Aşılama 2010'un Umutlu Savaşçıları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
sevim cok sevincli brupcugum telde konustuk cok mutlu cok esiyle beraber gitmisler özele test sonucunu alir almaz tuanayi aramis sonra esine söylemis hamileyim diye esi sevincten dört köse olmus arabayla eve gelirkende dörtlüleri yaka yaka gelmis

sonrada deniz alsınnnnnnnn tabi eşine gıcıklık yapmaya devam etmezse:)))-tatlicadiarzu-

bence bu iste denzik giciklik yapmaz hihoyyyt

aaaaaaa melekcim sabahtan böyle birşeyler ima etti ama tatlı cadı... ha ama bu güzel haberden sonra ne olur bilemem tabi...bilmiyorumkismile

yok be meleğim cadoloz deniz dün kocişe kıçını dönüp uyumuuş leylekmi getirecekse yiğenimizi

ayip etmis denizcigim vallaha bebisine ask olsun yaaa((((

mafoldumben
evet dün öyleydi amaaaan günümüz kaçmadı zaten
bugün gittim almaya iş yerind ebuluşacağımız yerde ağaç oldum
benimki bir gelsin elinde çiçekler
gönlümü aldı yani akşama iş var kzılar bu sevinçle bana bebişte gelir ay çok hevesim geldi birden..ovulasyon bugünd eyaptım az silik çıktı dün çıkamamıştı yarına daha da belli olur herhalde
denizi görüyorum aşağıda ama yazmıyor ne yapıyor acababilmiyorumkismile

ay özleme ceavp yazmamışım yazmıştım ya bitireyim diye
100 okudum daha var ama dayanamadım geldim ama herkesler çıkarsa giderim

ayyy denizimde gelmiş ama gidecek sanırım :))) bence hiç bekleme sen ya yarın bol bol konuşuruz .....

kizlar bugün en samimi arkadasim dogum yapti bebis gün 10 gec geldi alt taraf acilmayinca sezeryanla aldilar onu görmeye gittim is cikisinda okadar güzelki miniminacik melisimiz 2950 kilo benim icin dua etmis o an aklina gelmisim cok sevindirdi beni

sen bisiklet çevir amuda kalk ne yaparsan yap yeterki sonuç iyi çıksın ona göre çalışın valla basarım sıfırı....

hanaaaaaaa bizim melis doğmuş ya :))) sıra mavişimde sonrada bende sırayla melis yapacağız :)))

ayyy ne güzel ya alıştık güzel haberlere rabbim durdurma biziiiiiiiiiiiii:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

maçın 2. yarısı varmış
maça sevineceğim aklıma gelmemişti
ama azcık daha sohbet edeyim sizle

melekcim allah analı babalı büyütsün
arkadaşının dualarını da kabul etsin inşallah
ben inanıyorum ya
sen evlatlık faland erken bir bakmışsın hamişsin

ben kesinlikle olumlu olacağını biliyordum sevim için hiç aklıma olumsuz gelmemişti....vallahi bu haber ilaç gibi geldi...sevimcim çok ama çok tebrik ederim tatlım benim....

nursimde geldi alsın hamiş ahberini
sermst nerde bu kız yahu
ben okumadım geçmiş sayfaları ya haberim yok bir yere mi gidecekti

hamilelerin içine daha iyi doğarmış canım
allhın izniyle bu dönemeci de döndük
darısı başımıza

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…