Aşılama 2010'un Umutlu Savaşçıları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
denizcim abinle iyi vakit geçirmenize sevindim canım iyi oldu gittiğin
bende abimin eşinden hoşlanmıyorum yazın gittiğimizde bile sadece bebeği görmek için uğramayı düşünüyorum her gittiğimizde yemeğe çağırıyorlar bizi gittiğimizdede internetten yemek siparişi veriyorlar gıcık oluyorum biz arkadaşlarımızı yemeğe çağırdığımızda şunu da yapalım bunuda yapalım diye didiniyoruz millet dışarıdan sipariş veriyor kadınlıkla ve annelikle alakası yok yani bizim gelinin Allah da böylelerine çocuk veriyor ya neyse

Slm fıstıklar
evde ınternette arıza var gıremıyorum ınŞ bugÜn hallolur...ıŞtede denetleme hazırlıĞı var ancak okumaya fırsat buluyorum fransız kalmayayaım dıye
bu arada hala belım aĞrıyor....mavıcım ben 2.5 kılo verdım hıÇ kabız olmadım aksıne genelde ıshalım...gÖbeĞım ıse henÜz Çıkmadı sayılır....

nbnh canım çalış sen tabi....
aman çevrede çok gıcık insan var o nedenle takma sende sana gelince aynısını yap bak değer görmemek nasıl oluyrmuş yaşasın ve anlasın...

ayy canım ya hamişlkte ishal olan yegane insan sensin sanırım neyse kabız olmaktan daha iyidir yani...
inşallah tez zamanda gider ve gelir canım benim üzme sen canını daha şimdiden....

ben ekşi isterim şahsen sırf allahın gücüne gitmesin hayırlısı olsun ve saglıklısı öncelikle ama bi kızm olsun çok isterim tabi herşeyden önce hayırlısı ve sağlıklısını versin mevlam
ayy canım ya hamişlkte ishal olan yegane insan sensin sanırım neyse kabız olmaktan daha iyidir yani...
inşallah tez zamanda gider ve gelir canım benim üzme sen canını daha şimdiden....

özlemim herzamanki gibi doğru söylüyo en azından zorlanmıyosun ıkınmıyosun ben ne yapcam bilmiyorum

kızlar fırçayı basınca beni bugün az rahat bıraktılar onlar evin bitün halılarını kaldırdı evi süpürdüler sşldiler çamaşır suyuyla bende yaprak topladım iç yaptım oturdum onları sardım zeytin yaglı incecik yapraklar 10dakkada pişti oturdum bi tabak yedim bol limomlu sebep isal oluyum diye taze yaprak isal yapar çünkü hahayt inş

annemle ablam işi bitirdiler tam oturduk çay içiyorduk memonun pek sevmediği tabi benimde amcasının kızı var onlar geldi dün lokma göndermişti annem tebriğe gelmiş ama hanım hemen dün gece rüyasında benim oğlum oldugunu adınıda ilyas koyduğumu görmüş sinir oldum niye diycekseniz bu uyuzllrın adeti biri hamile kalsa bütün köylü rüya görüyo hemen ad koyuyo eltimin çoçuklarıda öyle oldu ben dedimki daha önce kaynanama ben hamile kalırsam sakın rüyanızda kimseyi görmen ben bu kadar eziyet çekiyosam kendi çoçuğuma kendim vercem ismini memo bile en sonunda dediki sevim isim hakkı sana ait sen ne istersen onu koy ama bu uyuzlar daha çok rüya görüp isim koyarlar sinir oldum gerüzekaluuuuuuuuuu

akşama gene giremem gene dolar birazdan bura sizi seviyorum az tunayımın duasına devam edeyim kendinize iyi davranın

Kızlar,yorgun geçen bir günün sonundan hepinize kocaman bir merhaba,şimdi geldim eve,toplantı vardı,ama öncesinde cnm Denizime uğradım,çok tatlı yaaa,revaniyi yapmış,üzerinede kalpten kaymak kondurdu,çayıda demlemiş,nefisti yani,tek sorun benim çok az zamanımın olmasıydı,tadı damağımda kaldı buluşmamızın,sonra da ofise toplantıya geçtim.Evrak hazırlarken büroda,zımba bozuldu,onu tamir edeyim derken,zımbayı bir basmışım,sol parmağımın içini zımbaladım,o can acısıyla zımabyı çıkardım,kanın fışkırması bir oldu,şimdi bile cnm çok acıyor,azıcıkta nazlıyım,kan görünce dayanamam,kötü hissettim kendimi,neyse Allah daha büyük dertler vermesin.

