75 ile hamile kaldım 87.5la doğuma girdim
doğumdan 3 gün sonra tartıldım 83.5 kg yum şoka uğradım
bugn 25.gnümüz 80ne çivilenmiş gibi hala 80deyim en az 5 kg daha vermem gerek
canım bende neredeyse 10 günüdr 75 kilodayım bi türlü aşağıya inmiyo((
ekmeği kesmeliyim sanırım ama o zamanda karnım doymuyo sanki hehe kahvaltıda yiyorum sadece diğer öğünlerde aramıyorum ekmeği:))
ahh şu basenlernasıl gitcek yaaaaa
bende bol bol su içiyorum bide üzüm yiyorum çok şükür sütüm aşırı olmasa da fazlasıyla var oğlum gayet güzel kilo alıyo ilk 15 günde 700 gr almıştı haftaya kontrolümüz var bakalım kaç kilo olmuş
canım bende neredeyse 10 günüdr 75 kilodayım bi türlü aşağıya inmiyo((
ekmeği kesmeliyim sanırım ama o zamanda karnım doymuyo sanki hehe kahvaltıda yiyorum sadece diğer öğünlerde aramıyorum ekmeği:))
ahh şu basenlernasıl gitcek yaaaaa
bende bol bol su içiyorum bide üzüm yiyorum çok şükür sütüm aşırı olmasa da fazlasıyla var oğlum gayet güzel kilo alıyo ilk 15 günde 700 gr almıştı haftaya kontrolümüz var bakalım kaç kilo olmuş
takılı kaldık daha aşağı inemiyoruz hayret bişi yaa
oh ne güzel seninki güzel kiloda almış
bizimki ilk günler sarılıktan sebep epey az aldı
geçen hafta 20 günlükken gittik dr a 3500 çıktı
3100 doğdu 3000e düştü bakalım aylık kontrolde ne çıkacak
az beslenmesinden korkuyorum mama takviyeli büyüyo benim kız geceleri 1 2 defa 30luk mamada veriyorum
sizinkileri okuyunca yazmaya utandım ama yine de yazıyorum67 ile hamile kaldım 97 ile doğum yaptım doğumdan sonra 87 olmuştum doğum yapalı 15 gün oldu şuanda 80 kiloyum hedefim 60 inşallah çünkü 60 kilo ile evlendim kilo almıştım üzerine de hamile kalınca böle bişi oldu işte
sizinkileri okuyunca yazmaya utandım ama yine de yazıyorum67 ile hamile kaldım 97 ile doğum yaptım doğumdan sonra 87 olmuştum doğum yapalı 15 gün oldu şuanda 80 kiloyum hedefim 60 inşallah çünkü 60 kilo ile evlendim kilo almıştım üzerine de hamile kalınca böle bişi oldu işte
Allah hepimize kolaylık versin kolay kolay verelim kiloları inşaallah
yaa arkadaşlar bu arada ben ilk günlerde korse takmadm bi akıllının yüzünden
bana il 15 gün korse takma rahim sarkmasına neden olurmuş ilerleyen yaşlarda dedi:88:
bende ne bileym takmadm şuan göbüşüm var ne yazıkki 15 gündür takıyorum hatta bazı geceler çıkarmıyorum bilesizce düzelirmi göbüşüm yaa mekiğede başlıcam dahaa
bide şu basenler konusunda varmı bi önerinz (= ben şuan 52.5 um 1 haftadır ne iniyom ne çıkıom
peki sen nasıl doğum yaptın canım normal mi sezeryan mı çünkü ben sezeryan yaptım dr 40ın çıkınca takabilirsin korseyi dedi ama loğusa kilotlarını kullan onlar toplar biraz birde altından bi tülbentle bağla dedi ben de öle yapıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?