kızlar bebeğim düşüyor telefonlarımı kapatıyorum merak etmeyin aile deli gibi arıyor ve benim konuşacak anlatacak gücüm yok benden mucize buraya kadar olur
kızlar bi kötü haberde benden malesef test sonucu negatif burpda bende bugün kötü günümüz deyiz
kızlar kimseyle konuşamıyorum çünküü konuşunca çok kötü ağlıyorum 2000 olması gereken değer 183 zaten çarşamba akşamından beri korkunç kasık ağrılarım vardı şimdi iyice arttılar geçen seferden biliyorum çok ağrılı ve uzun sürüyordu ki kürtaj olmamda gerekebilir allah gerçeğini yaşatmasın ama gene bir ölüm acısı yaşıyoruz işte öyle vuruyor insanı daha fazla devam etmeyeceğim sizi üzmekten başka birşey yapmam devam ettikçe
hadi ben konuyu dagıtıyım mı
eşimle balkonda mangal keyfi yapalım dedik yazık kasaba gitmiş et almış bi actıkı kokuyor dedim yok ya dedi pişmek bilmedi et bi acayip tadı rengi bi parça yedim olmaz dedim içeri götürdüm eti 5 dk sonra mutfak berbat kokuyordu
artık bibaşka parca yı yedik o iyiydi ama butun keyifimiz kaçtı iyiki bişey olmadı
hemen tarım müdürlüğünü aradım sikayet ettim bende.
şşimdi bambaşka bir problem sardı içimi hani bizimkinden farklı bir grup var ya hamile kalabiliyor ancak düşük yapıyor ben hem zor hamile kalan henmde çocuğu düşüren gruba girdim yani bu demek oluyorki ben çocuk işini aklımı yitirmeden bırakayım
denizim burp ben 7sene dile kolay okadar alıştımki ve ben üzülüyüm ama kimsenin üzülmesine dayanamamen azından salıya kadar dr söyleyene kadar üzülmesinler ya 3gün 3gündür şimdi teyzem aradı annem sevimin yanına gel ben hafataya köye gitcem teyzesi yanlız kalmasın dedi göz yaşlarımı tutmak için mutfaga gectim
herşeyde bir hayır vardır deyip geçeceğiz yine biz polyannalar.... ne gelir elden değil mi? elindne uçup gidiyor ve sen hiçbir şey yapamıyorsun çaresizce bekliyorsun ...ve bu bekleyişe üzüntü, keder, uçup giden hayaller, özlemler,umutlar eşlik ediyor((
ya tatlılarım moraller bozuk olunca söylenecek sözlerde okadar az olllluyorki keşke burada hep güzel şeyler yazabilseydik ama hepimizde malesef türlü türlü sıkıntılar var eminim bir gün her birini aşıp bunların hiç birini hatırlamayacağız hatta çocuklarımıza burada yazanları okutacağız
ailem geldi bahçeye indik oturduk kafamızı dağıttılar iiyi olduğumuza emin olup gittiler ama onlar gittikten sonra bizgene iyi değildik. biliyorum gene sıkıntılı günler beni bekliyor buraya hiç girmesem bu günleri atlatana kadar çok daha iiyi kiminiz hamile kiminizin tedavisi var kimisi çalışmalarda ben sizi demorolize edeceğim kızlar bilmiyorum böyle size zararım dokunur iyisimi ben bir müddet sadece sizi okuyayım yazmayayım bir anda tadınız kaçtı
sermest sen oku oku bitiremezsin söyleyeyim:))) pörtlek sermest olursun...
