ben 52 ile hamile kaldım 67 kilo ile doğum yaptım.şuan 55 kiloyum.3 kilo kaldı eskiye dönmeyefakat göbek için bir şeyler yapmak gerekiyo
oo maşaallah cnm senin azmış eskiye dönmene doğumda kaç kilo verdin
göbüş içinde biraz daha iyileşlm inş. başlıcam mekik felan çekmeye
merhabalar daha yenı doğum yapmadıkmı:)şaka bır yanada emzırırken nasıl kılo verırız bı anlatsanız bn asıl şimdi almaktan korkuom her emzırdığımde acıkıom şekerlı şeyler ıstıyor cnm.daha çok yıyesım gelıyor sızınde öylemı
sarı üzüm yemenizi şiddetle tavsiye ediyorum.. biz yaşımıza girdik artık.. ve hala üzüm yediğimde sütüm daha çok artıyor..
aslında bu konu bana göre değil ama bende yazayım42 ile hamile kaldım 48 le doğuma girdim 41 e geri düştüm doğum yapınca hedefim tekrar 48 olmak
Selam kızlar,
55 ile hamile kaldım. 69 ile doğuma girdim. 63 kiloyum şimdi... Hedefim 5 kilo daha vermek ama nasıl vericem bilmiyorum.
Ayrıca da fazladan 8 kilom var ama öyle çok göstermiyor. Azıcık basenler ve popo büyüdü.
merhabalar daha yenı doğum yapmadıkmı:)şaka bır yanada emzırırken nasıl kılo verırız bı anlatsanız bn asıl şimdi almaktan korkuom her emzırdığımde acıkıom şekerlı şeyler ıstıyor cnm.daha çok yıyesım gelıyor sızınde öylemı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?