Aşılama 2010'un Umutlu Savaşçıları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
denizcim allah kavustursun canım
eşin bugun dinlensin sonra bol bol bebiş çaılşması yapın tamam mı

benim preseed gelmedi.

semracım adaya tabiki çok iyi gelecek oralar canım sende dinlenmeye calıs

ben biraz çıkıyorum kızlar
burpun ve sevimin güzel haberlerini almaya gelicem inşallahhh
yine sevinç gözyaşlarımız akacak:)))

tuanay canım valla dediğin gibi ben hep kız istiyorum diye kız isimlerine bakıyorum:)) sağlıklı olsunda gerisi önemli deil ikisinede ihtiyacım var çünkü( erkek olursa heyecan DORUKta olacak sanırım babamız öyle diyor....

sen çık dinlen hadi bakalım... bende çıkayım birazdan uğrarım yine .. ya evde su yok ne yemek yapacağımı şaşırdım akıl verin banaaaaaaaaaa.......

bebinggggg canımcım senin kaçıncı günündü bugün? çalışmalara ne zaman başlıyorsunuz hayırlısıyla...

Bebing,cnm benim,tatlı dostum sen nasılsın,bugün evde msiniz???Miden iyidir umarım,dünkü etlerden sonra...ızmirde hava çok sıkıcı ve basık,yağsa rahatlayacak o derece yani....

Biriyle karşılaştım kızının adını Yasehal koymuş,Yaseminle haluku birleştirmişler,zorlama bir isim olmuş,söylemesi de zor,düşünsenize benim kisi Aytar,taray,gomikkkkk oluyorrrr:)))

tuanayyy canım ya ne kadar akıllı bir hatunsun sen ya valla maşallah ... evet İLker ve özlEM eee D harfide joker teyzoşu:) İLDEM...

o nasıl bir birleştirme ya anlamı bile yok biz ildem diyoruz ama anlamı var.
ildem:barışsever , tasavvuftada tövbe eden kul demekmiş...
birde farsçada bir iş kötü sonuçlanırsa pişman olan kişi demekmiş eee ne yapsın çocuk üzülüyor işte:)

birde ÖZıL düşümüştük o ada gerçek ülke ,gerçek yurt demekmiş:)))
KEREM dediim ama eşim pek hoşlanmadı... aslında kereminde anlamı çok güzel....

selam millet
tuanay valla ikan ettin ikisinide bravo sana...
hadi bakalım iyi haber bekliyorum ama ne zaman gelirler acaba yemek yiy,p dışarı çıkacağız gece geliriz..
semracım ada mzı kuzumuz büyüdü demek bebekler 1-2 güne bile değişiyor..tatil iyi gelmiştir uykusu yarasın büyüsün tatlımız..
mavicim allah kucağına alacağın zamanları da gösterecek hayırlısıyla..

bu arada nursim 2 gündür girmiyor ben mi yanlış hatırlıyorum..merak ettim umarım iyidir..nbnh d egelmiş ama dediği gibi olumsuz haberler insanı üzüyor

ovulasyon yaptım tek çizgi erken tabi 8. gün
özlem biz seninle aynı gün mü adet olduk kız
ruhum sıkılıyor ya
ne zaman gelecek burp sevim

daha yemek yapacağım ya off anneme çok alışmışım tembelleştim iyic e
dünden var birşeyler
patatesle biber kızartması istiyor benimki..nasıl zor geliyor uğraşmak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…