burppp tamam ben kürtaj olmuş olabilirim ama benm bebeğimde geç yerleşmişti... geç yerleşen ama o kadar çok doğum yapan varki bu benim kaderimmiş belki seninkide anca yerleşiyordur ve sen o doğum yapacaklardansındır inşallah ya....
bende çıktım kızlar hiç konuşasım yok
mavicim dikkat et kendine üzülmemek elde değil ama burpun dediği gibi üzme kendini
bol bol dua et bupre bende edeceğim hamilelerin duası kabul olurmuş
bu arada nbnh de yok sanki kaç gündür birşey yoktur umarım
semra yola çıktı herhalde ondan da haber yok
herkes iyi olsun
bir kötü haber daha istemiyorum ya
hadi kızlar ben de gidiym
eşim istiyo pc yi
aaay çok daraldım yaaaa
güzel haberler alıp verlim bundan sonra inşallah
Allah beterini göstermesin
hepinize iyi geceler
sizi çoook seviyoruum
canlarım benden 18 yumurta almışlardı zaten dr kenan sofoğluydu ben onun olcana bile inanmıyordum o zeynep kamilin en iyi tüp bebek dr başkası bakardiyodum ama benim eşimin spemleri 72saat bile yaşamadığını söylemişti ilk önce 15 yumrta döllenmiş sonra düşe düşe 12 en son 1tane 8hücreli kalmıştıı onuda transfer ettiler ben daha önce memmoreal ve ist cerahidede denedim ama aynı sonucu aldım neyse artık yapcak bişeyimiz yok veren allah alanda allah artık adetin tam sökülmesini bekliycez yada bir mucizee
ya tatlılarım moraller bozuk olunca söylenecek sözlerde okadar az olllluyorki keşke burada hep güzel şeyler yazabilseydik ama hepimizde malesef türlü türlü sıkıntılar var eminim bir gün her birini aşıp bunların hiç birini hatırlamayacağız hatta çocuklarımıza burada yazanları okutacağız
ailem geldi bahçeye indik oturduk kafamızı dağıttılar iiyi olduğumuza emin olup gittiler ama onlar gittikten sonra bizgene iyi değildik. biliyorum gene sıkıntılı günler beni bekliyor buraya hiç girmesem bu günleri atlatana kadar çok daha iiyi kiminiz hamile kiminizin tedavisi var kimisi çalışmalarda ben sizi demorolize edeceğim kızlar bilmiyorum böyle size zararım dokunur iyisimi ben bir müddet sadece sizi okuyayım yazmayayım bir anda tadınız kaçtı
burp lütfen böyle düşünme ne olur biz iyi gündede kötü güdede bir aradayız ... ne bu şimdi olur mu hiç asıl bu günlerde bize ihtiyacın olduğunu çok iyi biliyoruz lütfen nasıl mutluluğunu paylaşıyorsan ve çoğalıyorsa, üzüntünüde paylaşıp azaltacaksın ve inan biz bu nedenlerle hep biraradayız seni asla yarı yolda bırakmayız... üzüldük tamam ama yola devam....
slm kızlar burp sen bie yazmzsan biz daha kötüoluruz hem dünyada bu sadece bizim bşımıza gelmiyor daha kötü durumda olanlar var canım sen hamileliği 2kez yakaladın pest etmek yok vallaha arabaya atlar seni dövmeye gelirim ha ollcak üzme bebeğini degerin belkide yükselcek düşüğü engelleyecek şeyler ye ben inanmak istemiyorum ya
mavim sökülmedi canım dünkü gelenden sonra tık yok ama ayaklarım donuyor karnım ve belim kopuyor zaten adet tarihim normalde 29 annem lokma yapıp karaca ahmete gitti dağıtmaya hemde teyzemlerin kuırbanı varmış ben sancıdan yatıyorum
selam kızlar
moraller bozuk kimsede keyif hal derman yok
biliyorum zor ugnler bizi bekliyor ama yine kalkacagız ayaga herzaman ki gibi
canlarım burpum sevimim lütfen iyi olun.
burp girmemezlik yapma iyi günde kötü günde biz hep birlikte olacagız canımın içi.
keşke sihirli değneğim olsa.biliyorum bunu ben daha öncede söylemiştim.
şimdi ona ihtiyacım var.
ne bileyim hamile var tedavide olan var olumsuz etkilemek istemedim sevim senin regl tarihine var dahada ne menem coştunda bizi yıktın yaaa bel arısı okkalı bir hamilelik belirtisi bana doktorumun ilk sorduğu şeydi sökülene kadar ümit kesmek yok adetine daha varkende salı gününden önce idrarda bir halt çıkmaz
asıl ben uçan tekmeyle geleceğim sana haa bu arada evlilik yıldönümünüz kutlu olsun bu bebişsin son yıldönümünüz olsun neolurrrrrrrr
ağlamaktan üzülmekten başım patlayacak gibi ağrıyor deli gibi araştırdım bir tane bile değeri katlamayıp adet sonrası 5. günü 183 değeri olup sağlıklı kucağına alan yok yani kesin kimyasal