Aşılama 2010'un Umutlu Savaşçıları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
semracım kolay gelsin canım yeni eviniz hayırlı olsun tatlım biz seni habersiz bırakmayız sen merak etme yeterki vermeye değer haber olsun seviminki gibi
özlem canım bende öyle avutuyorum kendimi diyorumki 5 hafta taşımışım çokmu insanlar kaç ay taşıyorda kaybediyor diyorum ama bu beni teselli edemiyor malesef biliyorumki neyle teselli ettiysem kafama patlıyor bu hayatta (((
özlem ben şimdi gidiyorum nereye gidiyorum biliyormusun irmik helvası yapmaya uff sana yani

hep yemek muhabbeti dönmüş ben de lahmacun söyledim eşim geç gelecek 2 tane olunca getirmiyolarmış salaklar((
ben de makarna yapıyorum ne alakaysa
pide getiriym diyo salak yok dedim onu da ben istemedim
çok acıktım kızartma da istiyo canım ama şimdi yağla uğraşamam bi de temizlemek var eşim evde olunca yaparız:)))

Ya benimde cnm irmik helva ve dondurma çekti,çok kötüsünüz yaaa,yapabilen var,yapamayan var....

ben de şimdi anneme uğradım,kızartma yapmış,dayanamadım,akşam yemeğimi yedim,evde kociş aç aç beni bekler,onada 2 yumurta kırarım,birsey demez sanırsam :)

Mavi,ver adresini göndereyim,2 lahmacun sana,ya da dur dur en iyisi burcuğumun kocişi yapsın...

özlemcim her ödemeyi maalesef bankadan yapamıyoruz.yada evrak işi imza işi oluyor bizim iştede
onu için sürekli çıkmam gerekiyor.

ohhh afiyet olsun yarasın tuanayım kızartmalar yenmiş.yazık kocaya da götürür insan ne ayıp.

2 lahmacunu getirmiceklerse kapatsınlar dukkanı mavi.sanki büyükşehirde oturuyorsunuz.istanbul olsa anlarım da

canım bebingim pek iyi olduğum söylenemez içimde bütün bu bebek olayları ile oyalanıp mesleğimi ve kariyerimin canına okuduğuma dair bir his var ne caminin oluyorum ne kilisenin bilmem bilirmisiniz bu atasözünü benim hali ruhiyeme cuk oturuyor bir takım şeyler için çabalayıp elde edememek çok koyuyor
tuanayım kociş lahmacun yapar yapmasına ama artık anca yemeğe vakit buluyor bende çok uzun süre üzerine bugün yemek yaptım annemden geçindik dışarıdan yedik bizim çevrede ne ararsan var yemek açısından çok şanslıyız kumpirden waffela kebaptan sushiye kadar elimizin altında ama ben hep yemek yapmayı severim evimde hep sıcak yemeğim olsun oolmazsa kötü hissediyorum ama herzamanda papaz pilav yemiyor buda bir atasözüdür bazende papaz hazır veya yumurta kırıp yiyor :))))))

kızlar yemeksepeti sizin memleketlere getirmiyormu verin adres ben buradan size süprizler yollayayım canınız ne çekerse

bugün kendini fasülye sanan börülce pişirdim kocişin yemiş olmak için yediği yemeklerden :)))) neyse özlemi sağolsun sayesinde yanında irmik helvası var ben içine fındıkta öğüttüm :)

aman annemin fıstık gibi karalahana dolması var hasbam lahana böbrek taşı yapar diye yemiyor ozaman fasülyemsi börülceyi yiyiversin dış gebe halimle yemek yapmışım zaten yemek yaparken düşüp bayılacaktım bir anda bacaklarım titredi gözlerim karardı bir atlatsam şu devreyi hastanelik olmadan kürtaj yada laporoskopi geçirmeden inşallah doktorun dediği gibi sponten dökülür

merak etme canım sponten dökülcek.ama sen bu konuda konusma ne olur ne olmaz.

bizde yemek sepeti var aama sepet çok kısıtlı.tabi ataşehir de ne ararsan var canım.

kendini fasulye sanan börülce nasıl oluyor sekerim.

bebingim ya baksana helva dedim hatun gitti yaptı ya diğerlerini söylesem :))) yoook sonucuna katlanamam...
doğru canım ya ama bu banka işi seni çok yoruyor bence ondan söylüyorum şekerim....

ohhh anneanneninde eline sağlık bende gidince anneme yaptırırım bahsedince de canım istedi valla
Sinopta güzel güzel dinlen canım enerji depola geldiğinde çok ihtiyacın olacak
bizde gelmiştik Sinopa Karadeniz turuna katılmıştık birkaç yıl önce Bolu dan Artvine kadar görmüştük ben bayıldım Karadenize özelliklede Ayder yaylasına
face de Sümela manastırı foto larını görmüştüm bak o zaman yazıcaktım bunları unutmuşum bugüne kısmetmiş belki de aynı zamanlarda geziyorduk oralarda kimbilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…