Tatlım,aklına olumsuz şeyler getirme hemen,bence yarın bir betahcg daha yaptır,değerin ne kadar bu önemli,düşme göstermediyse,iğne yapıp düşürebiliyorlar sana zarar vermesin diyee,zaten düştüyse bil ki gelmesi yakındır.Kekik çayı ve civanperiçemi çayı adet söktürücü özelliğe sahip ama bence tahlilini tekrar ettir...offf çok gerildim sizide germiyeyim bu ağrı sinir bozucu ultrasonla tespit edilemiyebiliyormuş buyur burdan yak bir bu eksikti
sağol canım ama hiç sorun yaşamadık hatta adamın çok hoşuna gitti..deniiz iyi çalışmalar canıım preseedle de ne gergin oluyo neyse sen takılma adam gerilmesin yeter:))))
sonrası da pedal çevirilecek hamlamayasın sabaha
benden de bi tüyo yıkanmadan yat yarın erken kalk yıkan:)))
rahattık valla tuanayım bens evdim bu iş adamı yetmezse krokusu sardı bir daha sipariş verelim diyor 10 kullanımlık falanmış..Denizcim,kasma kendini rahat ol......kaydirigubbakcemile3Bu maç,dünya kupasından bile önemli....
inşallah...hadi denizim bu sefer olcakkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
kıyamam canım benimdenizim sormuşsunki 4sene degilmiydi diye ben dün yedinci senye girdim 6sendir deniyorum aşılar tüp otlar klomenler çatlatmalar aman hepsi geride kaldı allahım hepimize vercek kucagımıza alcaz inş
ya ben hangi doktora nasıl güveneceğim hepsi bekleyelim bekleyelim tüpüm patlasında ben onları bekletecem iyi kötükedihüso
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?