Aşılama 2010'un Umutlu Savaşçıları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
kızlar geldim önce alttan muayene etti çok cici bir doktor buldum şansa endometrium kalınlığı çok iyi progesteron değerinde iyiymiş ama değerinin katlanmaması kimyasalı gösteriyor dedi belli belirsiz keseyi görür gibi oldu dış gebelik gibi görünmüyor ama muhhtemelen düşük yapıyorsun dedi ağrılara da bakılırsa bir iki güne kanla sökülüur dedi kan değerim 168 çıkınca jeli kullanma boşuna geçiktirme düşüğü dedi bir hafta sonrada bakalım düşük materyali kalmışmı dedi işte bukadaaar yarın annemlerin yanına yazlığa gitmeyi hayal ederken evde bir başıma ağrılardan kıvranacağım tuanayım seni arayamadım çünkü arasaydım ağlardım aslında seni aramadanda ağladım ama konuşamazdım heralde tatlım

tuanayım sınava az kaldı ya
nbnh de sende gireceksiniz
ben de girsem mi acaba tekrar başvururlar bitmedi daha temmuz ilk ahftasına kadar devam ama
2006 il 2008 de 65 aldım hep aynı seviyede kalmışım:))
ne gerileme var ne ilerleme
aslında bu sene sıkıp çalışabilirdim ama bebiş mahvetti beni..

burpcum ne diyeyim ki yazdılarından çıkardığım hiç bri umut yok öyle mi
yani dün 183 bugün 160 lara mı düşmüş
çok üzgünüm arkadaşım
inşallah kürtaja gerek kalmaz
ağla canım ya kimse ağlama kendini üzme diyemez

burp yeni mucizemiz de gelecek burp şimdi bunlar hep boş gelecek sana anlamsız ama ben umutluyum hepimiz için..
yüreğimiz temiz inançlıyız allahım bize verecek emanetlerini..

geçmiş olsun burp
düşüğün bi ayağı içerde olurmuş
hemen peşinden gelir inşallah
üzüldüm çok ama vardır bi hayır bunda da
dilerim kürtaja gerek kalmaz acısız atlatırsın

ay deniz ne yapayım canım abiye kuzu gibi pizza yaptım evde vardı:)))
evet benimde 20si aynı gün olmuşuz desene bende ankaradaydım ya o gün o nedenle karıştı demek...

burpum iyi bir dr bulmana sevindim ama bu duruma üzüldüm... ne diyeyim herşeyde bir hayır vardır... geçmiş olsun inşallah kürtaja gerek kalmadan sökülür ve peşinden hemen geliverir.... sen bu mucizeyi gerçekleştridin unutma ve asla yılgınlığa düşme... bak çok cici bir dr unda olmuş onunla devam edersin işte... dr un iyi olması çok ama çok önemli moral konusunda... düşünsene ben dr umu değiştirince adetlerim bile düzene girdi:)))

evet bizdede öyle derler düşüğü bir ayağı içerde olurmuş ... ben düşük yapmadım kürtaj oldum diye gelemedi benim hıyar....

kızlar bebeğim düşüyor telefonlarımı kapatıyorum merak etmeyin aile deli gibi arıyor ve benim konuşacak anlatacak gücüm yok benden mucize buraya kadar olur

kızlar bi kötü haberde benden malesef test sonucu negatif burpda bende bugün kötü günümüz deyiz

kızlar mahvettiniz beni aglıyorum şu an
yine giremeyince bir bebiş müjdesiyle karsılacagımdan öyle emindim ki

burpum canım güzel arkadsım
bu hepimizin mucizesiydi umudumuzdu
nasıl inandık nasıl mutlu olduk neden böyle oldu inanamıyorum ya
güzel yürekli dostum ne olursun sabırlı olmaya calıs
sabır ateşin en can yakıcı oldugunda gösterilince gercek sabırmıs
bunun mükafatını kat be kat alacaksın ben cok inanıyorum
of kelimelerle cebelleştiğim an şu an

dikkat et bebim bir daha
etler yaz zehirlenmelerinde kara listededir hep
aman ha

canım ne olur şu an üzerindeki yük yeterince agır zaten
daha da zorlastırma kendine akısına bırak önce bunu atlatalım bi
sonrasında gerekli arastırmaları tabıkı yapıcaksın

sevim ah be canım kimseyi üzmiycem derken kendini yiyip bitiriyorsun
metanetli merhametli arkadasım benim

öyle be özlemcim ne desek boş
gözyaşlarımız kuruyunca tekrar başlayacagız umut etmeye

burp sakın haa bir daha aklından bile gecirme bu söyledıklerini
ne demek gitmek ne demek kötu hissttirmek bizi üzmek
biz üzülürz elbet yeğenimiz oldugu için
ama bu hayat bitti demek değil ki hepimiz için yeni umutlarla yeni baslangıclarla devam edecek hayat nefes alıp verdikce kavusmayı arzuladıklarımızın hayaliyle inancla bekleyecegız güzel gelecegi
ve eminim bir gün sahiden gelecek o güzel günler
hem sen bizim umudumuz oldun mucizenle
asıl gidersen hepimizi yarım bırakır üzersin
bizim bizden baska kime ıhtıyacımız var ki şu aşamada

sermest sen oku oku bitiremezsin söyleyeyim:))) pörtlek sermest olursun...

