gamzecim neden kendini bu kadar üzüyosun bence sende onun gibi vurdumduyma davran bir iki olayda seni ne kadar üzdüğünü anlıycaktır sanırım işinde sıkıntı varsa bilemiyorum bazen bizdede oluyo ama birbirimizi uyarıyoruz hemen... ama bu stres sana ii gelmez sakince oturup konuşmayı dene tatlım....
nursim nerlerde yaaa
asılama sonucu bekleyen sekerler kaç gün kaldı....
nbnh cim valla arada ugrucaksan alamayız sekerim aramıza biz süreklilik istiyoruzzemuszemus
dido vardı dimi kızlar o da yok epeydir ben mi yanılıyorum
kıskandım ama benimde doğum günüm bu cuma bana ne benide kutlayın:)))
denizim sizinde kutlu olsun şekerim kıskandım ne yapayım...
bebing cim sağol yine de cevap vermişsin diğer arkadaşlardan hiç ses çıkmamış biraz kırıldım biz kader arkadaşlarıydık sanıyordum ama süreklilik olmayınca arkadaşlık da bitiyormuş demek ki ben aşılama sürecine yalnız devam ediyorum hepinize iyi şanslar benneyaptımki
bebing cim sağol yine de cevap vermişsin diğer arkadaşlardan hiç ses çıkmamış biraz kırıldım biz kader arkadaşlarıydık sanıyordum ama süreklilik olmayınca arkadaşlık da bitiyormuş demek ki ben aşılama sürecine yalnız devam ediyorum hepinize iyi şanslar benneyaptımki
yaşasın fıstıklar gelmiş....
biz kader arkadaslarıyız tabki ama yarı yolda bırakanlar sadece asılamsı devamınca gelip sonra bırakanlar cok oldu bizde kullanılmak istemiyoruz işin açıkcası kendi açımızdan cok haklıyız.sanada acık davranıyoruz varsan yola devam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?