Aşılama 2010'un Umutlu Savaşçıları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
sağol özlem
kıyamam ya nedir senin bu sudan çektiğin ya
inşallah gelir hemen
susuz birşey yapılmıyor

2 sene önce kadar olmuş
ama katilleri 2 gün önce yakalanmış
büyük bir alay komutanı tuanayımın tanıdığıymış konusu geçmişti aklımda kaldı yakalnmış haberini okuyunca aklıma geldi

canım benim bugün 8. günüm salı günü ilaca başlayacağım antibyotiğe...
benim ovulasyon öyle bekletmeli değildi üzerine yapıyordun gebelik testi gibi 1 dk bekleyin diyordu...

ayy canım ya başı sağolsun tatlişkomun... şehidimizinde ruhu şad, yattığı yer cennet olsun....

denizcim anladığım kadarıyla sevim kan testi yaptırmamış değil mi? diğerini evde kendi yapmış değil mi?

aminnn
özlemcim ben çıktım eşime keçbiynuzu yapacağım bugün geç kaldım kızıyor yap soğut su niyetine içeyim diye hevesli benimki bende yok heves
gelirim yine

sevimmmm kız o yerleşme kanamasıdır ya eğer hala birşey yoksa o odur .... bel ağrısı çok normal bende yaşadım hemde nasıl uyutmadı yatırmadı o ağrı... sakın ağrım var diye adet olacağım sanma çünkü belirtiler aynı hatta daha ağırı:)

evet özlem idrar yapmış sonra da ara kanama gelmiş bitmiş
ama 2 kere oldu bu bence kan şart

olsun canım sen yap içsin de yarasın ... ne demek hevas yok ya bak olunca oluyor burada nelere şahit oldu biz.. zopalarım ha...

aaa sevim niye üzdün bizi sen o zaman (( git yaptır şu kan testini ya ...

bu arada nice mutlu yıllara inşallahhhhhhhhhh.........

rabbim hakkında hayırlısını versin inş. ama ben yaşadığım tecrübemi anlatıcam. moral çok önemli sen moralini yüksek tut. zaten hayırlıysa seninle kalıcaktır. bende kan tahlilini ilk yaptırdığımda 106 çıktı bi gece şiddetli karın ağrısıyla acile gittim tekrar kan tahlili ve değer 93 çıktı. dış gebelik yada düşük yapıcaksın dediler . ordan oraya ordan oraya süreklediler. hastanede yatırdırlar. 6 saatte bi kan tahlili yapıcaz dediler. ve kan değerlerim 309 çıktı 6 saat sonra 226 çıktı bi 6 saat sonra 332 çıktı derken ben dayanamayıp kendi rızamla imza atıp hastaneden çıktım çıktığım gün kendi doktoruma koştum kan tahlili yaptı bu sefer 516 çıktı. doktorumda karın ağrısı da var diye dış gebelik dedi. gerçi hastanede yatarken her doktor ayrı ayrı sen düşürüceksin öbürü hayır dış gebesin diyip beynimi yediler. günlerce ağladım beklemekten başka çağre yoktu. 2 günde bi kan değerlerine bakılmaya devam ediyordu en son pzartesi 516 çıkmıştı. çarşamba 1370 çıktı cuma günü 1370 i 2 ye katlamıştı ve keseyi gördük :) ve şuan rabbimin izniyle 17 haftalık hamileyim . sana diceğim şu ki umudunu kaybetme ben gibi kendini parçalama olacakla öleceğin önüne gecilmiyo. sen kendine iyi bak dinlen meyva ye bol su iç ve hep dua et. ben o dönem hiç isyan etmedim.rabbim sana sığınıyorum hakkımda hayırlısını ver dedim hep. çünkü aylarca bebek özlemi çekmiştim şimdi hamileydim ama bu yaşadığım sıkıntıda da bi hayır vardır dedim.. lütfen sen de kendini bırakma ve hep dua et olur mu

buurp başka bi topikte buldum inşallah seninki de böyle olur cidden mucize deriz

kızlar dün girmemiştim ama bugünde girdiğime pişman oldum çok üzüldüm burp cum ne diyeceğimi bilemiyorum ama üzülme pzt siyi bekle bakalım bir arakadaşımda geç döllenme olmuştu şimdi bebeği kollarında umarım seninde güzel haberlerini duyacağız dualarımız seninle
sevimcim sende kan testinide bir yaptır da üzüleceksek ona göre üzülelim sende canını sıkma canım ben aşılamalardan sonra hep elimden geleni yaptığımı düşündüm ama olmadı sende öyle düşün inşallah hepimiz bebişlerimize kavuşacağız

canlarım benim sizi okadar iyi anlıyorumki olumsuzluğu düşünmemk için neler yapıyoruz hayırlısı diyorum sizi üzdüğüm için özür dlerim ama nerden bileyim dün test yaptıktan bir saat sonra çamur gibi kanla karşılaşınca dedim he geldi benim adet dedim ama hala tık yok burpum eger sen rahatlıycaksan gel balım ben uçan tekmeleri tokatlarına razıyım yeterki senin güzel yüzünde gülücükler eksik olmasın denizim canım ben 2kez tüp yaptım memoroelde yapcaktımki eşimde sperm bulamamışlardı iptal olmuştu yani 3. olmadan iptaldi özlemim canım benim hocam ne olur sıfırı basam bebingim sizler morelinizi bozmayın rotayı yüksek tutun bu ay sizden bekliyoruz nbnh sen adet oldunmu olmadın dimi hadi kız geç bizi patlat bombayı sizleri çok seviyorum iyiki varsınız iyiki sizi bulmuşum ben

biz şimdi evlilik yıldönümüzü malum bi bara falan gidemiyoruz eşim burdaki barajın kenarına mangala götürrcek anam bagırıyor arabada sarsılırsın falan diye içki yok sigara yok kola zaten sevmem semavrde cay mangal okadarla yetincez işte ama bir içmek istiyorum anlatamam

kızlar merhaba.sayfalar çok ilerlemiş okumam mümkün değilbiz iyiyiz.annemlere geldik.ada iyi şuanda uyuyor teyzoşları.şu anda herşey yolunda ada burda çok huzurlu.2 gecedir çok güzel uyudu:)hepinizi çok özledik ama

sevimcim noldu bi gelişme varmı?

burpum mercimeğim nasıl?

özlemcim kurabiyen büyüdü sayılır.bu cuma tam 1 aylık olucak.allahım 1 yaşına girdiği günleri görmek çokkkk istiyorum.

melekcim noldu?tekrar yaptınmı test?inşalah henüz kırmızılar teşrif etmemişlerdir.

bebingim sana çok yakınım şuan muğla denizli çok yakın.bu taraflara gelirsen beklerim:)

ya arkadaşlar hepinize yazmak istiyorum ama okumakda çok istiyorum lütfen önemli gelizşmeleri bana kısaca yazarmısınız?neler oldu biti çok merak ediyorum.aşağda bitek sevim var.yazarmısın neler oldu sevim geçmişi okuyamam 100 sayfa.ohaa falan oldum yani.

sevim ne işin var senin şimdi içkiyle git mangalını yak keyfine bak ağır kaldırma çok hareket etme ama öyle boru gibide yatma ara ara gez... bol meyve ye ve su iç...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…