merhabalar
bugun reglimin son gunu sanırım ne biliyim kafam karısık kırmızı degilde siyaha yakın oluyor son zamanlarda anlam veremiyorum.
bugun işteydim tabiki birazda eşimle gezdik evdeyim şimdi iş yapmam lazım ama aklım sizde kaldı.
burpum seni aramak isityorum tebrik için aramamıstım ama şimdide konusabilicegimi sanmıyorum senidee daha cok üzmek istemiyorum.sana cokkızmıstım olumsu oldugun için belkide sen haklıydın hissettin neler olacagını.senin sesini ilk duyusumda o kadar neseli heyecanlı bıcır bıcırdı ki şimdi korkuyorum sesini duymaya.benim kusuruma bakma olur mu.
evet sermestim gözyaşlarımız kurusada umut etmeye devam edeceğiz:)))
ay sermest ne güzel demişsin ya vermeyi istemeseydi istemeyi istettirmezdi rabbim diye ne kadar doğru ve benim çok hoşuma gitti....
tuanayım rüyamıydı hayal miydi bilemiyorum ama seni ve denizi gördüm sen hastanedesin sezaryen önceden zamanı belli bende senin dogumuna gelmişim fotolar filan cektiriyoruz.bi garip oldum sonrasında
da.umarım bu ay sen verirsin güzel haberi.
burpum inşallah o güzel cicilerden sende alacaksın ... bak tuanay ne doğru söylemiş rabbim sana neleri kanıtladı sen inanmaya ve istemeye devam et herşey birgün çok güzel olacak... ve gerçekten düşükten sonra bebişler daha erken geliyor çevremizde buna çok şahit olduk .. sen hiç meraklanma canım olacak rabbim hepimize emanetlerini gönderecek canım benim......
bende size katılıyorum kızlar
kürtajdan sonrasını bilmiyorum ama düşükten sonra daha cabuk hamile kalıp doguran bi sürü tanıdıgım var benimde.
burpum sen menopoz tedavisini düşünürken köpek alıp cocuksuzluğa alışıcaz derken rabbim sana mucizesini gösterdi hemde doğal yoldan canım benim.demekki pozitif olsan neler yasıcaksın sen.
sonucta bu spermle yumurta sizde buluşmayı basarabiliyor.bence bu düşüğün nedeni öğrenilmeli ona gre yoladevam edilmeli.
nbnh neredesin canım ya nasıl gidiyor dersler hımm söyle bakayım çalışıyor musun? yoksa basarım sıfırı :)) mavi ve sermestte basar bak sınıfta kalır ş.ö.k ile bile geçemezsin:))
benim bu hafta temizliğe gelen kadınım değişiyor umarım daha iyi olucak yeni bir baslangıc yapıcam bilmiyorum kafam cok karısık.eski yardımıcımız işinin ustası yıllardır temizliğe giden bir kadındı ama son zamanlarda beegnmemeye bslamıstım bide zam yaptı.ayrıca cok da erken gittiğini gördüm.malum ben gec geliyorum.
bu yeni ablamız daha önce hiç temizliğe giden biri degil ama yemek filan da yapıcak inş.umarım benim istedigim gibi olurda işlerim biraz olsun rahatlar.amacım alışması bebek olursa ben hmeen işe dönmek zorundayım maalesef oyle ayrılma sansım filan yok biliyosunuz.herhalde haftasına basamam gerekir.onun içinde lazım.aman ben bu kadar ince düşündükçe olmuoyr anacım.
siz bana akıl verin be giymeliyim görümcemin düğününde.nikah ayrı düğün ayrı bide kına gecesi var.yandık mı ne 3 ay var zaten.biraz kilo vermeliyim.yine hayalimdeki gibi olmadı bende söyle koca göbüşlü olmak isityordum
aaaa bebing çok doğru söylemişsin evet ya nasıl olumsuzdun öyle bir anda geldi bu bebiş değerini bil burp yine olack biz yine çoooooook sevineceğiz eminim ben buna...