kızlar geldim önce alttan muayene etti çok cici bir doktor buldum şansa endometrium kalınlığı çok iyi progesteron değerinde iyiymiş ama değerinin katlanmaması kimyasalı gösteriyor dedi belli belirsiz keseyi görür gibi oldu dış gebelik gibi görünmüyor ama muhhtemelen düşük yapıyorsun dedi ağrılara da bakılırsa bir iki güne kanla sökülüur dedi kan değerim 168 çıkınca jeli kullanma boşuna geçiktirme düşüğü dedi bir hafta sonrada bakalım düşük materyali kalmışmı dedi işte bukadaaar yarın annemlerin yanına yazlığa gitmeyi hayal ederken evde bir başıma ağrılardan kıvranacağım tuanayım seni arayamadım çünkü arasaydım ağlardım aslında seni aramadanda ağladım ama konuşamazdım heralde tatlım
Cnm benim,tatlı arkadaşım,senin gözünden akan yaş,sadece benim gözümden akan yaşa eşlik ediyor.Senin için çok umutlanmıştım,son ana kadar,2 dakika öncesine kadar,ama Rabbim bu seferki için izin vermedi demek ki,acın büyük seni çok iyi anlıyorum,ama düşüklerden sonra gebelikler daha çabuk gerçekleşirmiş,rahim şu an bebek için hazırlanmaya çalıştı,ama başaramadı,bir dahakine sımsıkı tutacak ve 9 ay bırakmayacak inşallah...Şu an sadece güçlü ol ve şu kötü sürecin bir an önce geçmesine izin ver diyorum.Asla hamile kalamayacağına inanıyordun,hayat sana kalabileceğini gösterdi,şimdi de hamileliğinin devam edemeyeceğini düşündün,bir daha ki seferede çok sağlıklı bir şekilde devam edeceğini gösterecek...Herşey sabırla,inançla...Lütfen güçlü ol....kızlar geldim önce alttan muayene etti çok cici bir doktor buldum şansa endometrium kalınlığı çok iyi progesteron değerinde iyiymiş ama değerinin katlanmaması kimyasalı gösteriyor dedi belli belirsiz keseyi görür gibi oldu dış gebelik gibi görünmüyor ama muhhtemelen düşük yapıyorsun dedi ağrılara da bakılırsa bir iki güne kanla sökülüur dedi kan değerim 168 çıkınca jeli kullanma boşuna geçiktirme düşüğü dedi bir hafta sonrada bakalım düşük materyali kalmışmı dedi işte bukadaaar yarın annemlerin yanına yazlığa gitmeyi hayal ederken evde bir başıma ağrılardan kıvranacağım tuanayım seni arayamadım çünkü arasaydım ağlardım aslında seni aramadanda ağladım ama konuşamazdım heralde tatlım
burp yeni mucizemiz de gelecek burp şimdi bunlar hep boş gelecek sana anlamsız ama ben umutluyum hepimiz için..
yüreğimiz temiz inançlıyız allahım bize verecek emanetlerini..
Cnm benim,tatlı arkadaşım,senin gözünden akan yaş,sadece benim gözümden akan yaşa eşlik ediyor.Senin için çok umutlanmıştım,son ana kadar,2 dakika öncesine kadar,ama Rabbim bu seferki için izin vermedi demek ki,acın büyük seni çok iyi anlıyorum,ama düşüklerden sonra gebelikler daha çabuk gerçekleşirmiş,rahim şu an bebek için hazırlanmaya çalıştı,ama başaramadı,bir dahakine sımsıkı tutacak ve 9 ay bırakmayacak inşallah...Şu an sadece güçlü ol ve şu kötü sürecin bir an önce geçmesine izin ver diyorum.Asla hamile kalamayacağına inanıyordun,hayat sana kalabileceğini gösterdi,şimdi de hamileliğinin devam edemeyeceğini düşündün,bir daha ki seferede çok sağlıklı bir şekilde devam edeceğini gösterecek...Herşey sabırla,inançla...Lütfen güçlü ol....
perşembe günü markete gitmişken hiç bir ota boka bakmadım ve dedimki kociş sennin spermlerin ve benim yumurtalarım artık umurumda bile değil önemli olan bebişin gelişimi artık ne bok bulursak kaynatıp içmeyeceğiz ovulasyon takibi yok nasıl bir özgürlük tüp bebek parası için harcamalarımızdanda kısmamıza gerek yok artık paramızı bebişimiz için harcayacağız demiştim ve hayatımın en keyifli alışveriişini yapmıştım dünde doktor olumlu konuştuktan sonra kan sonucunu beklerken alışveriş merkezine yemeğe gittik ve bebiş şeylerine bakmak inanılmaz mutlu etmişti bizi ikimizde havalarda uçuyorduk dünyanın tüm yükü omuzlarımdan kalkmıştı sanki şimdi iki katı yük bindi omuzlarıma arrtık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?