Aşılama 2010'un Umutlu Savaşçıları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
ben de de sadece tuanay ve bebing görünüyo:))))

eşim çok severdi nisan ismini
ama nisanda doğmayan biri için nisan ismi uygun değil bence ama seninki doğar nisanda :)))
hani melis koyacaktııkk????bal arısı diyecektitkk

bende o kadar çok isim varki mavi sevdiğim ne koyacağımı şaşırdım bebişe tam bir ad bulamadık ya ondan gelmiyor sanırım
hesaplara göre nisan olabilir :))) tabi rabbim izin verirse....

Ben daha çok ,dün çıkan sonucun yanlış olmasını ya da bir mucize gerçekleşmesini diliyorum mavicim....Allahtan ümit kesilmez...

şimdi yeni bir isim buldum bu kulüpte gezerken ona bakayım ne demekmiş derken daha farklı ama anlamı dünyalar güzeli olan bir isim buldum eslina:)))

tunayım çok iyi etmişsin hem emin olmak en iyisi... keşke aynı yere gitmese farklı bir yere gitse....

Kızlar,sevimi aradım şimdi,kutladım ve azarladım aynı zamanda.Mangaldalarmış,gir tahlil yaptır dedim,mangaldan dönerken,kan testi yaptıracak.Hadi herkes dua etsin,sevinelim inşallah,buarad ezanlar okunuyor,Rabbim dualarımızı kabul etsin....

eslinda da güzel
neydi kız tırsak mıydı neydi bi isim daha vardı mucize demekmiş:))tarsık mıydı???

inşallah tuanay mucizemiz olur güzel haberler getirir

Öslem yaaa,ben senden daha karakterli,ve düzgün isimler bekliyorum,zorlama değil,eslina da ne demek,çocuğunla empati yap biraz yaaa

ayyy tuanay çok duygulandırdın beni ya ne kadar güzel yürekli bir insansın sen alah seninde bizimde dualarımızı kabul etsin inşallah....

Geçen hafta kahvaltıya gitmiştik,bir çift vardı arka masada,ikizleri vardı,biri kız,biri erkek.2 yaşındalar,tedaviyle olmuşlar,Melis ve Deniz,bayıldım onlara...

bugün 8+2 özlem
Allah tamamına erdirsin inşallah

tuanaay nasıl ikna ettin deli kız olmadı deyip duruyodu
iiinşalllaaaaaah yarabbim güzel heberlerle gelir
sevindirir bizi
bana doğumgünü hediyesi geldi bebeğim ona da yıldönümü hediyesi olarak geliirr

Öslemim bence senin sarışın süper bir bebeğin olur,en az senin kadar güzel ve güleryüzlü,ama erkek olur ben sana söyleyeyim,sen erkek isimlerine bak....

Mavicim,o kadar oldu mu tatlım yaa,Maşallah diyelim,Rabbim 39.haftalarıda göstersin inşallah....

eveeet melis çook güzel isim bence
masal da güzell

yaaa nedense güzel isimler hep kız ismii

bi belli olsun cinsiyetler
arar buluruz hepsine birer isim ben 2 isim sevmiyorum pek

amin tuanayım
darısı senin ve öncelikle burdaki isteyen özleyen herkesin başına
yakın inşallah o günler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…