Aşılama 2010'un Umutlu Savaşçıları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
denizim sormuşsunki 4sene degilmiydi diye ben dün yedinci senye girdim 6sendir deniyorum aşılar tüp otlar klomenler çatlatmalar aman hepsi geride kaldı allahım hepimize vercek kucagımıza alcaz inş

ya hala bana şaka gibi geliyor bu haberler ya peşpeşe ne oldu birdenbire anlayamıyorum.....
amaannnnnnnnnn boşver anlamakta istemiyorum neyini sorguluyorum sankiiiiiiiiii.....,
darısı geride kalanların başınaaaaaaaaaaa

buradan anladığım şu hem nursimcimde hem sevimcimde transfer 8 hücreli idi demekki tutunma şansı daha yüksek:))) inşallah benim bebişimde olur ve tutunur anneciğine ya valla acayip gaza geldim .. keşke adet görsem hemen ya gerçi daha çooooooooook:)))

düşün bitanem özlemim ben bu işe başlayınca tuanayım sevim sen hep pozitif düşün dedi ben öyle yatım taki idrar testinde tek çizgiyi görüpte bir parça kan gelene kadar ama gende kendimden çok burpa üzüldüm bunuda sizle paylaştım zaten ve eşimle anneme söylemedim üzülmesinler diye demekki içimde bir ümüt varmış allahım bunu bana yaşattıysa kesinlikle size yaşatcak drlar kesinlikle tutma olasılığı az diyorlardı

tamam sevimcim dediğini yapacağım ama sende ne olur olumlu düşünmeye devam et bebiş olumlu mesajlar alsın daha sıkı tutunsun annesine...

özlemcim bilmiyorum neden ama eşimin spermi benim milyon bile degildi ben 3ay ke.i boynuzu anason içirdim son iki aydırda solgarın e vitamini aldım incir yedirdim sabh aksam sigarayı azaltırdım alkol asla olmadı hatta dalga gecti benle içki yasak rakının ham maddesini içiyorum üstünede bi bardak su ayyaş ayyaş işe gidiyorum diye

Herkese iyi geceler,bakalım rüyalarda ne görülecek bu akşam,Allah rahatlık versin,sevimim tekrar öpüyor ve tebrik ediyorum,Allahım sonuna kadar sağlıkla götürsün inşallah...

Rabbim,sıralamıştır hepimizi,yok birbirimizden farkımız,aynı hasretlik,aynı özlem,aynı yürek yangısı,aynı bekleyiş...Ve aynı mutluluk paylaşılacak bu yolun sonunda,çok beklemeyeceğiz....

inş tuanayım rüyan çıkcak yarın hastaneye giderken tek tek adınızı söyleyip dua etcem ayagımıda mıçımıda sürcem

Dualar en büyük yoldaşımız,en büyük yardımcımız,bizim Allaha yakarışımız,biz istiyoruz,Rabbim verecek,birbirimizden dualarımızı ve ümitlerimizi esirgemeyelim,katlanarak artsın mutluluklarımız....Bayramlarımız çoğalsın....

Rabbim,sıralamıştır hepimizi,yok birbirimizden farkımız,aynı hasretlik,aynı özlem,aynı yürek yangısı,aynı bekleyiş...Ve aynı mutluluk paylaşılacak bu yolun sonunda,çok beklemeyeceğiz....

çok güzel söylemişsin bitanem rabbim sıraladı hepimizi hepinize duacıyımmmmmmmmmöptüm hepinizi iyi geceler hatta yigenizin diiliyle iyicegeler

ayy tuanayım ya sen ne güzel ifade ediyorsun üstüne lafa gerek yok... herkese iyi geceler tatlı rüyalar....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…