2011 Ağustos Anneleri Fazla Kilolarını Veriyor!

75 ile hamile kaldım 87.5la doğuma girdim
doğumdan 3 gün sonra tartıldım 83.5 kg yum şoka uğradım
bugn 25.gnümüz 80ne çivilenmiş gibi hala 80deyim en az 5 kg daha vermem gerek

75 ile hamile kaldım 87.5la doğuma girdim
doğumdan 3 gün sonra tartıldım 83.5 kg yum şoka uğradım
bugn 25.gnümüz 80ne çivilenmiş gibi hala 80deyim en az 5 kg daha vermem gerek

canım bende neredeyse 10 günüdr 75 kilodayım bi türlü aşağıya inmiyo((
ekmeği kesmeliyim sanırım ama o zamanda karnım doymuyo sanki hehe kahvaltıda yiyorum sadece diğer öğünlerde aramıyorum ekmeği:))
ahh şu basenler nasıl gitcek yaaaaa

bende bol bol su içiyorum bide üzüm yiyorum çok şükür sütüm aşırı olmasa da fazlasıyla var oğlum gayet güzel kilo alıyo ilk 15 günde 700 gr almıştı haftaya kontrolümüz var bakalım kaç kilo olmuş

maşaallah cnm bebişine bizimkide 2700 doğdu 2500 a düştü şuan 4200 elhamdllah

takılı kaldık daha aşağı inemiyoruz hayret bişi yaa
oh ne güzel seninki güzel kiloda almış
bizimki ilk günler sarılıktan sebep epey az aldı
geçen hafta 20 günlükken gittik dr a 3500 çıktı
3100 doğdu 3000e düştü bakalım aylık kontrolde ne çıkacak
az beslenmesinden korkuyorum mama takviyeli büyüyo benim kız geceleri 1 2 defa 30luk mamada veriyorum

kizlar benim baslangic 56
son kontrolumde 76 idim..
su an 68im. 8 kg gitti dogumdan 15 gun sonra. ama o gunden bugune de bisey gitmiyor;
sut olsun diye rejim de yapamiyoruz; nasil gidecek bu fazlaliklar bilmiyorum

benim yaram da daha iyilesmedi; spor yapabilmem icin de epey zaman gerekecek sanirim.
gecen markete gittim ; 2 poset tasidim diye gece sabaha kadar dikislerim sizladi. :-(

bende geldim aranıza:))doğum yapalı 13 gün oldu 64 kg başalyıp 82 doğuma girdim 11 gün sonra 74 e düşmüşüm.doktorum daha şişsin inersin dedi.bakalım süt sağıp veriyorum çünkü memeden olunca doyuramam sanıyorum herkes olmaz memeden ver diyolar..mama takviyeside var..
benim hedefimde 64:)))))))))))))

doğum yapalı 1 ay oldu 65 ile hamile kaldım 90 ile doğuma gittim şu an 78 kiloyum her gün 2 bardak rezene içiyorum sütümü arttırıyor baş ucuma 1.5 lt su koydum geceleri kızı her emzirmeye kalktığımda onu içiyorum bende göbek yok 3.gün eve çıkınca doktor korseni giy ama göğsüne kadar uzun olanlar olsun dikiş yerinde kalmasın demişti bende giymiştim ilk çocuğumda da giymiştim zati. ama dada 13 kilom var verecez inşallah

63 kilo ile hamile kaldım.87 ile doğuma gittim.nasıl oldu bilmiyorum ama 24 kilo aldım
doğum yapalı 11 gün oldu 8 kilo gitti 79 kiloyum.hedefim 60 umarım kısa zamanda forma gireriz.

bugün tartıldım 75 den 74.7 e inmişim çok şükür 300 gr cık verebilmişim 20 gündür 75 te takılı kalmıştım :))

sizinkileri okuyunca yazmaya utandım ama yine de yazıyorum 67 ile hamile kaldım 97 ile doğum yaptım doğumdan sonra 87 olmuştum doğum yapalı 15 gün oldu şuanda 80 kiloyum hedefim 60 inşallah çünkü 60 kilo ile evlendim kilo almıştım üzerine de hamile kalınca böle bişi oldu işte

canım ben evlendiğimde 52 kiloydum 23 kilo fazlasıyım şu an (( ama 60 olsa razıyım

