ben onu içiyorumda bende tıkk yoık5 adet kadar kurutulmuş incir 1 bardak kadar sıcak suda ortalama 2 saat kadar bekletilir ve geceleri yatmadan önce suyu çeken incirler yenir ve geriye kalan su da arkasından içilir. Bu kür 4 haftaya yakın bir süre devam ettirildiği zaman kabızlık sorununu ortadan kaldırır. Bu kür sayesinde mide bağırsakta bulunan tüm kalıntılar ve balgamlar temizlenir ve rahat çalışmaları sağlanır:teytey:
yok anam ben sütü almıyım süt dediğimde bvile daha beter kabız oluyorum süt benim midemi mafetiyorulen sevim ye ye katmerleri kabızlık için napiiim len bağırsaklarda katmer olmuş bak anacım dut var sizin bahçede ye dutu üzerinede süt mısır lüple üzerine bir bardak su ve bir bardak süt tamamdırrrr seni tutabilene aşkolsun yada daha mantıklı tuanayım aktarımın tarifi denersin bbenimki muzur meşriyat tarif
aferin 5puan aldın ozaman ögretmenlerimizden ve bendenkızlar bende cmt siye dr dan randevu alabildim gideceğim yani çok ısrar ettiniz sözlerinizi dinliyorum
ya bide bana sor sabah akşam kabak çekirdeğiKarnım acıktı,incir suyumu içtim az önce,bugün 16.gün,geriye kaldı 5 gün.İçim incir,dışım incir....
sermest çünkü benim mal yumurtalar rahme düşeceklerine tüpte yerleşmişler benim kocamın mal spermleride çok marifetliler ya gitmiş orada haklamış o mal yumurtaları
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?