Aşılama 2010'un Umutlu Savaşçıları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
bebingim bende annemin böreği annemin tavuk çorbası annemin dolması annemin plavi ve tavuğu var :)))))))))

bebingim mavim galiba ne gelirse pimpirikten geliyor biraz rahat olmak lazım ki bende en son olacak özellik

midemde hala bulanıyor bööööööğğğğğğğğ bir geçse herşey normale dönse bebingim evet belkide ondandır bebek korktu kımıldamıyor çıkınca yiyecek paparayı hemen sifonu çekecem üzerine biri forumda demişki 6.5 haftalık bebeği kimyasal gebelikle düşürmüş annesi suyun içine koymuş kafası siyahmış gözleri gözüküyormuş hatta annesi erkek demiş bokunu çıkarmışlar iyicene fantazi bir aileymiş
birde nasıl yakalamışlar tuvalettenmi çıkarmışlar ııiiiğğğkkk

çoook verimsiz bir izin günü geçirdim resim yapacaktım güya iznimde bu meseleler elimi ayağımı bağlıyor kitabımıda okuyamadım zaten gün nasıl bitti anlamadım yarın kukilerime gideceğim yiğenlerime

evet yegenlerin sana daha iyi gelicektir.evde bekleme pıhtının cıkısını nasolsa bi yolunuu bulur cıkar
kaldıgın yerden devam et canım...

sermest bende de pko var ya ondan kilo aldım son zmanlardaPP
yoksa abur cubur hiiiç yemem:)))))
ekmek çok seviyorum bi de cips ıvır zıvır yoksa az yemek yerim ve çok seçerim

ben pek abur cubur yemem de kızartma ve coladan vazgecemıyorum
üstüne de düzensiz beslenme ve yavaş calısan metabolizma olunca kacınılmaz son pko

takıldım canım unutmazsın tabii ki
susuz hayat çok zor elbet geldiğinde bayram edicen normal
Allah sabır versin de alt yapı kötü demek ki orada

sermestim gecmiş olsun canım biraz dinlen
strestendir.gecemzse doktora git tabi.
valla biz ne vesveseli hatunlarız herşeyimiz ortak sekerim.
çok garip oluyorum sizlerin bana benzediğini gördükçe.

saol canım benim hala agrıyor yatıyom kalkıyorum
dus alıp uyuycam biraz şimdi belki gecer
gönüller bir olunca benzememiz kacınılmaz be yavrum:)

bence de ıgrenc ama ıste o da mucızeye yakınlastıgımızın bör emarasi napalım:)

olsun canım saglıgın yerinde olsun da daha cok izinler yaparsın insallah

bakındım bakındım kımselerı bulamadım
diger topiclerde oyalanayım dedim ondan da sıkıldım
öff evde bir basına oturmak cok sıkıyor benı
sese hasret kaldım yine valla
esas eve gidince ne halt yıcem bılmem
az kafayı yemedım o hapishanede de
oyyyy en iyisi gideyim dus alayım uyuyayım
yoksa bitmez bugün bana böyle
aksama görüsürz canlar

nbnh canım adet gelmiş olsun presedde bala yumurtalam gününde bu ay tam 3tane hamile haberi alcaz yaz tatili süpriz yapcak bize

melek sana ve kocana çok kızdım one ya evlatlık falan daha kaç senelik evlisin hemen pes ediyosunuz sen ümütli ol olcak kendi bebişini alcan kucagına

burpum canım bugün biraz daha iyisin allahın izniyle bidaki aya
hamileyim yazcan ve bu sfer tamamına erceksin sen içini ferah tut ve ne olur bundan sonra kötüşeyleri aklına getirme ne düşünürsek o geliyor başımıza

mavi seni elime bir geçirirsem kız ben sana demedimmi bulaştır şunu diye bak nursimle sen ayagınızı sürüyün nursim sende bidaha ara verme zaten korkuyoruz herşeyden no da yok

bebingim teşekkür ederim canım evet evim mis gibi oldu ....
valla ben elime ne geçerse yiyorum pek yemek yemek istemiyorum eşime soruyorum o ne isterse onu yapıyorum :)))

deniz tam işe yarayacan onada mızıkçılık yapıyosun cadı adamın üstüne senin atlaman lazım adam okadar hasret kalıyo senden bu arada ettiğin dualar için teşekür ederim balım allahım gönlündekini vercek sana bana bak adamı boş bırakma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…