sevimcim inşallah evlilik yıldönümüzde en güzel hediyeyi alacaksınız inşallah bizide mutluluktan havalara uçuracaksın
nursimcim mavicim sizide pimpiriklendirdiğim için ne olur affedin beni birdaha yapmayacağım söz hani kendimi düşünmüyorsam yiğenlerimi düşüneceğ,im
denizcim kocişin geldi ohh ne güzel temel atma çalışmaları sakin kafayla sürecek anacım sende git şööööle fırfırlı iş kıyafetleri al kendine sermest gibi pek bir romantik olsun bizim bebişimiz birde aklıma bir fikir geldi preseedin bir etkisini daha okudum de zevk arttırıcı etkisi varmış de kocişin iyice gaza gelsin bu görev münasebetleri boyut kazansın :))))
tuanaycım bütün gün rüyan aklımdaydı senin rüyalarını herkeze anlatıyorum zaten hele o saç kurutma makinesi ile ilgili başına gelen ve gördüğün rüyan ve benim bebişle ilgili gördüğün rüyan gerçekten beni çok etkiledi allahın sevgili kuluymuşsun tatlım allah göndereceği bebişin müjdesini verdi tatlım sana bizede bu mutluluğu paylaşmak tatmak kalacak
bebingim cadolozum bitmiş regl preseedi sipariş etmişmiydin anacım buradaki eczanelerden olmaz getirrtseler bile aman diyeyim tatlım tr deki ürünlerin son kullanma tarihi geçmiş ve yalan dolanla kakalıyorlar insanlara tatlım
özlemcim ooh mangallar yapılmış negüzel yiiyebildiğin kadar sucuk ye gelecek aydan itibaren yiyemeyeceksin hehe
sermest cadısııııııııı ne o kız fantaaaağğğzi kıyafetler alınmış kostümler hazır diyorsun benimde aklıma evlendiğimde annemin çeyizleri yerleştirirkenki bana yaşattığı dumur gelmişti aklıma annem ben genç kızken nerede bir mikili iç çamaşır varsa alırdı bana sonra evlenirken çeyizimi yeni evimize yerleştirirken gardroba bir baktım aman tanrııım ben dumur allahım ne fantazi gecelikler saten seksi seksi şeyler kız bunları ne ara aldın napayım ben bunları dedim sen birşey yapmayacaksın sen giyeceksin zaten demesinmi cadoloz karı :)))) yani annem ve o çamaşırları hala bağdaştıramam kafamda :)))
nbnh mutlaka adet düzensizliğinle ilgili git doktora canım 34 gün çok uzun bir süre değil muhtemelen basit bir problemin var ve buda ilaçla düzene girer zaten size duam bir sonraki adet tarihiniz 9 ay sonrası olur inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
aaaaaaaaaaaaaammmmmmmmmmmmmmmmmmmmiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn