Aşılama 2010'un Umutlu Savaşçıları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
özlemcim semram kucağına aldı nursimle mavide alacak ben zaten gazozdan çıkmıştım hesapta bile yoktum benim yaşadıklarımı unutun hepsini unutun ben zaten ayrı bir gudubetim tedavi konusunda
sevime gelince bence sevimcimin merkezi başarısızdı sevimcim ala hamile kalırdı başka bir yerde yaptırsa harika yumurtaları gelişiyordu bu şerefsizler 30 a kadar büyüttüler sonra onlar kayboldu dediler ulan hıyarlar 30 a kadar büyütene kadar nerdeydiniz 20 iken alsaydınız ya zaten lazım olan bir tane sonra onlar kayboldu diğerlerinin kalitesinide etkilemiştir sevimcim sende çok güzel yumoşlar oluyor ne olur canım buradan bir rapor daha çıkar umut tüp bebekte dene kesin olacak canım sana yada dur vazgeçtim zaten tedavinin etkisi gelecek ayda sürecek bir preseedle iş tamam

kızlar 24 saatte değil yaaaa
benim de 48 saatte 2 ye katladıı
eminim bundan burp bi tablo var al bak bakıym kafam karıştı kaç gün geçti adet iyice bak bii
senin değerin bugün 300-400 lerde olmalıydı sanırım
amaaan karıştı iyice bekle bakalım
ikiz gebeliklerde böyle karmaşık artışlar olabiliyo sanırım
ya da dediğin gibi kimyasal gebelik(

evet canlarım öyle bakınca sorun yok gibi görünüyor ama asıl mesele değerin katlanmaması yani ben ilk defa bugün test yaptırsam sevinirdim değerime derdikmi geç döllenme ancak pazartesi adet günümde baktırdığım değer bir saat içinde bile yükselirken 5 gün içinde gerektiği şekilde yükselmemiş

öyle mavicim kimyasal gebelik forumada baktım beta hcg değerlere kimin benim gibi kattlanmadıysa düşük haberini yazmış bir iki gün sonra

herşeyde bir hayır vardır deyip geçeceğiz yine biz polyannalar.... ne gelir elden değil mi? elindne uçup gidiyor ve sen hiçbir şey yapamıyorsun çaresizce bekliyorsun ...ve bu bekleyişe üzüntü, keder, uçup giden hayaller, özlemler,umutlar eşlik ediyor((

özlemcim bu aşamada doktora sayıyorum ama onunda yapacağı hiç birşey yokki çok erken dönermdeyim tek yapılabilecek betahcg takibi oda yerinde sayıyor pazartesi tekrarlıyacağım ya yerinde saymaya devam eder ya 200 olur yada düşer artık 0 lanana kadar dalgalanacak duracak kimyasalın pis huyu malesef allah hiç birinize yaşatmaz inşallah

son adetinde 5 hafta geçti desek
ki o kadar olmadı 2-3 gün sonra olacak
19--------7340 arasında olması lazım

yumurtlama gününden 18 gün geçti desek sanırım öyle
135----1690 arası olmalı değerler

erken ve geç döllenmeye göre değişebilir
ama ilk gün değerine göre 2 kattan az artmış
sonra toparlar belki
olması gerekenin altında değil ama yavaş artmış

sevim konusunda bende öyle düşünüyorum sanki bir baştansavmacılık vardı onda iyi bir merkez seçseydi keşke ...

ya öyle canlarım bugün forum tatsın kocişlerinizin yanına gidinde başka şeylerle oyalanıp kafa dağıtın ben sizi iyice üzmiiiim umarım bu son kötü haber olur
sevimcim sanada banada allah sabır versin beterinden korusun tatlım

yeşim doktorunu değiştir bencede
tama tahlil böyle çıktı doktor napsın diyeceksin
ama hastanede belki yartasın belki iğne başka bir tedvi bilmiyorum ya
bugün cumartesi
4+4 sün
48 saatte ikiye katlansa mavinin dediği gibi 300 400 lerd eolması lazım

neyse kızlar yapacak bişi yok bekliceezz

sevim sen de umudunu kaybetme çok ta umutlanma
kanaman başlamadan umudunu kesme diyosun burp a kendi yaptığına bakk

bence de burp haklı senin doğal yolla bile olur
hiiiç takma kafana hem sonuç belli değil ki daha

mavicim özellikle sen tatlım hemen git birşeyler izle kafanı dağıt bebişinle konuş korku filmi gibiyiz burada hamilelierin korku filmi izlemesi sakıncalı

burp farkında mısın sen geçen yıl yine hemen hemen bu zamana yakın bir zamanda yine böyle dalgalanmalar yaşamıştın sen yazın hamile kalma ne olur.... sonbaharda tüp bebiş dene ve sorunları önceden gider ne olur canım bunu eşin için yap ...

burp mavinin yazdığı tablodan bence de şu anda herşey bitmiş diyemeyiz
başka topiklere girme artık
beklemekten başka çare yok bence herşey bitmedi daha

evet denizcim ama 183 çoook düşük bir değer 2000 lerde kese görünüyor ve forumlarda çoğu kiişi 4. haftada kesesini görmüüş

burp beni delirtme ya ne demek gidin ben seni böyle bir günde yalnız bırakır mıyım ha sen giderim dersen o başka....

içim şişti valla
nasıl üzüldüm anlatamam ama elden gelen yok
ağlamış rahatlamışsındır burp daha fazla üzme kandini preseed çok daha
yine yaparsınız:)))))))

seviiim sana gelincee ben sonucu bilmiyoruz 1-2 güne öğrenicez diye bekliyorum
hayırlısı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…