evet sermestim gözyaşlarımız kurusada umut etmeye devam edeceğiz:)))
ay sermest ne güzel demişsin ya vermeyi istemeseydi istemeyi istettirmezdi rabbim diye ne kadar doğru ve benim çok hoşuma gitti....
survivor seyrediyorum bende kızlar
siz napıyorsunuz camasır asıcam bulaşık var daha
Bebingcim,ne güzel bir rüya bu,gerçek olsa keşke,sen benim doğumuma gelsen,ben de senin...Hayırlara çıksın inşallah....
nbnh neredesin canım ya nasıl gidiyor dersler hımm söyle bakayım çalışıyor musun? yoksa basarım sıfırı :)) mavi ve sermestte basar bak sınıfta kalır ş.ö.k ile bile geçemezsin:))
benim bu hafta temizliğe gelen kadınım değişiyor umarım daha iyi olucak yeni bir baslangıc yapıcam bilmiyorum kafam cok karısık.eski yardımıcımız işinin ustası yıllardır temizliğe giden bir kadındı ama son zamanlarda beegnmemeye bslamıstım bide zam yaptı.ayrıca cok da erken gittiğini gördüm.malum ben gec geliyorum.
bu yeni ablamız daha önce hiç temizliğe giden biri degil ama yemek filan da yapıcak inş.umarım benim istedigim gibi olurda işlerim biraz olsun rahatlar.amacım alışması bebek olursa ben hmeen işe dönmek zorundayım maalesef oyle ayrılma sansım filan yok biliyosunuz.herhalde haftasına basamam gerekir.onun içinde lazım.aman ben bu kadar ince düşündükçe olmuoyr anacım.
siz bana akıl verin be giymeliyim görümcemin düğününde.nikah ayrı düğün ayrı bide kına gecesi var.yandık mı ne 3 ay var zaten.biraz kilo vermeliyim.yine hayalimdeki gibi olmadı bende söyle koca göbüşlü olmak isityordum
ya kızcak sınız ama gidemedim ben hastaneye piknik berbattı eşim gitti benim yerime hastaneye ama daha gelmedi
nasıl eşin gitti ya sen kan vermedin mi hayır ondan gebe olamaz:)
şimdi anlatayım tuanayım senle konuştuktan 10dakak sonra yanımızda oturan bir grup kavga çıkardı 2agır yaralı var kızlar kızlara laf atmış önce küfürler sonra erkekler araya girdi bıçaklar sopalar havada uçuştu sonra olay büyüdü jandarma falan derken zaten memoya kadınlar yalvardı bizi hastaneye yetiştir abi diye memo onları götürdü bizde biraz oturduk bekledik zaten pişen etleri falanda yiyemeden geldik
bebing bizim problem zor çözülür bu kez sorun gerçekten büyük biz dün çankırıya giderken yollar hep suydu ...burada azcık bir sorun olunca giden sular bu kez ne zaman gelir allah bilir...
ondan gebe olmaz gülüm ama adamın biri böbreğinden bıçaklandı zaten tek gebe haberi getirmesinde iyi haber getirsin
evet sermest sonuuna kadar istmeye devam:)) rabbim kabul edecek bir gün...
vayy demek sıfırcısın ha!!! senin branşın neydi tatlım edebiyat mı yoksa:))))
biri bacağından biri böbregin olduğu yerden yaralı bıçaklayanında agzı burnu kan içindeydi çoçuğun kafasına gözüne taşla saldırdılar anlıycanız berbat bir evlilik yıl dönümüydü keşke hiç gitmeseydik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?