ben ekşi isterim şahsen sırf allahın gücüne gitmesin hayırlısı olsun ve saglıklısı öncelikle ama bi kızm olsun çok isterim tabi herşeyden önce hayırlısı ve sağlıklısını versin mevlamtopik tatlı manyağı olmuş ilginçtir canım istemedi
tatlı yemiyoom ya
ekşi yiyip ayşe mi çıkartacam neddir gerçi ekşi de istemiyo canım
seviiiim anam 9 ay napacan sen böyle???
neyse ilk 3 ay geçsin normal hayatına dönersin
ayy canım ya hamişlkte ishal olan yegane insan sensin sanırım neyse kabız olmaktan daha iyidir yani...
inşallah tez zamanda gider ve gelir canım benim üzme sen canını daha şimdiden....
ayy burpum ya delirmek üzereyim hala su yok ev battı bulaşıkları bile akıtıp makineye yerleştiremedim zaten sular gelsin temizlik var çünkü ev sanki batıyor tuvalet bile yetiyor ya((
banyoda yapmam lazım sonrasındada ne kadar okuyabilirsem o kadar dua ay anacım ne yapayım sular olmayınca abdestte alamıyor insan o nedenle sınırlarımı zorlayacağım tuanay için:)))
gelelim benim meseleye kızlar artık çok bunaltmaya başladılar biliyorum çok korkuyolar bişey olcak diye ama sakınan göze çöp batar bu kadar üstüme gelmeleri fazlaydı gıcık ettiler bende düngec kaynıma sabahta anama memoya ve ablama patladım nedenine gelince akşam ev gene doluydu yegenim le karısı gelmişti ben biraz gülüyorum diye kaynım gelmiş sen gülme ben konuşuyorum sen konuşma aaaa dedim hepiniz kafayı yediniz ya manyaklaşmayın sapıttınızmı tek hamile kalan ben değilim bu kadar üstüme gelmeyin sonra çekmeceden kabak çekirdeği almak için kalktım zaten murtaktaydık bizim mutfak büyüktür herkez mutfak muhabetini sevdiği için mutfaga toplanır tam çekirdeği aldım kaynım bagırdı sen yatsana neden kalkıyonda amaaaaaaan kimse beni tutmasın sabahta uyuyamadım gene 5de aya kalktım en sonunda çayımı koydum ocaga bulaşık makinası boşaltım tabi dolaba bi geçtim tencerenin yerinde tavalar tavaların yerinde tabaklar ortalık bi karışmış neyse kahvaltıyı hazırladım wc ye gidemiyorum kabızlık delirtdi memo kalktı sen ne yapıyon anam kalktı sen gerizekalımısın mahsus mu yapıyıon dedi ablamda uyandı dedim amanınnnnnnnnnnnn yeter ya dedim ne yaptım sadec çay koyup kahvaltı hazırladım bide makina boşaltım ben çok atikmişimde az yavaş haraeket etcekmişim ay sizinde canınızı sıktım ama delirtiler beni bide kabız oldum artık oda sancı veriyo
yok canım ya ne suyu hala yok kaşınmaya baçladım bilemiyorum yani:)))
ha ben gitmedim elektrikler gitti:)))
offffffff offf muş'tan kurtulayım derken böyle bir yere geldik ya((
denizcim abinle iyi vakit geçirmenize sevindim canım iyi oldu gittiğin
bende abimin eşinden hoşlanmıyorum yazın gittiğimizde bile sadece bebeği görmek için uğramayı düşünüyorum her gittiğimizde yemeğe çağırıyorlar bizi gittiğimizdede internetten yemek siparişi veriyorlar gıcık oluyorum biz arkadaşlarımızı yemeğe çağırdığımızda şunu da yapalım bunuda yapalım diye didiniyoruz millet dışarıdan sipariş veriyor kadınlıkla ve annelikle alakası yok yani bizim gelinin Allah da böylelerine çocuk veriyor ya neyse
bu arada eşime görev çıktı bir hafta batmana gidiyor caım çok sıkıldı....
akşama gene giremem gene dolar birazdan bura sizi seviyorum az tunayımın duasına devam edeyim kendinize iyi davranın
Kızlar,yorgun geçen bir günün sonundan hepinize kocaman bir merhaba,şimdi geldim eve,toplantı vardı,ama öncesinde cnm Denizime uğradım,çok tatlı yaaa,revaniyi yapmış,üzerinede kalpten kaymak kondurdu,çayıda demlemiş,nefisti yani,tek sorun benim çok az zamanımın olmasıydı,tadı damağımda kaldı buluşmamızın,sonra da ofise toplantıya geçtim.Evrak hazırlarken büroda,zımba bozuldu,onu tamir edeyim derken,zımbayı bir basmışım,sol parmağımın içini zımbaladım,o can acısıyla zımabyı çıkardım,kanın fışkırması bir oldu,şimdi bile cnm çok acıyor,azıcıkta nazlıyım,kan görünce dayanamam,kötü hissettim kendimi,neyse Allah daha büyük dertler vermesin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?