Aşılama 2010'un Umutlu Savaşçıları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
günaydın sabah sekeri nursim cim.valla senden önce ilk ben girerdim yerimi sana devrettim.
aksam muhabbet güzelmiş sekerler.

denedim cnm özür dileridi hatasını anladı ama ben bu durumda bana yaptıklarını unutmuyacağım cnm
sen nasılsın nasıl gidiyor 6 gün kaldı hadi hayırlısı cnm benimde 8 gün hadi sen benden önce anlıyacaksın inşş cnm bu kez olur:teytey::ecrin_bebek:

gamzecim inş olur bazen umutlu oluyorum ben bazende umutsuz inş adet olmayız canım çünkü benim ilk aşılamamdada ne erken oldunm nede geç tam zamanında olmuştum inş bunda olmayız....

ya neden kimse yok sanırım ben yokkende siz gelceksiniz burayı kaynatıcaksınız bende shbeten eksik kalıcam....

bebing cim sağol yine de cevap vermişsin diğer arkadaşlardan hiç ses çıkmamış biraz kırıldım biz kader arkadaşlarıydık sanıyordum ama süreklilik olmayınca arkadaşlık da bitiyormuş demek ki ben aşılama sürecine yalnız devam ediyorum hepinize iyi şanslar benneyaptımki

bende yazmıştım ama atlamışsın herhalde allah yardımcın olsun canım sen aşılama sürecine girdiğin için mi geri geldin böyle bir süreç olmasaydı gelmeyecek miydin ben mi yanlış anladım daha öncede yazdığım gibi herkes buraya yazmakta özgür canım tabiki cevap veririz..
burda 6 aydır tedavi olmayan arkadaşlar var herkes istediği için burda paylaşımda bulunuyor
sadece aşılama tedavi değil yeri geliyor günlük hayatımızdan da bahsediyoruz izlediğimiz diziler yaptığımız yemekler daha da fazlası..

kızlar ben günaydın da geç kalmaışım kaç gündür iş yapmayınca birikti çamaşır iş güç yemek anca bitti sayılır bugün daha da iyiyim şükür sizler nasılsınız nursim bebingcim sizi gördüm..

biz kader arkadaslarıyız tabki ama yarı yolda bırakanlar sadece asılamsı devamınca gelip sonra bırakanlar cok oldu bizde kullanılmak istemiyoruz işin açıkcası kendi açımızdan cok haklıyız.sanada acık davranıyoruz varsan yola devam

mavimmm benimde bugün 10. gün ama dün katı bir akıntım oldu bu ne anlama geliyor ki daha önce hiç takip etmemiştim her zaman oluyo mu bu akıntı diye..

Son düzenleme:

sonuna kadar katılıyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…