sevimcim senin 3. tüp denemen mi bu ben 2. diye biliyordum..canlarım benden 18 yumurta almışlardı zaten dr kenan sofoğluydu ben onun olcana bile inanmıyordum o zeynep kamilin en iyi tüp bebek dr başkası bakardiyodum ama benim eşimin spemleri 72saat bile yaşamadığını söylemişti ilk önce 15 yumrta döllenmiş sonra düşe düşe 12 en son 1tane 8hücreli kalmıştıı onuda transfer ettiler ben daha önce memmoreal ve ist cerahidede denedim ama aynı sonucu aldım neyse artık yapcak bişeyimiz yok veren allah alanda allah artık adetin tam sökülmesini bekliycez yada bir mucizee
alsanaalsanasmileya tatlılarım moraller bozuk olunca söylenecek sözlerde okadar az olllluyorki keşke burada hep güzel şeyler yazabilseydik ama hepimizde malesef türlü türlü sıkıntılar var eminim bir gün her birini aşıp bunların hiç birini hatırlamayacağız hatta çocuklarımıza burada yazanları okutacağız
ailem geldi bahçeye indik oturduk kafamızı dağıttılar iiyi olduğumuza emin olup gittiler ama onlar gittikten sonra bizgene iyi değildik. biliyorum gene sıkıntılı günler beni bekliyor buraya hiç girmesem bu günleri atlatana kadar çok daha iiyi kiminiz hamile kiminizin tedavisi var kimisi çalışmalarda ben sizi demorolize edeceğim kızlar bilmiyorum böyle size zararım dokunur iyisimi ben bir müddet sadece sizi okuyayım yazmayayım bir anda tadınız kaçtı
vereliniortakburp lütfen böyle düşünme ne olur biz iyi gündede kötü güdede bir aradayız ... ne bu şimdi olur mu hiç asıl bu günlerde bize ihtiyacın olduğunu çok iyi biliyoruz lütfen nasıl mutluluğunu paylaşıyorsan ve çoğalıyorsa, üzüntünüde paylaşıp azaltacaksın ve inan biz bu nedenlerle hep biraradayız seni asla yarı yolda bırakmayız... üzüldük tamam ama yola devam....
vereliniortakslm kızlar burp sen bie yazmzsan biz daha kötüoluruz hem dünyada bu sadece bizim bşımıza gelmiyor daha kötü durumda olanlar var canım sen hamileliği 2kez yakaladın pest etmek yok vallaha arabaya atlar seni dövmeye gelirim ha ollcak üzme bebeğini degerin belkide yükselcek düşüğü engelleyecek şeyler ye ben inanmak istemiyorum ya
keşke bebingim keşke olsa bir değneğimiz birbirimiz için neler yapmazdık ama şu anda tek gücümüz dua etmek ..selam kızlar
moraller bozuk kimsede keyif hal derman yok
biliyorum zor ugnler bizi bekliyor ama yine kalkacagız ayaga herzaman ki gibi
canlarım burpum sevimim lütfen iyi olun.
burp girmemezlik yapma iyi günde kötü günde biz hep birlikte olacagız canımın içi.
keşke sihirli değneğim olsa.biliyorum bunu ben daha öncede söylemiştim.
şimdi ona ihtiyacım var.
keşke olsaydı bebingim senden tek isteyeceğim şey beni uuyut herşey geçtikten sonra uyandır bu sürece katlanamıyorum değer düşecek çıkacak düşecek çıkacak 0 lanana kadar kan aldır sonuç bekle ağrı çek allah beterinden saklasın nankörlük ediyorum biliyorum daha beterleri var ama mantıklı olamıyorum malesef yani pazar günü regl oldum bu olay kapanmıştı 5 gün havadan mutluluk yaşadım tamam allah hamileliği 5 günde olsa tattırdı bununla yetineyim diyorum ama mantıklı olamıyorum malesef ki insanlar 8 aylık, doğurduktan sonra hatta büyütürken yitiriyor bebişlerini onlar ne yapsın ben yanlızca tedaviye bile hazır hissetmiyordum üst üste böylesi şokları yaşadığım için gücüm tükenmişti ve dayancak gücü kendimde bulamıyorum hepsi bu eninde sonunda geçecek işte diğerleri gibi eninde sonunda eller kollar boş oturacağım mesleğimi ihmal edeceğim en verimli çağımda bunlarla oyalanıp elde avuçta birşey olmadan yaşlanacağım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?