Aşılama 2010'un Umutlu Savaşçıları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
sermest kesin çıktı tuanayım:))) ay yine üşütmesinde orayı burayı açıp gerç burası serin istanbul nasıl acaba...

ne içiyorsunuz sekerlerr..

tuanayım bilmiyordum ki hangisini alacagımı aldım gectim kafamda fiyatı kalmıs 29.99 diye.
ben cok geriliyorum napıyım canım.bi ağrı kesici içmek bile geriyor beni.

12 temmuz büyük gün demekki.bende 15 i gibi fuar a gidicem oh super bi haber olucak yogun programdan önce bana epey enerji verir.

tuanayım lütfen motivasyonu bozma az kaldı canım benim sınava sen bu kada remekten sonra basaracaksın ben inanıyourm sana.

offf offf bebing çaktırmamaya çalışıyorum:))) içelim diye bir gülümseme var ya ay yapıyorum olmuyor yapıyorum olmuyor çıldırdım da ondan açık renk onlar:)))

ooo aşağıda 8 kişiyiz ama bi özlem yazıyor...

simdi denizcim çift çizgi cıkınca mı preseed kullandın sen.

bende inanıyorum önce sınava gireceksiniz tabi senin bundan haberin olmayacak amaaaaaaaa 1 -2 gün sonra süprizzzzzzz:)))

deniz mi o yoktur bebing onun ders çalışması gerek yoksa kalır sınıfta basarım sıfırı:)))

8 kişi mi kim onlar ya bende tuanay,deniz ve nbnh var seni bile göremiyorum gizemli hatun:)))
evet ya neden hep tek ben yazıyorum bak doğru valla.... bende mi yazmasam beklesem...

ekranı acıkta bırakarak gitmiş odevini yapmaya deniz dmekki.
tabi çalışsın.yoksa bas sıfırı

sermestcim iyi olmana sevindim canım
bi daha merak ettirme lütfen

huuuuu nbnh sen niye yazmıyorsun canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…