Aşılama 2010'un Umutlu Savaşçıları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
ben onu içiyorumda bende tıkk yoık
yok anam ben sütü almıyım süt dediğimde bvile daha beter kabız oluyorum süt benim midemi mafetiyor
kızlar bende cmt siye dr dan randevu alabildim gideceğim yani çok ısrar ettiniz sözlerinizi dinliyorum
aferin 5puan aldın ozaman ögretmenlerimizden ve benden
Karnım acıktı,incir suyumu içtim az önce,bugün 16.gün,geriye kaldı 5 gün.İçim incir,dışım incir....
ya bide bana sor sabah akşam kabak çekirdeği
sermest çünkü benim mal yumurtalar rahme düşeceklerine tüpte yerleşmişler benim kocamın mal spermleride çok marifetliler ya gitmiş orada haklamış o mal yumurtaları

o marifettli spermler ve o mal dediğin yumurtalar birgün rahmin tam ortasında buluşcaklar ve sen utanacaksın onlara böyle değin için kendine göre dr bulmuşsun ne güzel

tunayım ye canım inciri yarasın canım inş çok mutlu olcam çok sevincemmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
senin o güzel haberini bekliyoruzzzzzzzzzzzzzzzz

burpum ya nedir bu yaşadıkların gerçektende allah sabır ,güç,kuvvet versin canım arkadaşım ....

eee bebingim kolay mı geveze olmak:))) kalpte verirler puanda...
canım sağol bugün tatilin ilk günü ve yemek yaptım bana sitem etttin diye.. irmik helvası bile yaptım:))

ayy sevim münkünse yap tembellik tabi ... ay gelsinler bu kadar yıl sonra geliyor deve kesseler yeridir...

neler pişirdin peki onu yazmamıssın özlemcim.dondurma ve irmik helvası dayanamam.ufffff canım cok istedi eline sağlık canım.

sen bizim topik dısında cok mu takılıyosun

hoşbulduk canım... yok ya diğer toiklere uğramıyorum sadece bu sefer mayaya bakıyorum ne var ne yok neler yaşanmış diye...

burppp sen öyle san birde benim yaşadığım bozulmuş gebelik var ve en sinsisiymiş ilerleyen gebelik haftalarında annenin ölümüne bile neden olabiliyormyş( düşünsene benim kanamam bile olmadı muayenede çıktı allahtan gitmişim yani...
hem sizin spermler yumurtalar niye mal ya deme öyle ... iyi olmasalardı birleşemezlerdi bile ....
demek dr yumişleri beğendi ne güzel kürler yarıyor işe demek:)))
inşallah bu süreceide kolayca atlatacksın hem bak ağustosta anlaşman var:))

kabızlık benim içinde sorun ya ufff sıkılıyorum.... incir,kayısı,çörekotu ne varsa deniyorum ama sonuç nafile...

afiyet olsun özlemcim helvalar falan ohhhh
ben irmik helvasını sevmemde un helvasına bayılırım ama birtek onu yapmayı beceremiyorum
bir ara takmıştım durmadan yapmaya çalışıp olmayan helvalarıda yiyip duruyordum:))

bende un helvasını çok severim canım aslında o da o kadar zor değil hele elde uygulanmış ve seninde beğendiğin tarifler varsa.... sinopa gideyim anneanneme yaptrırım onu da:))) ellerine sağlık çok leziz yapar....

şimidlik çıktım bende kaynatmayın çok fazla okuduklarımı anlamıyorum ya:))) zaten aklım tatilde.......

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…