ya ben de arkadasa söz verdim alısverise giderken eşlik etmeye
ama nasıl mayışmışım şu anda hiç giyinip dışarı çıkasım yok
üstelik hava da patladı patlayacak
güneş tepede hava apaydınlık deli gibi gök gürlüyor aacayip bir hava var
canım pko varmış ya bende
insülin direncini ayarlıyormş bu hap
o da yumurtlamayı düzenlemede faydalı oluyırmus sanırım
öyle bişeyler işte doktor verdi içiyoruz el mahkum:)
canım doktora gidersem film isteyebilir
regl olmadan film çektirmek istemiyorum
dayanıyorum şimdilik
tehlikeli bişey olsa çoktan giderdim herhalde:) töbeee
geçer insallah napayım
sermest siperişi doğru vereyim dimi ağustosta doğru adrese teslim spermler spariş edeyim kociş mesir macunu yiyor deli gibi birde keçiboynuzu tozu buldum keçiboynuzu pekmezi ile karıştırıp yiyor offçok sıkıcı
ben geldimm..
sevimcim ada da ata da çok iyiler.yiyip için yatıyolar.canım sen amca kızlarına bakma sakın 9 ay boyunca yatma.herşeyini kendin yap.tabi ağır işlerin dışında.ben doğuma gidene kadar her işimi yaptım.çok kilo almama rağmen bu sayede normal doğum yaptım.7. ayıma kadar çalıştım.son zaman kadarda çalışırdımda bizim işimiz hep ayakta eğil kalk olmuyordu.bence sende hareketten sakın kaçınma.bol yürüyüş spor yap.
burpum aşkım benim herzaman şükür edelim halimize her durumun beteri vardı.ben istanbul' dönmeden göbişinde bebişin olması için çok dua ediyorum sana.annemde çok dua ediyor.çok üzüldü oda.olucak herşey yoluna giricek merak etme.
herkesler cıkmıs mı bi bankaya gidip geldim sadece.
koştura koştura.sıcaklar bastı burda feci sekilde.
basımda bi ağrıyor bi agrımıyor nasıl işse bu anlamadım.
burpum doktorun yasadıklarını okurken feci oldum.bak neler var.bu arada hatun cok cabuk hamile kalabiliyor ama işe yaramıyor.
yazık ya onada üzüldüm şimdi.
semraaaa korkutma beni yaaaa
ne biliym alırım valla bende potansiyel var ama bi daha doktora gidince dicem beni diyetisyene yönlendirsin çok yemek seçiyorum ya aslında onun için gitmek istiyorum peynir yumurta falan filan çok şey yemiyorum bana bi liste gibi bişi yapsın yediklerimden aynı zamanda kilo da çok almamı engellesin
sanki bugün var gibi karnım ya ama ben de kabızım ondan mı şiş ki???????????
veririm ben kilolarımı bebişim sağlıklı olsun sağlıkla gelsin yeter
burp tekrar geçmiş olsun az pedal çevirdin demekki:)) ya da preseed i az kullandın tam ittiremedi
bak ne güzel seni anlayan bi doktor buldun
gebelik takibini ve doğumunu da o yaptırsın inşallaaaahhhh