keşke gözlerim böyle pörtlemeseydi be özlemcimm

canım bu da güzel haber en azından kürtaj riski kalktı ortadan
dogal yoldan oldu dogal yoldan veda ediyor demek ki
çok zor eminim dayanması ama iyi açıdan bakıcaz şükredecez artık
demek ki kendiliğinden gelebiliyormus bebeğin
bunda nasip olmayacak belki ama
kardesini gönderecek en yakın zamanda
ne olur incitme artık kendini

Cnm benim,tatlı arkadaşım,senin gözünden akan yaş,sadece benim gözümden akan yaşa eşlik ediyor.Senin için çok umutlanmıştım,son ana kadar,2 dakika öncesine kadar,ama Rabbim bu seferki için izin vermedi demek ki,acın büyük seni çok iyi anlıyorum,ama düşüklerden sonra gebelikler daha çabuk gerçekleşirmiş,rahim şu an bebek için hazırlanmaya çalıştı,ama başaramadı,bir dahakine sımsıkı tutacak ve 9 ay bırakmayacak inşallah...Şu an sadece güçlü ol ve şu kötü sürecin bir an önce geçmesine izin ver diyorum.Asla hamile kalamayacağına inanıyordun,hayat sana kalabileceğini gösterdi,şimdi de hamileliğinin devam edemeyeceğini düşündün,bir daha ki seferede çok sağlıklı bir şekilde devam edeceğini gösterecek...Herşey sabırla,inançla...Lütfen güçlü ol....

perşembe günü markete gitmişken hiç bir ota boka bakmadım ve dedimki kociş sennin spermlerin ve benim yumurtalarım artık umurumda bile değil önemli olan bebişin gelişimi artık ne bok bulursak kaynatıp içmeyeceğiz ovulasyon takibi yok nasıl bir özgürlük tüp bebek parası için harcamalarımızdanda kısmamıza gerek yok artık paramızı bebişimiz için harcayacağız demiştim ve hayatımın en keyifli alışveriişini yapmıştım dünde doktor olumlu konuştuktan sonra kan sonucunu beklerken alışveriş merkezine yemeğe gittik ve bebiş şeylerine bakmak inanılmaz mutlu etmişti bizi ikimizde havalarda uçuyorduk dünyanın tüm yükü omuzlarımdan kalkmıştı sanki şimdi iki katı yük bindi omuzlarıma arrtık

burp yeni mucizemiz de gelecek burp şimdi bunlar hep boş gelecek sana anlamsız ama ben umutluyum hepimiz için..
yüreğimiz temiz inançlıyız allahım bize verecek emanetlerini..

inşallah denizim insallah umutlarımız meleklerimizle yeşerecek bir gün

tuanayım ne güzel söylemiş
bunu bir ön deneme süreci olarak görecegiz artık
gercek mucizemizin bir provasını yaptı demek ki rahmin
güzel Allahım herseyın hayırlısını yazmıstır elbet
sana bu hediyeyi O kendiliğinden verdi sevindirdi ansızın
şimdi de ansızın alıp sabırnı kullugunu ölcüyor
O'ndan gelen herşeye amenna diyip önümüze bakacagız
işte o zaman gercek hediyelerimiz bizimle olacak güzel arkadasım

en azından bunu taddırdı RAbbim sana
biz hayaliyle avunurken sen yasadın o mucizeyi kısa süreligine de olsa
vermeyi istemeseydi Rabbim istemeyi istettirmezdi bize
çok yakında havalara uçacaksın tekrar bu kez tamamına da erecek hayırlısıyla
ben buna gercekten yürekten inanıyorum burpum
ne olur sen de inan
yüklerimiz yeterince agır taşımak düşse de payımıza ne yapalım
Allah kaldıramayacagımız yükü vermezmiş bunu da aşacagız insallah

canlarım benim birtanesiniz şu düşüğün sonrası hamilelik söylemleri bile nasıl umutlandııryor insanı canlarım benim sizi çok seviyorum ama şu an baş ağrısından ve ağlamaktan gözlerim bile görmüyor biraz gözlerimi kapatmam lazım patlayıp parçalarım saçılacakmış gibi içim dolu ve bir sihirli değnekk istiyorum herşeyi unutturacak

burpcum canım güzel bir duş al sonra uyu biraz
kalktıgında cok güzel bir rüya gördüm de kendine
ve çok yakında gerçeğini yaşacagına inandır kendini

canım sen de birtanemizsin bizim
aranıza en son ben girdim ama
inan hepinizin yeri ayrı bende
sevinciniz de acınız da
yüreğimde yer ediyor artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…