hayırlı oslun dilşadcım insallah senin de ilk seferde pozitif olur asılaman
tşk ederim canım inş.tutar aşılama olmadan çok umutluydum olcak diye ama şimdi umudumu yitirdim nedense hayırlısı olsun diye dua ediyorum hep.
canım eşekür ederim allah dualarımızı kabul etsinselam kızlar nasılsınız koşturmayla geçti bugün aman ev hanımının bir günüde böyle geçsin değil mi..geçmişi okuyamadım sadece son sayfaya bakabildim.
tuanayım canım arkadaşım iyi olduğunu bilmek banada iyi geldi günüm çook güzel geçti.neden mi
hastanede bebişi kucağına verdikleri an geldi aklıma bende yanında olacağım hayırlısıyla rüyan gerçek olacak..
bugün cuma saati dua ettim hepimiz için hayırlısını dieldim sonra Ya varise başladım sevimcim senin için..707 tane okunacak sabah 100 tane okudum ama bugün yarısı biter inşallah
2 güne de hepsini bitiririm....adetim erken bitseydi şimdiye bitmişti ama allahım biliyor içimizi..inşallah kabul edecekk.mucizler var bu dünyada tedaviyle olmazsa doğal yolla..buna inanıyorum artık yeşim umudumuz inancımız oldu tabiki diğer hamişlerimizde öyle ama beklenmedik sevinçler bizi gaza getirdi..
eşim geldi özlemişiz birbirimizi arabayla almaya gittim
aldığım yerde çiçekci aramış yok yağmur bir başladı koştur koştur
eve geldik sonra dedi içime sinmedi bende biraz şakayla karışık laf çarptım çünkü es geçtiği yıl dönümü yoktur dedim eskiyoruz tabi cicim yılları gitti diye ...canı sağ olsun sağ salim geldi başka ne isterim...yemek yedik sonra sizleri anlatmaya başladım zaten biliyordu akşam ki muhabbet falan
aşmışsınız olayı günlerinizi mi takip ediyorsunuz dedi siz yok musunuz kadın milleti diye..tabi herşeyden bahsetmedim :))preseed i pazar günü denemeye başlayacağız
8. gün oluyor ben yine test yapacağım ovulasyon ama çıksa da çıkmasa da deneriz dedi benimki..
zaten annem de gidiyor pazar günü 6 gün yok ..haftaya da ankaradan abimler geliyor izne allahtan yumurtlama dönemi sakin ve biz bize geçecek..[/QU
gözün aydın canım bol bol çalışın presedide kullan ve hamileyim bombasını patlat allahın izniyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?