Aşılama 2010'un Umutlu Savaşçıları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
denizzzzzzz o zaman bu dua listesi sana ait şeker ... hem herkesin haftası farklı olacağı için rahat okunur bence:)))

çayların tadı güzel tuanaycım içiyorum şimdi
dua listesi de yapalım
bizim kuş rahat vermiyor bana
biraz önce klavyeye zıpladı bütün yazdıklarım silindi
şimdi de kulaklığın kablosunu didikliyor
ben çıkıyorum kızlar sonra görüşürüz

canlarım cok basım agrıdı aksam üstü annemin araabsının tamirden alınması gerekiyordu derken eve gelip bi uyumuşum yeni kalkktım.ilk ovulasyon testimi denedim tabiki tek çizgi.yalnız ben bu preseed i yapamıcam içim feci oldu o tüpü şırıngaya cek onu içine yolla filan bilemedim ben işi.

canım ya geçmiş olsun dikkat et kendine... aslında çok birşey yok onda ya neden kullanmadın ki...

bugun sabah cok ilginç bişey oldu.sabahın köründe bi camda tık tık ses bende ani seslere cok korkarak uyanırım bi baktım cama küüçük bi kuş cama carpıyor tık tık diye rüya sandım önce sonra eşim kalktı o da korktu kaçtı yavruymuş.çok acayipti

evet dua listesi yapalım bencede hem kime sıra geldiğini biliriz hemde birlikten kuvvet doğar....

Keşke tek kullanımlık hazır tüplerinden alsaydın,daha pratik olurdu bebingcim,hem bu kadar gererek bu işin içine girersen olmaz zaten,sen bir rahatla önce,gerisi gelir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…