Allah hepimize kolaylık versin kolay kolay verelim kiloları inşaallah

yaa arkadaşlar bu arada ben ilk günlerde korse takmadm bi akıllının yüzünden

bana il 15 gün korse takma rahim sarkmasına neden olurmuş ilerleyen yaşlarda dedi :88:

bende ne bileym takmadm şuan göbüşüm var ne yazıkki 15 gündür takıyorum hatta bazı geceler çıkarmıyorum bile sizce düzelirmi göbüşüm yaa mekiğede başlıcam dahaa

bide şu basenler konusunda varmı bi önerinz (= ben şuan 52.5 um 1 haftadır ne iniyom ne çıkıom

tamam hep göbeğim vardı, erimiyor ama bu başka sanki giderek daha belirginleşiyor.. kilo ayrı göbek ayrı hakkaten..

peki sen nasıl doğum yaptın canım normal mi sezeryan mı çünkü ben sezeryan yaptım dr 40ın çıkınca takabilirsin korseyi dedi ama loğusa kilotlarını kullan onlar toplar biraz birde altından bi tülbentle bağla dedi ben de öle yapıyorum

normal yaptım cnm ben ama nasıl gitcek bu göbek yaff

kızlar listeye benide ekleyin
52 ile kaldım 80 ile doğum yaptım 65e indim şuan 58kiloyum hedefim 55
kilo çok önemli değilde şu göbek bi gitse 2 ay oldu doğum yapalı korse taksam faydası olur mu sizce

Emziren anne diyetinde annelerin hayvansal proteinlerin yanında bitkisel protein olan fasulye, nohut ve soya almalıdır. Haftada en az öğün olmak üzere balık tüketmelidir.

Ender Saraç emziren anne diyeti

Pazartesi ; sabah kahvaltısında 1 bardak süt (şekersiz), 1 adet yumurta, 1 kibrit kutusu kadar beyaz peynir, 1 dilim kepek ekmeği, ara öğünde 1 adet yeşil elma, öğle yemeğinde 1 porsiyon etli türlü (yağsız), 1 ufak tabak makarna (yağ ilave edilmeden haşlanmalı), 1 kase yoğurt, 1 dilim kepek ekmeği, ara öğünde 1 dilim kepek ekmeği ve 1 dilim beyaz peynir, akşam yemeğinde 1 kase domates çorbası, 1 porsiyon balık ızgara, salata (limitsiz yenilebilir), meyve aynı şekilde limitsiz yenilebilir.

Salı ; sabah kahvaltısında 1 bardak süt (şekersiz), 1 adet yumurta, 1 tatlı kaşığı bal, 1 dilim kepek ekmeği ve 1 adet domates, ara öğünde 1 adet muz, öğle yemeğinde 1 porsiyon etli taze fasulye (yağ konmadan hazırlanacak), 1 porsiyon pilav yağsız, 1 kase komposto (sakarin ile tatlandırılacak),1 dilim kepek ekmeği, ara öğünde 1 adet yeşil elma, akşam yemeğinde 1 kase tarhana çorbası, 6 adet ızgara köfte, 1 tabak püre, 1 kase yoğurt, 1 tabak kayısı, yatmadan 1 saat kadar önce 1 bardak süt (şekersiz)

Çarşamba ; sabah kahvaltısında 1 bardak taze sıkılmış portakal suyu, 1 dilim beyaz peynir, 1 adet yumurta, 1 dilim kepek ekmeği, ara öğünde 1 adet muz, öğle yemeğinde 1 tabak taze etli bezelye, 1 kase cacık, 1 ufak dilim börek, 1 kase komposto (sakarin ile tatlandırılmış), 1 dilim kepek ekmeği, ara öğünde 2 top dondurma, akşam yemeğinde 1 kase yayla çorbası, 1 tavuk but haşlama (derisiz), 2 adet havuç, 1 adet domates, 1 adet salatalık ve birkaç yaprak maruldan oluşan salata tabağı, yatmadan 1 saat kadar önce 1 bardak süt (şekersiz)

