Aşılama 2010'un Umutlu Savaşçıları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
yok o tek aglasın nursim ben o yumurta toplamada transferde çok agladım şimdi gülcem o aglasın başına gelecekleri düşünsün her gün naz oh 7senenin hıncını alayım biraz dimi ama

seviiim
7 senedir mi istiyrodunuz benim aklımda 4 sene diye klamış
ağlasın tabi ya
bütün sıkıntılar bitti

sevim ben olsam giderdim
elidme olsa hergün giderdim hehehe
bokunu çıkarmayalım tabi ama
bence giiiiit
yani ahstanede görsün dosyaya sonucu koyacak ya
hem kanamandan falan bahsedersin
iyi olur emin olunur yani

Ben geldim,ne bitmez matematik dersiydi yahu,havuz problemleri,işçi problemler derken benim aklımda sevim ve memo manzaraları,çok güzel bir akşam oldu Allahıma şükürler olsun...

Böyle mutlu geceleri Rabbim çoğaltsın,hepimizi sevinçten ağlatsın,ben dayanamdım sevimle konuştuktan sonra,hüngür hüngür ağladım,eşimde birsey oldu zannetti,anlattım,o da kendi almış gibi bu mutlu haberi sevindi,ikinizide tebrik ediyor sevimcim....

memonun hepinize slm var allah onlarada yaşatcak diyo zırlıyomuş önce korkmuştu kanamam oldu hastaneye gidelim diyince ama şimdi herşeye degmiş geldi yanımda biraz efkar dagıtmış içmiş sadece 2bira içtim diyo

melekcim olmaz mı ya çok güzel olmuş adıyla yaşasın minik melissss....aaa canım burada ümidimi kayebttim diye bir şey yok ona göre kızarım bak....

sevim daha 1 hafta şok halinde gezer:)))
ben de olacağını düşünüyodum hep 2 kere negatif haberi verince bile tamamen söküldümü diye sormuştum:)))))))
bugün birimiz daha muradına erdi Allah ım hepimizin muradını versin inşallah

ben yatıyorum artık seviiim bulaştırma sırası sende bacım bulaştır sıradan birine:))))

deli gibi yemek yiyorum sonra midem kalkıyo nasıl bi tuhaf bişi bu ya Allah herkese yaşatsınPPP
öptüm herkesi iyi geceleerr

tabi bu akşamdan itibaren sütümüzü ihmal etmiyouz en kısa zamanda dra gidip folik ve progestanımızı da alıyoruz canım...
süt yerine ayran yogurt falan olsa olmazmı
[süt yet=burp;13979595]evet haftaya pazarteside tuanayıma yapacağız hobareeeeeeeeeeeeeeeyyyyyyyyyy[/QUOTE]
inşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş

inş nasip etcek allahım eşimde sana teşekür ediyor ikna ettiğin için bende burpu duyunca sevinçten ne yapacagımı şaşırıp zırlamıştım bi güzel allahım tekrar vercek inş

Sevim,tuanay beni çok ümitlendiriyorsun diyordun ama bak yanılmadım şekerim,sen çok güzel ve mükemmel bir anne olacaksın....

ha seviiim eşim de çok tebrik ediyorrr
kızlar maç bitmiş birazdan bizim maç başlayacak:))))))

ayyy kıyamam ben size ya ağlattın mı adamı kız( hem sen ilk haberini tuanaya mı verdin allah iyiliini versin bende eşinden sonra o anlamıştım ....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…