda yaptiracagiz yakinimizda 7tane merkez var hangisi daha iyise onda yaptiracagiz ama gününü belirlemedik daha izinden sonra yapalim dedik cok yorulduk önce biraz rahatlayim dinlenelim istiyoruz canim sen nasilsin?havalar nasil orda??

ooooo burpum dört dörtlüksün desene:))) 4x4 :)))
canım inşallah güzel haberlerle geleceksin hanaaaaaaaa sen şimdi oralardasın hadi kalayla bakalım dr unu...

bende rüyamda bir bebiş gördüm bu gece sanırım sevimin nedense öyle geliyor bana minicikti ya oğlandı:)))

burpppppp ne olur çıkar aklından şunları olacak o çizelge ilerleyecek bizde sevinerek takip edeceğiz sıkma canını sen....

mavişim senin belirtiler bayağı yoğun valla senin kızın olacak sanırım:))) olsun kız severim yerim ben onu...

evet melek sevimi sabırsızlıkla bekliyorum ne zaman gidecek o ya bugün hiç girmemiş gitti mi acaba ? hayırlı haberlerle gelsin inşallah ...

bizde birazdan çıkacağız çiçeklerim ,,evimi sildim süpürdüm yarında tekrar yapacağım eşim manyak mısın oldu ya diyor ama yok sanki ev çok kirlenmiş gibi geliyor kaç gündür rüzgar var eeee pencerelede açık olunca çok pis geliyor o nedenle yani:)))

ben geldiimmm sabah sınavda görevliydim
acayip uykum var bugün
karnımı doyurunca hepten mayıştım kaldım
az göz atıp yatmayı düşünüyorum hemen
geçmişe bir dalış yapayım hemen

özlemcim iyi gezmeler canım sana.
bugün de pek sakin topiğimiz.

melekcim iyiyim canım saol.bi açık bi kapalı hava hala burdada sıkıntılı surekli.
eşinle verdiginiz karar hayırlı olsun canım. inş. en kısa zamanda sende guzel sonucu alacaksın.

ee hadi o zaman güle güle kullan gerçektende:)))
sermest gülcemal şovvvvvvv!!!!!!!!

kaydirigubbakcemile3

canımmm kendine gelmene çok sevindim
zamanla bu endişelerin yerini tatlı hayaller tatlı hazırlıklar alacak ınsallah

bebing aldın mı pressedded
ya eşime söyledm alıver senın işyerine gelsin diye
dolar üzerinden ya nasıl satın alınıyor netten o
posta cekiyle mi kart hesabıyla mı
kartla ödemeyse dolar olunca nasıl oluyor ödeme bilemedm
bir aydınlatıver hele

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…