Aşılama 2010'un Umutlu Savaşçıları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
bebing bizim problem zor çözülür bu kez sorun gerçekten büyük biz dün çankırıya giderken yollar hep suydu ...burada azcık bir sorun olunca giden sular bu kez ne zaman gelir allah bilir...

evet sermestim gözyaşlarımız kurusada umut etmeye devam edeceğiz:)))
ay sermest ne güzel demişsin ya vermeyi istemeseydi istemeyi istettirmezdi rabbim diye ne kadar doğru ve benim çok hoşuma gitti....

o zaman var gücümüzle istemeye devam ediyoruz özlemcim

survivor seyrediyorum bende kızlar
siz napıyorsunuz camasır asıcam bulaşık var daha

geldim gittim kimseler yoktu bekledim sıkıldım
ben de survivor izliyorum patates kızarttm bu saatte sıkıntıdan
yedim oturdum aşagı tekrar bakayım dedim herkes gelmiş şükür
sevimi merak ediyorum bir ondan ses yok

Bebingcim,ne güzel bir rüya bu,gerçek olsa keşke,sen benim doğumuma gelsen,ben de senin...Hayırlara çıksın inşallah....

neden olmsaın tuanayım daha bile güzeli olacak insallah

nbnh neredesin canım ya nasıl gidiyor dersler hımm söyle bakayım çalışıyor musun? yoksa basarım sıfırı :)) mavi ve sermestte basar bak sınıfta kalır ş.ö.k ile bile geçemezsin:))

ay basarım valla eski okulumda adım sıfırcı hocaya çıkmıştı laf aramızda

ah bebimm ya keske hayaller gercek olsa da zamanı var işte
ben de evime dönerken koca göbüşlü gitmek isterdim ama nasip olmadı
hayırlısı diyip önümüz maçlara bakmaktan baska care yok malesef

şimdi anlatayım tuanayım senle konuştuktan 10dakak sonra yanımızda oturan bir grup kavga çıkardı 2agır yaralı var kızlar kızlara laf atmış önce küfürler sonra erkekler araya girdi bıçaklar sopalar havada uçuştu sonra olay büyüdü jandarma falan derken zaten memoya kadınlar yalvardı bizi hastaneye yetiştir abi diye memo onları götürdü bizde biraz oturduk bekledik zaten pişen etleri falanda yiyemeden geldik

bebingim yok canım asla cahillik değil seninki olur mu hiç... bu şube öğretmenler kurulu demek yani sınıfta kalmasına ya da geçmesine karar veriyor öğretmenler durumu kötü öğrenciler için:))) hatta burada ö harfi pek kullanılmaz o denir ... çocuklar geliyor şok la mı geçtik diye bizde evet bizde sizi geçirdiğimiz için hala şoktayız diyoruz ama saftirikler bunu da anlamıyor işte:)

anamm sevim neler olmuş öyle Allah korumus ya size bişey olaydı
ay yavrum kafa dagıtacam derken kafanız olmuş bidünya
en çok enişteye üzüldüm yaa
bebişinin haberini almaya gidecekken hastaneye
sen kalk yaralıları taşı
hey allam ya

evet sermest sonuuna kadar istmeye devam:)) rabbim kabul edecek bir gün...
vayy demek sıfırcısın ha!!! senin branşın neydi tatlım edebiyat mı yoksa:))))

biri bacağından biri böbregin olduğu yerden yaralı bıçaklayanında agzı burnu kan içindeydi çoçuğun kafasına gözüne taşla saldırdılar anlıycanız berbat bir evlilik yıl dönümüydü keşke hiç gitmeseydik

bebing bizim problem zor çözülür bu kez sorun gerçekten büyük biz dün çankırıya giderken yollar hep suydu ...burada azcık bir sorun olunca giden sular bu kez ne zaman gelir allah bilir...

canım su sorunu derken calısma falan mı var suların kesik
en korktugum seydır susuzluk valla Allah sabır versın gülüm

ondan gebe olmaz gülüm ama adamın biri böbreğinden bıçaklandı zaten tek gebe haberi getirmesinde iyi haber getirsin

canım ya ben sımdı anlayamadım
esın müjde de getırebılır mi yani bu gece

ayy büyük geçmiş olsun canım ya sen kafanı dağıtmaya diye gittin yaşadığın şeylere bak ya... öyle deme onlardanda senden de güzel haber gelsin inşallah... allah enişteyede sabır versin böyle bir günde yaşanılanlara bak ya...

evet sermest sonuuna kadar istmeye devam:)) rabbim kabul edecek bir gün...
vayy demek sıfırcısın ha!!! senin branşın neydi tatlım edebiyat mı yoksa:))))

kız ifşa etme beni edit yap bakkiim hemen
ajanlar var diyom anacım peşimde
gene kimlilk değiştirmk zorunda kalmayayım
hem bu sefer daha mühim saklancak şeyler var hayatımda

oyy oyy canlı canlı şahit oldun bir de bunlara öyle mi
sizin orda olmanızın da bir hayrı varmış canım
demek yaralılar icin sizi vesile kılacakmıs Allah
bunun yüzü suyu hürmetine hayırlı haberler getirir umarım eşin

ayy sevim keşke gitmesydiniz ya ama gerçi nereden bileceksiniz ki..... bir daha gitmeyin evinizde kutlayın yahu... ya da yemeğe çıkın ...

adımı çıkarmışlar deliye bakın hele şunlara kızlar ben ne yapıyım ya hayat bana hep oyun oynuyo vardır bundada bi hikmet belkide gitsem sonuç kötü çıksa üzülcektik belki yarın güzel çıkar 1gün 1gündür umut garibanın ekmeği ay nekadar kötüyüm ha nerdeyse adamların yaralanmasını benim zamana ihtiyacım olmasına yorcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…