Bu arada,duada ilk sırada ben varım ama,lütfen içinden gelen okusun,yani zorlamayın kendinizi,dua istek,niyet işi,lütfen,ben denizciğimden daha önceleri istemiştim,şakayla karışık,ama zamanı olan ve isteyen okusun lütfen,ben hepinizin gönlünü biliyorum,Allah okuyandan da ,okumayandan da razı olsun,beni çok duygulandırdınız...

ay yavrum ya hala mı gelmedi sular anam sen yazdıkca bana afakanlar basıyor
Allah sabır versin valla ne diyim

canım ne kadar sıkıldıgını tahmın edebılıyorum
fazla ılgı de bır yere kadar boguyor sonra ınsanı
hem bu kadar üstelemesinler ya
doğal haline bırakın nazar mazar olmasın
insanın kendi nazarı da var sonuçta
bol bol oku kendine canım
tez zamanda da ziyaretcılerden kurtulcak bir formül bul kendine bence:)

yok canım ya ne suyu hala yok kaşınmaya baçladım bilemiyorum yani:)))
ha ben gitmedim elektrikler gitti:)))
offffffff offf muş'tan kurtulayım derken böyle bir yere geldik ya((

hannamm üstüne elektrikler de mi gitti
korku filmi gibi mübarek nerde yasıyon bacım sen öyle yaakannehir

canım ne ilgincmiş öyle yengen
en kıl oldugum tipler hem ilgileniyormuş havasında
hem de dalga geçer gibi ne öyle
amann boşver ya herkese hakettiği kadar değer verceksin
sıkmaya değmez canını tatlım

bu arada eşime görev çıktı bir hafta batmana gidiyor caım çok sıkıldı....

hayırlısıyla gider döner insallah canım Allah emanet
sıkma canını şimdiden bebişi de üzme bakıyymm

akşama gene giremem gene dolar birazdan bura sizi seviyorum az tunayımın duasına devam edeyim kendinize iyi davranın

sen de iyi bak canım kendine

Sevimcim,sarmalar yarasın birtanem,afiyet olsun,sen o rüyalara takılma,isteyen istediğini görsün,bize ne,sen de canın ne koymak isterse,rüyamda onu gördüm dersin,hele bizim minik sağlıkla gelsin bakalım,isim işi kolay....

Sermestim nasılsın,uğramamışsın bugün,nasıl geçti günün,menü de ne var???

hoşgeldin canımm güzel güzel buluşmalar yaptınız demek masallahh ne güzel
elin için de geçmiş olsun balım ya sen anlatırken benim içim bir fena oldu
hiç dayanamam kesiğe yırtıga kana Allah beterınden korusun dikkat et kendine
artı pimpirik biri olarak sorum: tetanoz aşın var dımı yavrum
gerci tereciye tere satmak benimki de senin gibi doktor hatun bilir işini:)

iyiyim canım benim okuldan geldim sıcak ezdi bugün çok
bir de okulda bütün gün çan çan çene dinlemekten başım şişti
biraz uyudum yine sonra da yarın arkadaslarla pikniğimiz var
ona tatlı hazırladım daha hazırlıcam şeyler bitmedi gerçi
geldim bakayım dedim kızlara bugün herkes yogun sanırım
gözlerim pörtlemedi
menümde daha bişey yok dolapta hazır mantı var onu yaparım acıkırsam
sabah da ac ac geldim mısır haşladım onla duruyorum
acayip bir beslenme şeklim var anlayacagın:)

tuanaycım benim tetanoz aşım yok da ondan çok pimpirikleniyorum bakma sen bana:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…