Aşılama 2010'un Umutlu Savaşçıları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
ayyy evet deniz ya sular hala yok malesef ne yapacağımı şaşırdım elim kolum bağlı oturuyorum((

keşke paylaşabilseydik
ama burdan da paylaşıyoruz şükür allahıma mutlu sona ulaştırdı inşallah sonuna kadar gider
bu sefer kaçtım

yaşaaaaaaaaa sermest yaşa sermestttttttttt aferin her yerde dürt öyle ki aklı başına gelsin...

Cadı sermest,cadı sermest,cadı sermestlmaz:
lülülülülülü

aaa sermest biz sana cam kapı açma demedik mi kuzum şimdi adama naz niyaz olacak iş mi? aman dikkat et ne olur...

canım iki gündür cam neyim acmıyorum ki
önceden carpıldıgım yetti herhalde
merak etme adam bana naz yapacam diye dört gözle bekliyor
bana fırsat kalmaz o konuda

Kızlar ben de biraz ders çalışayım,gelirim bir ara yine,görüşürüz şekerler....

kolay gelsin canım Allah zihin acıklıgı versin

özleeeem bulamazsın kız ordan sonrası var:))sen gel yeterki ben seni almaya gelirim
tuanayım yolların fatihi bilemdiği yer yok izmir karış karış ondan sorulur
kolay bulur zaten ama sen bulaaamaaazsııınn:)))

demek sevim yatıyor ha :))) yatsın canı katmer falanda istesin özellikle kaynanamın elinden desin:)))

deniz ama ben revani yapmadım ki irmik yaptım ... sen yarın kesin revaniyi coşturursun dedim:)))

hem dürt hemde git naz yap:)) ah bu kadınlar....
evet onların acısı yeni yeni çıkıyor demek....
ben burada olduğum sürece bu sorun bitmez((

bende bulurum ya hiç merak etme ilk gittiğimiz yerde bile şaşırmam hafızam iyidir hatta eşim dalga geçer benimle şu arabalarda yol gösteren cihaz varya neydi adı onu söyle bana:)))

eee bende çıkayım siz olmayınca ne yapayım burada ben..... hepinize kolay gelsin sonuçta herkes farklı konularda efor sarfedecek:)))

günaydın kızlar
bugünde kanamam yok yapıştı benim pıhtı mıh gibi kurtulamıyorum tüpümü patlatmadan kurtulurum inşallah
bugün günü değerlendireyim diyorum sinemaya gidelim ablamla kocişlede akşam şu tutulmaya gideriz vampirler kurtlar ilk bölümü çok başarılıydı çekimleri falan ama konu boktandı bunuda övüyorlar birazda alışveriş yapayım salı gününden beri yapmıyorum
özlemcim gelecem sana depo bağlayacağım canım benim bu devirde nedir susuzluktan çektiğin ya kıyamam sana hani paasaklı kız olsan koymaz sana ama çalışkan insana susuzluk çok koyar
deniz gününün güzel geçmesine çok sevindim ama tuanayla buluşacak olmanıza hamannnnnnnnnnnnnnn tanrııııııııııııııııııııımm nekadar kıskandım anlatamam
bebingim nbnhem girrmemişmi akşam benmi kaçırdım allah allaah
sermest anacım bu havalardaherkez tutuluyor hasta olmasan bile tutulursun dikkat et preseedide sen sipariş ver kocişin adresine ne uğraşıyorsun erkek milletiyle :)

kızlar preseedin hazır şırıngalılarından elimde var tüpte olanlardan var birde en son şu çiçekli kutulu oolandan var onun içindede aşılama yaparken spermi yıkadıkları sıvıdan var inşalah ona kadar sıra gelmezde diğerleri ile doğru düzgün sonuna varabilecek bir hamilelik geçiririm artık böyle belirteceğim

denizcim senden bir ricam olacak tatlım sen bizim dua hakemimiz olurmusun ben biraz bu durumu kaçırdım sen bize yaz atıyorum burp bebinge oku bebing tuanaya oku özlem nbnh ye gibi bir çetere tutalım ilk sayfada günccelleyelim yada ben bu işten birşey anlamamışmıyım böyle olmuyormu

günaydın kızlar akşamları muabbet çok güzel ama sabahları kımse olmuyo bende sabahları girebiliyorum malesef akşamları ancak ev işlerine vakit kalıyor şimdi işyerinde oldugum için rahatım.
Bişey sorcam sizlere aranızda aşılama olupta hamıle kalan yokmu hiç.Nasıl belirtiler olması gerekıyo acaba çok merak ediyorum bana yardımcı olurmusunuz.

sevim ne güzel zafer sarhoşluğu yaşıyor ne kadar hoş istanbulun göbeğinde böyle bağlılık ve ailenin birbirine böylesi ayıracak vakti bulması maşallah zaten sevimde öyle arkadaşına misafirmi gelecek pat sevim yanında börekler poğçalar temizlikmi yapılıyor pat sevim yanında şimdi emeklerinin meyvelerini topluyor gerçi biraz kafası şişsede allah eksik etmesin sevenlerini yanından

dilşad aramızda hamile kalıpta doğuran birtek semra var bende ilk aşılamada hamile kaldım ama sadece karnımda kahverengi bir çizgi oluşmuştu ama adetimle birlikte kanamam olmuştu kimyasal gebelik yaşamıştım şuanda 5 hftalık dış gebelik yaşıyorum bunuda kaybediyorum ama ben hamile olduğumu anlamıştım bu sefer çizgi olmamıştı ama midem bulanıyordu uykum geliyordu sersemlik oluyordu ama birçok kişide göğüslerde hassasiyet oluyor bende olmadı şu an var biraz benim ekstra dış gebelikten kaynaklı belirtiler vardı ama kafanı hiç karıştırma onlarla inşallah sende olmaz böyle bir şansızlık zaten 100'de bir olma olasılığı var bu durumun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…