Aşılama 2010'un Umutlu Savaşçıları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
leylmelek doğru mu ya %4 ve üzeri mi normal sayılıyomuş??????????????????
şaşırdım valla
sayı 36 mil.kadar dı
ilri hareket %15
böyle işte
ilerledi mi geriledi mi bilmiyorum
bazen ameliyatın 3.ayında hamile kalmam tesadüf olmaz düzelmiştir diyorum
neyse bi kaç ay geçsin hamile kalmazsam test verir bi daha eşim anlarız o zaman

burp cum yarın inşallah güzel haber verirsin
ben de perş günü gidiym diyorum kistime baksın gittimi yerleşti mi?????????
bide tam yumurtlama zamanı falan oluyo baksın bakıym benimkiler nolmuş var mı yok mu yamuk mu değil mi????????????????
hayırlısı hepimizin hakkında

benim aşkım ben üzülmeyeyim diye birşey demiyor ne yapsın garibim ... ben o üzülünce daha çok üzülüyorum... sorunları aşmak ikinizin elinde kimseyi karıştırmayın işinize benden tavsiye ve birbirinizin herşeyi olun mutlu olun:))

canım benim iyileşmene çok sevindim.... benim menüm bugün pek parlak değildi ama sevindim:)) mantarlar çok güzel olmuştu ....

özlem niye canın sıkkın canım

kızlar beni de ateş basıp duruyo yanıyorum resmen atletle geziyorum menopozlu gibi:=)))

okullar açıldı daha ne olsun uyuyamıyorum o nedenle canım sıkkın alışamadım daha ben ya...

kız birşeyler mi var yoksa bende hamileyken elim ayağım duvara dayalı geziyordum valla:)) inşallah öyledir canım ya....opuyorumnanaktan

bizde sorun olsa cümle alem duyuyor koşa koşa gidip herşeyi yaptırıyoruz ama onlar için bu işkence gibi :)) bende ona keşke senin yerinde olsaydım dedim hep... bence ikna et çünkü olan spermide mahvediyor...

canım ya ikna et yoksa olan spermdende olursunuz valla sonuçta bir rahatsızlık bu azı çoğu mu var sanki... erkekler öyle işte ne yapalım ikna etmeye çalış bir dr la kalmayın .. sonuçta biz kaç dr a gidiyoruz değil mi? inşallah sorun yoktur ama gitmekte fayda var...

ben de valla uykusuzluktan nefret ederim okuldan gelince 1-1.5 saat uyudum bugün hala doyamadım

ben de hamileyken banyoda bi kova su vardı elimi ayağımı sokup sokup geziyodum:)))))
inşallah tez zamanda yanarız yine öyle

ama bu ateşlenme hamilelikten olamaz adetten sonraki 11.günüm daha çok erken
perş doktora gidicem m.akif e sanırım:))

kıskandım ama benimde doğum günüm bu cuma bana ne benide kutlayın:)))

denizim sizinde kutlu olsun şekerim kıskandım ne yapayım...

valla bastır bir an önce yaptır sonra geçen zamana acırsın ....

hadi bakalım inşallah güzel haberlerle gelirsin şekerim... ilhan beye mi gideceksin? opuyorumnanaktan

bende uyumak istiyorum bazen uyuyorum ama sonra gece uyuyamıyorum canım o nedenle zombi gibi geziyorum bazen:)

aa demek benim gibi yanan biri daha varmış:ecrin_bebek:

bende ilhan bey e gidersin diye düşünmüştüm... hayırlısı gitte öğren bakalım inşalah herşey yolundadır canım ya...

herkes dagılmıs ezmag canım kıyamam sana lütfen alınma sen ben espri yaptım özlem cok titiz ondan öyle dedim.ama sen şimdi evdesin çalışmak sana iyi gellir diye düşündüm.

canım eşimin ilk testinde normal değer %14 aralığı diye gözüküyodu sonraki testimizde aralığı %4 düşürmüşlerdi internetteki araştırmalarımdada %4 ve üzeri artık iyi sayılıyor diye okumuştum sanırım referans aralığını değiştirmişleryerimseniben sayınızda iyiymiş canım 20milyon ve üzeri olması lazım normalde.hareket için ileri hızlı ve yavaşı toplayıp değerlendiriyolar sanırım toplamı 50 olması lazım diye biliyorum.bizim onların hepsi normal ama malesef morfoloji son teste göre %2:1no2:doktorum aslında bu değerlerin her testte değişken olabileceğini söledi yani %3 ken %2 olması normalmiş bidaha yapsa oda başka çıkar dedi.laelaelaelaelaeneyse şu değeri bi %4 ün üzerinde görsem içim rahat edicek sanırım bunun içinde ameliyat olması lazım

bizde sorun olsa cümle alem duyuyor koşa koşa gidip herşeyi yaptırıyoruz ama onlar için bu işkence gibi :)) bende ona keşke senin yerinde olsaydım dedim hep... bence ikna et çünkü olan spermide mahvediyor...

çok inat cnm nuh diyor peygamber demiyor ilkini sende sorun var o zamn o yüzden gitmiyorsun dedim de öyle götürdüm düşün şimdi öğrendi yaa bişey olmadını o yüzden gitmek istemiyor doktor istedi dedim doktoru bile takmıyor ne varda bu kadar inatlık yapıyor beni hiçmi düşünmüyor inşş bu ay hamile kalırımda özlemcim rahatlarım onun çenesindende kurtulurum sanki tutunamayan bebek benim yüzümden tutunamadı die neler yaptı bana
sende olmasaymışın özlem beni kim bu kadar iyi anlardı teşekkürler cnm kalbini güzelliği yüzüne yansımış cnm Allah dualarını kabul et şu hayatta seni yalnız bırakmasın inşşşolumunekankayizsmile:Saruboceq:

herkes dagılmıs ezmag canım kıyamam sana lütfen alınma sen ben espri yaptım özlem cok titiz ondan öyle dedim.ama sen şimdi evdesin çalışmak sana iyi gellir diye düşündüm.

canım benim kusura bakma üzdüysem seni bu gün biraz cnm sıkkında alınganlık var iştee keşke orda olsaydım inan çalışırdım ii gelirdi en azından 2 insan yüzü görürdüm cnm inşş ii bir elaman bulursun benden iyi olamaz gerçidekaydirigubbakcemile3guclubacismile

evet canım kaçış yok eninde sonuda olucak:enbuyukkk:bazen bende diyorum onada söledim sorun bende olsada tedavi olup kurtulsam diretmenin manası ne ne güzel bi tedavisi var allaha şükür niye kendine azap çektiriyosunki di miyerimseniben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…