Aşılama 2010'un Umutlu Savaşçıları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

ne güzel işte çok şanslısın özlemcim kocişinin değerini bil bizimkide bu aralar azıyor iştee tam zamanı yaa sinir stresin
öyle inşş bu günlerde geçer bende rahatlarım cnm
çok sağol sözlerin için cnm opuyorumnanaktan

özlleeeeeeeeeeeeeeeeemmm yakalayamadım bacım seni
mehmet akif e gidicem heralde
yani son anda karar değiştirmezsem o na gidicem
bakalım napmış benim kist

gamze sizin sebpsiz infertelite mi canım???????????????
bu arada şafak kaç az kalmışttır inşallah güzel haber alırsın

leymelek %4 se iyi işte
ama olmayınca olmuyo bunların hepsi bahane değerleri çok iyi olup ta bebek sahibi olamayanlar da var Allah vaktini saatini bekletiyo işte mecbur beklicez

inşş geçmiştir kistin cnm

iiiiinşşaaaaaaaaalllllllllllllllllllllaaaaaaaaaaaaaaaaaaahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
geçmezse tekrar doğum kontrol hapı kullanmak istemiyorum
inşallah geçmiştir kistim de yolculuk hazırlığına çıkmıştır bizim bebekler

evet cnm ne eşimde nede bende bir sorun yok 9 gün kaldı ayın 18 kan testi yaptıracağım cnm

hadi hayırlısı canım inşallah çok aratmadan verir Allah ım:Saruboceq::Saruboceq:
kaç yıllık evlisiniz ve ne kadar zamandır istiyosunuz canım
inşallah beklediğin son ay olur hemen bu ay gelir bebeğin

çok zor cnm Allah düşmanımın başına vermesin beklemek olucakmı die hergün düşünmek o berbat gerçekle karşılaştığın ay göz yaşlarına boğulmak hamile bayanların o güzel bekleyişini görmek bide bunları kendinde görememek çok zor işte bunları ancak yaşayan bilir cnm

hadi hayırlısı canım inşallah çok aratmadan verir Allah ım:Saruboceq::Saruboceq:
kaç yıllık evlisiniz ve ne kadar zamandır istiyosunuz canım
inşallah beklediğin son ay olur hemen bu ay gelir bebeğin

inşş cnm isteyen herkez için bu ay beklediği aydır hayırlısıynan
cnm ben 2.5 ssenedir evliyim ama başından belli istiyoruz bebek 2.5 sene çok erken diyorlar ama sen giden günleri saymıyosun zaten ha 7 sene olmamış hada 10 sene dert aynı dert düşünce aynı düşünce işte

sen cnm kaç seneli evlisin? kaç senedir olmuyor?

biz de 2.5 senedir evliyiz
ağustosta 3 yıl olacak
1 sene oldu biz isteyeli ondan önce istememiştik hemen olacak gibi(((
geçen martta bi aşılama haziranda varikosel ameliyatı
ekimde hamile olduğumu öğrendim kasım da kürtaj oldu
derken 1 sene geçmiş neler sığmış neler
bakalım daha neler göreceğiz
hayırlısı hakkımızda

Mavicim nasılsın tatlım??Aramıza tekrar dönmene çok sevindim.Senin yumurtlama yakın herhalde,bu kadar ateş bastığına göre.Bu günleri boş geçme bence tatlım:)

ben yatış hazırlıklarına geçiyorum
yarın erkenden kalkmak zorundayım malesef((((((((((((((((((((((
ii geceler gamze
iyi geceler tuanay

Mavicim nasılsın tatlım??Aramıza tekrar dönmene çok sevindim.Senin yumurtlama yakın herhalde,bu kadar ateş bastığına göre.Bu günleri boş geçme bence tatlım:)

sağol canım yakın sanırım bugün 11.gün
gerekeni yapıyoruz artık
böyle de insan kendini mecbur hissediyo ne kötü(((
insan utanıyo böyle yazınca da
bugün mola yarın çalışmalara devam:asigim::asigim:

gamzecim neden kendini bu kadar üzüyosun bence sende onun gibi vurdumduyma davran bir iki olayda seni ne kadar üzdüğünü anlıycaktır sanırım işinde sıkıntı varsa bilemiyorum bazen bizdede oluyo ama birbirimizi uyarıyoruz hemen... ama bu stres sana ii gelmez sakince oturup konuşmayı dene tatlım....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…