Aşılama 2010'un Umutlu Savaşçıları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
canımsın sen benim ya balböcüğüm benim okuruz tabi ... bütün kızlar toplandık toplandık yapacağız... rabbimde inşallah dualarımızı kabul edecek kulun kula yaptığı dua kabul olur derler yüce rabbim bizimkileride kabul eder inşallah...

Denisim,yarın bir sürpriz olabilir sana gerçekten,ne olursa olsun sakin ol,öyle bir sürpriz olsa bile tepki verme hayatım,sen mükemmel bir insansın,bir babanında kaybetmek istemeyeceği mükemmel bir evlatsın bence..Lütfen sabrını ve sakinliğini koru...

ya kızlar ben kimsenin adet gününü bilmiyorum şimdi sırada ayşenim var biliyorum ama sonrasını nasıl yapalım bir fikir verin ya... deniz var,bebing var başkaa...

evet tuanay bana tercüman olmuşsun açıkçası bende öyle düşünüyorum deniz... mutlaka bir görüşme olacak gibi geliyor ... sen sabrını koru canım...

evet tuanaycım senin dediklerine başladım canım tam kaşıkla koyamıyorum bir tutam koyuyorum fazla koyarsam zararı olmaz değil mi canım
inşallah gelicek bebişlerimiz
eşine de tekrar geçmiş olsun canım benim annemde boyun fıtığı olmuştu ağrıdan duramıyordu boyunluk kullandı birara şimdi iyi
dersler nasıl gidiyor canım ben stres oldum iyice ama gördüğün üzere buradayım ders çalışmıyorum

diğer hafta pazara döneriz kısmetse canım, bende sizi çooooooooook özleyeceğim emin olun... ararım bende ya haberdar ederim:)

canım ya eşine de büyük geçmiş olsun deminden beri diyorum birşey yazaacaktım diye yeni aklıma geldi kusura bakma tatlımmmm

Tatlım,ben artık bol bol soru çözmeye çalışıyorum,hem stres var,hem konsantrasyonda azalma,hayırlısyla üstesinden geliriz inşallah...Bu arada fazlasının bir zararı olmaz.Toksik etkisi yok o bitkilerin.Tadını sevdin mi,çok kötü değil bence,inşallah şifa olur hem de bebişini getirir sana

Ben çizelge işlerinden hiç anlamıyorum ki,yapmayı çok isterim ama,önce herkes gelmesi istenmeyen tarihleri bildirsin o zaman.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…