Aşılama 2010'un Umutlu Savaşçıları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
olucak bende eminim.

burpcum lütfen kötü düşünme.ben çok umutluyum.mercimeğim seninle.ada masalımın kankisi gelicek:)

ben çıkıyorum.hepinizi çok öptüm.bi gelişme olursa bana yazın lütfen.fac.den msj atın ben online kullanıyorum fac.i okurum çok geç kalmadan.

Kızlar,semram,öslemim hepinize mrb,nasılsınız,hepimizin haleti ruhiyesi şu an kararmış durumda,burp bizim umudumuzdu,böyle olması üzdü,yaraladı bizi.Ama tabi olayın bir de iyi tarafı var,burpum kendiliğinden hamile kalabiliyor.Bize yeniden beklenmedik bir sürpriz yapabilir,bence tedavi olmasına da hiç gerek yok,progestreonun 20 geldiğini söyleyince,biraz umutsuzluk çökmüştü ama içime,çünkü en az 30 ve 40 larda olursa bebek çok sıkı tutunabiliyor ve eğer sırf progesteron eksikliği nedeniyle bebeğini kaybediyorsada,adetinin 19 gününden itibaren progesteron hapı kullanması gerekiyormuş,olası bir gebelik ihtimaline karşılık,ben çok üzgünüm,inanın hiçbir şey yazmak gelmiyor içimden...Burpum seni çok aradım ama ulaşamıyorum,keşke konuşabilseydik....

Sevim sen de yaniii,kan testi yapmadan hiçbir şey yazma bu konuda lütfen yaa,hem bence bir an önce kan testini yaptırsan iyi olur,ara kanamalarını kesmek için birsey ler yapılabilir,lütfen en azından bir olumlu haber duyalım senden,buna çok ihtiyacımız var sevimcim....lütfen....

canım sen çok cesur çıktın ben aramayı çok düşündüm ama elim uzanmadı... hep o bıcır bıcır sesi kalsın kulaklarımda istedim acaba hata mı yaptım

Sevimcim,evlilik yıldönümüz kutlu olsun,nice seneleri sağlıkla ve huzurla beraberce geçirin inşallah....

bencede sevimmmmmmmmmm sen hiç vakit kaybetmeden git erken gitmek iyi olur belkide ilaç falan verirler ya TUANAYIM doğru söylüyor...

semra canımın içi sen hala çıkmadın mı? adacık seni bekler canım acıkmıştır kuzucuk....

bende şu tüp bebek bölümünde mayada tedavi görenler varya oraya takılıyorum dün geceden beri herkes memnun inşallah bende memnun kalırım...

Burpla konuştum az önce,gidip yeniden tahlil yaptırması için ikna ettim şimdi,eşiyle gidecekler,hayırlı sonuçlarla gelir inşallah...

ne güzel rüyaymış o özleem hem tayin hem bebek aynı andan bu yaz olsun
buraya gel birlikte geçirelim günlerimizi ne güzel olurr:))))

tuanay ben de görmüştüm sünnetli bi bebek kucağımdaymış benim mi bilmiyorum
hiç ağlamamış bak ne akıllın diyomuşum bebekler bu yaşta sünnet edilmeliymiş travma yaşamazmış dıyorum,
bi de bunu yorumla hadiii:))))))küçük bebekmiş kimin olduğunu bilmiyorum

inşallah hayırlı haberlerle döner burp
değer düşük artmış ama herşey bitmiş gibi hissedemiyorum ben
hayırlısı inşallahh

kızın olacak seninde pembe pembe yelekler örücez:)))özlem tayin buraya çıksın örgü yapalım seninle pek bilmem ama biri gösterirse çok isterim örmeyi:)))

ağzına sağlık canım benim inşallah öyle olur... valla hesaplara görede öyle görünüyor 30 temmuzda açıklanacak taayinler işlemde hemen hemen o günlere denk geliyor ağustos başı gibi olacak nasipse... belkide kendiliğinden gelir belli mi olur:))

Kimin olduğu belli olmayan bebek kişinin kendi bebeği olarak yorumlanır mavicim.Bence senin oğlun olacak,o müjdelenmiş ve çok hayırlı bir evlat olacağı kesin,sünnet edilmesi,iyi huylu ve hayırlı bir evladının olacağını müjdeliyor...Allah hayırlara çıkarsın..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…