Aşılama 2010'un Umutlu Savaşçıları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
cadı tuanay kandırdı yolladı ha doktora sevimi kaç gündür gudubet gudubet haberler veriyodu bide sevim utanmadan köfte yaa ben nededim çeşmeden sana 8 hücreli demek oldu bu iş demek demedimmi olduki ne oldu değeride harika sevin sevim sevin zaman sevinme vaktidir senin için yılların acısını çıkar

memoda istediği kadar içsin artık kimene onun sperm değerlerinden artık ot içmek yok sevim ovulasyon yok hiç birşey yok süt sevmiyorsan yoğurt çok daaha başarılı calsium açısından

fındık fıstık kuru üzüm yaban mersini günde 3 litre su yoğğurt kayısı ye babam ye

ya kızlar sevince gölge düşürmek istemem ama benim sol kasığımın bacağıma kadar vuruyor ağğrısı dünkü doktor dış gebelik gibi görünmüyor demişti ama emin olamamıştı kanamada başlamadı off doktora git diyeceksiniz biliyorum ama daha nereye gideyim hergün doktor hergün doktor ne boka yarıyorlar ağrıdan ölüyorum akşamdanberi çiviler batıyor soluma

offf çok gerildim sizide germiyeyim bu ağrı sinir bozucu ultrasonla tespit edilemiyebiliyormuş buyur burdan yak bir bu eksikti

ben çıkıyorum kızlar böyle devam ederse mecburan giderim gene doktora iyi geceler hepinize sevimcim tekrar senide memoyuda tebrik ederim bak ilk misyonunu yükleyeyim sana hamilelerin duası olurmuş teknik olarak bende şu an hamile olsamda işlemez dua etde dış gebelik olmayayım

offf çok gerildim sizide germiyeyim bu ağrı sinir bozucu ultrasonla tespit edilemiyebiliyormuş buyur burdan yak bir bu eksikti
Tatlım,aklına olumsuz şeyler getirme hemen,bence yarın bir betahcg daha yaptır,değerin ne kadar bu önemli,düşme göstermediyse,iğne yapıp düşürebiliyorlar sana zarar vermesin diyee,zaten düştüyse bil ki gelmesi yakındır.Kekik çayı ve civanperiçemi çayı adet söktürücü özelliğe sahip ama bence tahlilini tekrar ettir...

Lütfen burpum önce bir vücudunu rahatlatmaya,beynini sakinleştirmeye çalış,neden ben sorusunu asla sorma kendine,bilmediğimiz durumlar var elbet,kendini ağustostaki hamileliğine hazırla.Buna en azından inançla ve sevgiyle başla...

tuanayım gerçekten çok rahattım bugün hele sevimin haberi ile uçtum sevinçten ama ağrı şiddetlendi bende o gerizekalı doktorlara sordum düşüğü hızlandıracak ne var dedim doğal olması çok önemli dediler gerçekten doktorlardan tiksiniyorum bir boka yaramıyorlar ne bu böyle köydemiyiz doğal sürecinde bekliyoruz al birini vur ötekine ben şu an niye belirsizlik yaşayayımki bir halta yaramıyorlar

ya ben hangi doktora nasıl güveneceğim hepsi bekleyelim bekleyelim tüpüm patlasında ben onları bekletecem iyi kötükedihüso

sağol canım ama hiç sorun yaşamadık hatta adamın çok hoşuna gitti..
dediğin gibi yıkanmadım gece 20dk dan sonra çok tuvaletim geldi kalktım ona sadece yine yattım
Denizcim,kasma kendini rahat ol......kaydirigubbakcemile3Bu maç,dünya kupasından bile önemli....
rahattık valla tuanayım bens evdim bu iş adamı yetmezse krokusu sardı bir daha sipariş verelim diyor 10 kullanımlık falanmış..
hadi denizim bu sefer olcakkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
inşallah...
denizim sormuşsunki 4sene degilmiydi diye ben dün yedinci senye girdim 6sendir deniyorum aşılar tüp otlar klomenler çatlatmalar aman hepsi geride kaldı allahım hepimize vercek kucagımıza alcaz inş
kıyamam canım benim
bitti sonunda evde bayram havası ne güzel ..aileye yeni bir üye katılıyor senden eşinden bir parça mutluluğunuz daim olsun..
ya ben hangi doktora nasıl güveneceğim hepsi bekleyelim bekleyelim tüpüm patlasında ben onları bekletecem iyi kötükedihüso

allah korusun nasıl laf o öyle..
doktorlar konusunda haklsıın çok sinirler
ben özel doktro seçip ameliyat olmuştum adama sonra aşılama yaparız dedi
sonra gittik demez mi 3 yılınız dolmamış özel olacak diye
bir alay zaten ameliyata vermiştik..çok sinir oldum ve bir daha ona gitmedim.

selam kızlaaarrr
kimseler gelmemiş henüzzz
deniiz hadi gerilmeden olduysa preseedle ne güzel:))))adam sevmiş ki daha alalım diyoo:))))))

burp yine olumsuz düşünme dış gebelik olsa ağrıdan durulmazmış ben hastanede bi kadın görmüştüm felakat ağrısı oluyo diyodu
stres yapıp hormaonlarını zıplatmada kürtajsız olsun cicim

burpcum ya seninde bu dr lar konusunda yüzün gülmedi ya neden hala yapılabilen birşey yok anlamadım gitti... neyse tuanayın dediği doğru madem bunda ümit yok sen kendini ağustosa hazırla... ama içimden geçende açıkçası şu rabbimmm bir mucize daha göster.....

bacağa ağrı falan vurması gebelik belirtisi ama ne bileyim ya bütün literatürü altüst ettin burppp...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…