gerçekten bazen byle davrandığı için ondan nefret ediyorum :çok üzgünüm: regl olucağım dönemlerdede aynısını yapıyor bi sinir bi stress kavga ediyor sürekli benle bu gün çok kötüyüm moralim çok bozuk Allahtan annem yanımda onada bişey anlatamıyorum üzülüyor diye valla tek bizleri düşünen ailelimiz
bebingcim evet 14 şubatta resmi nikahımız kıyıldı o zaman çalışıyordum tayin meselesinden dolayı erken kıydık nikahı ama haziranda düğünümüz oldu..ama biz 14 şubatta kutluyoruz
nöbetci canım ya bu doktor meseleleri yüzünden çok izin aldı o yüzden izin almak istemiyor pazartesi kutlarız artık..
özlemcim biraz daha iyiyim ama kafam kalkmıyor yastıktan hep uyuyasım var..bu arada menü süper ben 2 gündür yapmıyorum valla tatildeyim hep hasta mı olsam ne:))
gamze cim şimdi sen bunları tartıştığınız için düşünüyorsun bunlaraı hepimiz yaşadık öyle düşünme
stresli bir mesleği var ama sanada yansıtmaması lazım heleki böyle bir durumda sende haklısın bu hassas dönemde sana her zamankinden fazla ilgili olmasını istiyorsun..
birde sakın allahım bildiği için vermiyor falan deme..her şeyde bir hayır var
güzelce konuş içindekileri anlat ondan neler beklediğini söyle..eminim o da buna anlayışla bakacaktır..
aşılaman oldu ve senin için önemli bir ay çünkü bu sıkıntıları çeken biziz ve bir an önce sonuca ulşmak istiyoruz..
heşeyin hayırlısı..
özlem niye canın sıkkın canım
kızlar beni de ateş basıp duruyo yanıyorum resmen atletle geziyorum menopozlu gibi:=)))
ayyy bu erkekler neden byle yapıyorlar benim eşimde sperm tahlili vermek istemiyor ilkinde ağlıya zırlaya verdirdik doktor 1.5 sene geçmiş biz normalde 3 ayda bir istiyoruz çok geç kalmışsınız tahlil yaptırmanız gerekiyor dedi gelde inatçı keçiyi ikna et
saol canım.eşimin istememesinin nedenlerinden biri doktorunun gerek yok demesi.ben başka bir doktora gitmesi için uğraşıyorum şimdi.diğer bir nedende klasik erkeklik sendromu işte etrafımızda kimsenin haberide yok bu durumumuzdan ortaya çıkacak diyede istemiyo sanırım.bilmiyorum vardır kendine göre bir nedeni ama ben bugün baya baktım netten olmamız lazım.ameliyat sonrası çok olumlu şeyler okudum moral oldu bana.şimdi yavaş yavaş işlicem eşimeyerimsenibenbakalım nekadar dayanacak.istanbulda olup bana doktor hastane önerecek birileri varmı acaba olursa çok sevinirim.
okullar açıldı daha ne olsun uyuyamıyorum o nedenle canım sıkkın alışamadım daha ben ya...
kız birşeyler mi var yoksa bende hamileyken elim ayağım duvara dayalı geziyordum valla:)) inşallah öyledir canım ya....opuyorumnanaktan
saol canım ilgin içina.s.ama güzel haberlerde olacak inşallah ben bu varikosel ameliyatını araştırdıkça çok ümitlendim inan aşılamanın tutmadığını unuttum bile neredeysezemuszemusşu kocişi bi ikna etsem.şimidlik sadece konuyu açtım o biraz kendi başına bi düşünsün zaten aşılama olmadığı için onunda morali bozuldu fazla konuşmadım oyüzden.tabi ben bütün gün nette araştırma yaparken koptum aşılama olayından şimdi hedefim varikoselama kocişim yeni öğrendi tabi bi atlatsın baskıyı artırıcamyerimseniben
burp cum yarın inşallah güzel haber verirsin
ben de perş günü gidiym diyorum kistime baksın gittimi yerleşti mi?????????
bide tam yumurtlama zamanı falan oluyo baksın bakıym benimkiler nolmuş var mı yok mu yamuk mu değil mi????????????????
hayırlısı hepimizin hakkında
ben de valla uykusuzluktan nefret ederim okuldan gelince 1-1.5 saat uyudum bugün hala doyamadım
ben de hamileyken banyoda bi kova su vardı elimi ayağımı sokup sokup geziyodum:)))))
inşallah tez zamanda yanarız yine öyle
ama bu ateşlenme hamilelikten olamaz adetten sonraki 11.günüm daha çok erken
perş doktora gidicem m.akif e sanırım:))
canım eşimin ilk testinde normal değer %14 aralığı diye gözüküyodu sonraki testimizde aralığı %4 düşürmüşlerdi internetteki araştırmalarımdada %4 ve üzeri artık iyi sayılıyor diye okumuştum sanırım referans aralığını değiştirmişleryerimseniben sayınızda iyiymiş canım 20milyon ve üzeri olması lazım normalde.hareket için ileri hızlı ve yavaşı toplayıp değerlendiriyolar sanırım toplamı 50 olması lazım diye biliyorum.bizim onların hepsi normal ama malesef morfoloji son teste göre %2:1no2:doktorum aslında bu değerlerin her testte değişken olabileceğini söledi yani %3 ken %2 olması normalmiş bidaha yapsa oda başka çıkar dedi.laelaelaelaelaeneyse şu değeri bi %4 ün üzerinde görsem içim rahat edicek sanırım bunun içinde ameliyat olması lazımleylmelek doğru mu ya %4 ve üzeri mi normal sayılıyomuş??????????????????
şaşırdım valla
sayı 36 mil.kadar dı
ilri hareket %15
böyle işte
ilerledi mi geriledi mi bilmiyorum
bazen ameliyatın 3.ayında hamile kalmam tesadüf olmaz düzelmiştir diyorum
neyse bi kaç ay geçsin hamile kalmazsam test verir bi daha eşim anlarız o zaman
bizde sorun olsa cümle alem duyuyor koşa koşa gidip herşeyi yaptırıyoruz ama onlar için bu işkence gibi :)) bende ona keşke senin yerinde olsaydım dedim hep... bence ikna et çünkü olan spermide mahvediyor...
herkes dagılmıs ezmag canım kıyamam sana lütfen alınma sen ben espri yaptım özlem cok titiz ondan öyle dedim.ama sen şimdi evdesin çalışmak sana iyi gellir diye düşündüm.
evet canım kaçış yok eninde sonuda olucak:enbuyukkk:bazen bende diyorum onada söledim sorun bende olsada tedavi olup kurtulsam diretmenin manası ne ne güzel bi tedavisi var allaha şükür niye kendine azap çektiriyosunki di miyerimsenibencanım ya ikna et yoksa olan spermdende olursunuz valla sonuçta bir rahatsızlık bu azı çoğu mu var sanki... erkekler öyle işte ne yapalım ikna etmeye çalış bir dr la kalmayın .. sonuçta biz kaç dr a gidiyoruz değil mi? inşallah sorun yoktur ama gitmekte fayda var...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?