Aşılama 2010'un Umutlu Savaşçıları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
hani ne zaman yaptığımı bilmesem geç döllenme diyeceğim ama adet birinci günü değer 79 çarşamba günü durmuş anlaşılan gelişme zaten ağrıda ozaman başladı şu an 183 hcg etkisi ile mide bulantım var hala

keşke olsaydı bebingim senden tek isteyeceğim şey beni uuyut herşey geçtikten sonra uyandır bu sürece katlanamıyorum değer düşecek çıkacak düşecek çıkacak 0 lanana kadar kan aldır sonuç bekle ağrı çek allah beterinden saklasın nankörlük ediyorum biliyorum daha beterleri var ama mantıklı olamıyorum malesef yani pazar günü regl oldum bu olay kapanmıştı 5 gün havadan mutluluk yaşadım tamam allah hamileliği 5 günde olsa tattırdı bununla yetineyim diyorum ama mantıklı olamıyorum malesef ki insanlar 8 aylık, doğurduktan sonra hatta büyütürken yitiriyor bebişlerini onlar ne yapsın ben yanlızca tedaviye bile hazır hissetmiyordum üst üste böylesi şokları yaşadığım için gücüm tükenmişti ve dayancak gücü kendimde bulamıyorum hepsi bu eninde sonunda geçecek işte diğerleri gibi eninde sonunda eller kollar boş oturacağım mesleğimi ihmal edeceğim en verimli çağımda bunlarla oyalanıp elde avuçta birşey olmadan yaşlanacağım

sana cesaret versin bu olay işte doğal yolla bile olduğuna göre tedaviyle ikiz doğururum demen lazıım:))))

seviiim oooohhh sökülmemiş işte:)))))
inşallah sana sevinerek atlatırız bu dönemi

seviim dediklerin hamilelik belirtisi de olabilir hatırla benim felaket belim ağrımıştı fıtık mı var diye bile şüphelenmiştim seninki de öyledir inşallaahh

sevimcim senin 3. tüp denemen mi bu ben 2. diye biliyordum..
canım zor yıpratıcı bir süreç ama allah güç kuvvet verdiği sürece devam edeceğiz..
alsanaalsanasmile
eğer böyel birşey yaparsan sonra gelip yazmaya başlarsan seninle bir daha asla konuşmam..
ha şunu dersen ben iyi değilim biraz ara veririm ya da sizi çok takip edemem ama gönlüm sizinle o başka..ama bizi üzersin diye yaparsan konuşmam..
vereliniortak
vereliniortak
keşke bebingim keşke olsa bir değneğimiz birbirimiz için neler yapmazdık ama şu anda tek gücümüz dua etmek ..

haklısın hayatını buna adamak buna göre hareket etmek çok zor..en son işten ayrıldığımda hazır evdeyken doğurup takrra işe dönecektim..ama olamdı özle sektör olduğu içinde izindi hastaneydi cesaretim yok dönmeye insnalara laf anlatamazsın 1,5 senedir kendimden fadakarlık ettim hep..hala sayıklıyorum olsun yine başlarım annem bakar diye bizim hesabımzı tutmuyor malesef..ne yazıldıysa onu yaşayacağız..

selam kızlar nasılsınız hava kapalı sıkıcı içim sıkıcı
garajdan geldik az önce annemi gönderdik tatile 1 hafta yok..
sıkıcı bir pazar kendimi dışarı atmak istiyorum ama eşim yorgun hiç canı çıkmak istemiyor

tuanay nerdesin
niye yoksun
çok üzüldün biliyorum ama merak ediyorum pzar diye de aramadım
face de seni biraz da olsa sevindirecek birşey paylaştım
şehit olan yakının şehid binbaşıyla ilgili

brup gercekten sacmaliyorsun biz burda iyi gün ve kötü gün dostuyuz ne demek öyle ben yazmayayim sizinde morelini bozmayim vallaha sevim dedigi gibi sopa geliyorrr canim bugünleride atlatacagiz allahin izniyle bigün bebislerimizi kucagimiza aldigimizda unutacagiz bugünleri inan güzel günlerin bizi beklediginden emin ben

slm canlar burasi cok sicak ama canim sikiliyor esimde birazdan ise gidecek yanliz kalacagim öffff ya pazar günleri neden hep sikici oluyor

sevimcigim canim insallah hamilesindir be güzelim insallah sali günü güzel haberlerini aliriz canim bunu inan cok ama coook istiyorum

sevimcim canım sanırım daha seninki teşrif etmemeiş inşallah geç yerleşme vardır sendede ya.. eee kan değeri ne çıktıydı?

aaa sevim sen kan testi yaptırmadın mı bende öyle sanmıştım eee iyide 50nin altı çıkmazki zaten o testte ... hem nursimin bile 16 küsürdü üzme kendini ya bekle bakalım...

burpcum herşeyin hayırlısı olsun ne idyelim seni çok iyi anlıyorum ama elizmizden ne yazıkki hiçbir şey gelmiyor...

burppppp çok yanlış düşünüyorsun canım ya... hem bak doğal yoldan bile oldu öyle yada böyle oldu işte neden bu kadar karmasarsın bu ne demek bin kere daha olur demek ne olur kendini buna kanalize et... elin kolun dolacak ama zamanı var demekki... yaşadığın şeyler hiç kolay değil allah hiçbirimize yaşatmasın ama bu artık bu durumu sonlandırmayı gerektirmiyor... demekki mücadele ederk kazanacağız biz öyle armut piş ağzıma düş bize göre değil...

sevim bak 2 oldu kanaman var ara ara
salıyı bekleme
pazratesi kan testi yaptır eğer varsa iğne ya da herhangi brişey ilaç verirler
yarına kadar olmazsan bir daha adet değil bu başka birşey
yarın git test yaptır
olmadı hastane yapmazsa test gününüz salı diye başka yerde yaptır

geçen gün bir kadın 41 yaşında 5. yre hamileymiş tv de duydum
bzide var bir bokluk töbe yarabbm ya
millet fabrika gibi
ha birde 2025 de kürtlerin nufusu türkiye oranında %25 olacakmış
yanlış anlamayın kötü manada yazmadım yani onlarda doğurganlık niye böyle çok
bir de doğuda acı çok yenir acı iyi değil derler erkekler için
tezlerimin hepsi alla bullak oluyor düşündükçe

evet deniz ne güzel söylemişsin biz ne haesaplar yaptık ama hiçbiri tutmadı ...
allah kavuştursun canım... burada da hava bozuk bir tuhaf yağdı yağacak gibi zaten boru patlamış sularda yok ne haldeyiz bir bilsen(

özlem nasılsın
bugün kaçıncı gün yapcan mı preseed
birde ovulasyon için test çubuğunu idrar kabının içinde 10 sn mi tutcaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…