Aşılama 2010'un Umutlu Savaşçıları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
melekcim allah analı babalı büyütsün
arkadaşının dualarını da kabul etsin inşallah
ben inanıyorum ya
sen evlatlık faland erken bir bakmışsın hamişsin

ay insallah canim insallah cünkü esimi artik bu evlatlik konusunda ikna edemiyorum canim ya en fazla bir sene icinde almak istiyor tatlim bakalim durumumuz ne olacak ilerleyen zamanlarda görecigiz artik

kızlar bende çıktım sevim gelemez bu gece tadını çıkartsın sevinçli haberin
herkese iyi geceler
allahım güze :Saruboceq:haberlerin devamını versin inşallah

geldim canlarım hatta yazdıklarınızı bile okumadan geldim canlarım benim evdekileri gönderdim hemen sayfamızı açtım allahım inş hepimnizi burda hamile görcem melegim bende senin için göz yaşalrı dökcem benim güzel yürekli arkadaşlarım eşim biraz kıskandımı ne ilk tuanaya söyledim adam şoka girdi beni eve bıraktı ve hala yok

bundan sonra sakın deli gibi koşturma herşeye hiç bir iş yapmak yok sana sadece yemek tabi miden izin verirse o kadar....

tabi bu akşamdan itibaren sütümüzü ihmal etmiyouz en kısa zamanda dra gidip folik ve progestanımızı da alıyoruz canım...

sevimm
hangi köşede ağlıyrodur dedin ya gzölerim doldu ya
içimden aktı gitti birşeyler
o kadar mutluyum ki yemin ediyorum

dayanamadım geldim yine

jel progestreron işte
seviim yarında gidecek misin hastaneye yarıan vermiş ya testi
benceegit
havalı havalı heeee
ben sonucu biliyorum zaten diyeeee:))

öylemi yapıyım denizm zaten sabh vercem testi saat 3de vercekler sonucu bak bensizi 1gün daha bekletmedim tuanayın sayesinde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…