Perşembe ; sabah kahvaltısında 1 adet yumurta, 1 dilim beyaz peynir, 1 adet domates, 1 dilim kepek ekmeği, bir bardak bitki çayı, ara öğünde 1 adet muz, öğle yemeğinde 1 porsiyon barbunya pilaki, 1 dilim kepek ekmeği, bol yeşil salata, 1 ufak kase kaymağı alınmış yoğurt, ara öğünde 1 bardak taze sıkılmış portakal suyu, akşam yemeğinde 1 porsiyon bonfile, 1 adet patates haşlanmış, 1 tabak taze fasulye, 1 kase cacık, 1 dilim kepek ekmeği, 1 adet domates, yatmadan 1 saat kadar önce 1 bardak süt (şekersiz)

Cuma ; sabah kahvaltısında 1 bardak süt (şekersiz), 1 adet yumurta, 1 dilim beyaz peynir, 1 dilim kepek ekmeği, bitki çayı (şekersiz), ara öğünde 1 adet yeşil elma, öğle yemeğinde 6 adet yağsız kıyma ve az ekmekle yapılmış ızgara köfte, 1 ufak kase kaymaksız yoğurt, 1 tabak süt ile hazırlanmış püre, 1 adet portakal, ara öğünde 1 adet muz, akşam yemeğinde 1 kase mercimek çorbası, 1 tavuk göğüs haşlama (derisiz), 1 tabak taze fasulye, 1 kase cacık, 1 adet elma ve portakal, yatmadan 1 saat kadar önce 1 bardak süt (şekersiz)

Cumartesi ; sabah kahvaltısında 1 dilim kepek ekmeği, 1 bardak süt (şekersiz), 8 adet siyah zeytin, 1 dilim beyaz peynir, 1 adet mevsim meyvesi, ara öğüde 2 top dondurma, öğle yemeğinde 1 tabak yağsız et ile yapılmış türlü, 1 kase cacık, 1 ufak tabak yağsız pilav, 2 adet portakal, ara öğüde 1 bardak az tuzlu ayran, akşam yemeğinde 1 dilim kepek ekmeği, 1 adet alabalık haşlama, 1 adet domates, 2 adet havuç, 1 adet salatalık, birkaç maruldan oluşan tabak, 1 ufak tabak yağsız makarna, yatmadan 1 saat kadar önce istediğiniz meyvelerden oluşan meyve tabağı

Pazar ; sabah kahvaltısında 1 bardak süt (şekersiz), 1 dilim kepek ekmeği, 1 dilim beyaz peynir, 1 adet domates, ara öğünde 1 adet muz, öğle yemeğinde 1 tabak taze bezelye, 1 dilim kepek ekmeği, 1 kase cacık, 2 adet havuç, 2 adet domates, 1 adet haşlanmış patates, ara öğünde 1 adet elma ve portakal, akşam yemeğinde 1 kase domates çorbası, 1 porsiyon bonfile, 1 dilim kepek ekmeği, 1 patatesten püre, 1 adet domates, 1 adet salatalık, 1 adet havuç ve 1 adet muz, yatmadan 1 saat kadar önce 1 adet muz

ben bunları yersem daha çok kilo alırım yahu ben daha az yiyorum

kızlar, fırsat bulmuşken bende yazayım. hamile kaldığımda 51 kiloydum. hameliyken en son 56ya çıktım. doğumdan sonra direk 49a indim. şimdi ise 47 oldum. iki haftada karnım toparlandı gibi, çatlağımda zaten yoktu. tabi karnım sarkmasın diye yinede korse takıyorum. ama gitti gide kilo veriyorum ve zombi gibi bir şey oldum. bu her iki saatte emzirme beni bitirecek galiba ama sonra alırım diye kendimi avutuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…