Aşılama 2010'un Umutlu Savaşçıları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Sevim neler olmuş öyle yaaaa,sen yazanı okurken korktum,kimbilir siz tanık olurken neler hissettiniz,üzüldüm şimdi....

hanaaaaaaa tutturdum yani:))) belliydi canım o kadar düzgün cümleler ancak böyle bir şahsiyetten çıkar..
nasıl yani saklayacak nelerin var ? yoksa birşeyler varda bizdende mi saklıyorsun:)))
ayy keşke olsada saklasan valla kızmam.... yok yok kızarım e yalan söyleyeyim:))))))

Kavgadan çok korkarım,insanlar bir anda öfkeyle çığırdan çıkıp kendilerine ve çevresindekiler zarar verebiliyorlar...Allahım sen koru hepimizi....

ay kız sok gecirdim okurken.cok korkarım böyle seylerden.aman size bişey olmadı valla.canım benim yarın ver su guzel haberi bize sen ya

valla sermestim ya evi daha dün temizledim öyle çıktım ama çöyle olduğu halde evim bana pismiş gibi geliyor su olmayınca((

Ben de korkudan heyecandan sevimcim tekrar arayamadım seni,galiba yaptırdı,olumsuz girmiyor olabilir diye düşündüm,demek ki,hala ümitler devam ediyor...

özlemim canım bizde dedik hani dışarda milletin ne pişrdiğini bilmiyoruz kendi ellerimizle yapalım hem annemi de alalım bide memonun bi yegeni var anası babası trafik kazasında öldü güzelde saz çalıyo söylüyo oda bizdeydi hadi dedik gidelim ömerli barajına eglenelim ama ne eglendik ne

Sevim senin memo,çok iyi yürekli bir adam,senin gibi cnm arkadaşım,umarım bu güzel birlikteliğiniz sağlıklı ve hayırlı bir bebekle taçlanır...

ayyy sevim gerçekten şaka bir yana verilmiş sadakanız varmış... sizede sataşabilirlerdi allah korusun.... geçmiş olsun allah bir daha böyle acı şeyleri kimseye yaşatmasın....

delüüüü kızz saklancak şey derken onu kasdetmedim la
daha önce eski üyeliğim aileden biri tarafından tespit edildi
o zamanlar evliligin ilk yılları ne derdim olsa aglar zırlardım günlükte
sonra açıga cıkınca cok üzülmüştüm tek stres attıgım yerdi kk o zor zamanlarımda,
şimdi bu ikinci üyeliğim onu sildirdikten sonra
hayatımda su an daha özel seyler yasıyorum bebiş calısmaları falan işte
benim kimse bilmiyor ailemden cevremden bilsinler de istemiyorum
ama herkes bir merakta arayısta o baska
o yüzden dedim editle parcaları birleştirip bulmasınlar gene benim kim oldugumusempatiksalakcinni

canım sermestim daha kan tahlili yapmadım bu gün yapcaktık ama olamadı işte özlemim canım

yarın insallah güzel haberler nasip olur o zaman diyelim gemeyelim seni daha
yeterince gergin bir gece yasamısınız kıyamam kuzum ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…