Aşılama 2010'un Umutlu Savaşçıları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
sağol tuanaycım ağzına sağlık
sağlıklı hayırlı evlat olsun inşallah
Allah hasretini çeken herkese tattırsın bu duyguyu inşallahh

inşallah mavişim benim keşke olsada yakınlaşsak artık değil mi? ne iyi olur benim için valla.... senin rüyanda bence çok güzel bir rüya canım sende kalbini ferah tut...
canım inşallah kız olmasını tabi çok isterim ama herşeyin hayırlısı olsun önce sağlıklı ve hayırlı olsun önemli olan bu... bende gösterirlerse örerim az bilirim ben örmeyi 5. sınıfa giderken anneannaemin yardımıyla kendime ve kardeşime kazak örmüşlüğüm var hemde modalleri ben belirledim ona göre yapılmıştı:)))

mavişim benim bugün 8. günüm adet görünce gideceğim ankaraya o zamanı bekliyorum işte... 21.gün lucrine başlıyorum hayırlısıyla...

haa cevaplamışsın özlem ramazan a hem bebişli hem merkez de giricen yani:)))))inşallaaaahhhh
ev buluruz sana bizim yakınlardan:))))
aaay ne güzel olur yaaaa

demek oğlan geliyor ha desene EFEcik yollarda:))) hemde hayırlı uğurlu minik efecik.... inşallah canım hayırlı ve sağlıklı olsunda.....

kızlar naber
herkes biraz daha iyi sanırım.
burpum zor gunler ama gecicek canım seni daha güçlü gördüm.güçlü ol canım.
tuanayım sehidinizin katili yakalanmıs cok acı ama allah yardımcıları olsun.şükür ki katili yakalandı.

sevim kan testi yapmadan negatif haberi verdin ya
seni elime gecirince dövücem.
evlilik yıldönümüz kutlu olsun.

özleem sen aşağıda görünmeden nasıl yazıyosun yaa??????

bebiiing sen nasılsın şekeriim???

burp ne zaman gelir ki???

evet canım ya hesaplara göre öyle görünüyor bana çoooooook uzak gibi geliyor ama baksna adacık bile 1 ayını dolduruyormuş demek zaman aslında bu kadar çabuk geçiyor:)))) ramazana kadar belli olur sanırım ya da o günlere mi dnek gelir ki?

farketmez özlem kız erkek tercihi yapmak bizim için lüks:))))

sevim ne deli bi kız yaaaa
daha test mest yapmadan negatif haberi verdi hem de 2 kere
inşallah 3.haber pozitif olur da seviniriizz

al benden de o kadar mavivvvvviiiiiii sende görünmüyorsun bende sana soracaktım:))) çankırı şubesi böyle sanırım... hele bie tayin çıksın ararız o zaman evi:)))

ramazan 10 ağustosta başlıyo o gün yada çok yakın transferin yapılmış yani bebeğinle buluşmuş olursun inşallahhh

çok doğru söylemişsin mavişim tercih bizim için fazlasıyla lüks... rabbim hepimizin gönlüne göre versin tabi önce sağlıklı ve hayırlı olsun önemlisi bu....

inşallah mavişim gelsinde meleğim ramazanda gelsin belki adını da ramazan ya da ramazaniye koyarım:))) gerçi doğumu nisan -mayıs gibi olur olursa ayyy ne güzel bahar bebeği olacak....

nisanda doğarsa adını NıSAN koyarım ... burada bir öğrencim var nisan adında hem akıllı hem güzel benimkide öyle olur belki... sizin nisanlar nasıl var mı tanıdık ?

anacım bu da bizim gibi gizemli ben bebingi de göremiyorum bende sadece zasa ve tuanay var :))) birde bennnnn

burp gelse hemen keşke güzel haberler getirse
ama dünden bugüne 2 ye katlamaz ki değer artmış olursa da 2 katı değilse yine karışmaz mı kafamızz

tuanay sen bilirsin neye göre nasıl yorum yapıcaz biz
değer düşerse kötü haber ama ya artarsa iyi haberdir diyebilirmiyiz???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…