2011 Ağustos Anneleri Fazla Kilolarını Veriyor!

bende 66 ile hamile kaldım.83 ile doğuma gittim.doğumdan sonra 77 ye indim.sonraki iki haftada kendiliğinden 3 kilo gitti 74 oldum.birbuçuk aydır da 74 te çakılı kaldım.fazla yemiyorum az da yemiyorum ama bir türlü gr.azalmıyo.diyet filan da yapmak istemiyorum zaten sütüm az. kıyafetlerime girebilmem için kilo vermem lazım.dünya kadar elbise dolu ortalık şimdiki bedenime göre bişeyler daha almak istemiyorum.nasıl gidecek bu kilolar yaa.

Aynen canım ya, bir sürü kıyafet dolapta duruyor. Birkaç bişeyler aldım ama daha fazla almakta istemiyorum...
Fazladan 5 kilom var. 2 ay sonrada işe başlıycam, ne giyinicem hergün bilmiyorum...

Ben de 53 ile hamile kaldım 66 ile doğuma girdim. 1.5 ay oldu 57 kiloyum, 4 kilom var daha(ama kıyafetlerin içine girebiliyorum sanırım:))gerçi dışarı çıktığım mı var sanki girsem nolur girmesem nolur:))

buraya genelde cok az kilo fazlasi kalanlar yazmis .-(((

benim gibiler utanmis yazamamis sanirim.

11 kg fazlam var suan :-((( ama gorenler ne guzel kilolarini hemen vermissin diyorlar; 11 kilom var diyince de sasiriyorlar; anlamadim bu isten bisey :-((

benimde 11 kilo hayatım boyunca hep rejim yaptım ve en fazla kilo verdiğim zaman 5 kilo vermişimdir. bu kilolar nasıl gidecek..

Al benden de o kadar...
Banada diyorlar ne kadar zayıfladın diye, şaşırıp kalıyorum:))

ben de 58 kilo hamile kalıp 65.5 kilo doğuma gttim sezeryanla doğum yaptım 1 hafta oldu.bugün tartıldım 58 kiloyum pörsük ve çatlklardan seçilmeyen göbeğim bakalım ne zaman toplanacak.hedef 52 kilo.

58.200 oldum.. bu hafta çok yedim becerebilirsem önümüzdeki hafta içecek yanında bir şeyler yemeyi keseyim bari..

benimde 11 kilo hayatım boyunca hep rejim yaptım ve en fazla kilo verdiğim zaman 5 kilo vermişimdir. bu kilolar nasıl gidecek..

vala benimde hayatimda hic bu kadar kilo fazlam olmamisti;
en fazla 2-3 kg icin dertlenirdim ben , ahh ahh napicaz yaa

Al benden de o kadar...
Banada diyorlar ne kadar zayıfladın diye, şaşırıp kalıyorum:))

hee diy mi. baslangiz kilomuzun dusuk olmasinin avantaji sanirim

5-6 aydan sonra kendiliginden gidiyormus diyorlar kilolar;
ne kadar dogru acaba ?

ben de 58 kilo ile hamile kaldım 72 kiloya çıktım şimdi 62 kiloyum 4 kilo kaldı yani.. ama benim normal kilom 53 civarı daha önce 5 aylık bi gebeliğim sonlanmıştı 4-5 kiloda ordan kaldı o zaman ortayı bulalım hedef 55... inşallah inşallah:)

sonunda 78 i görebildim bu ne ya çakılıp kaldım aynı kiloda 20 gündür 79du inşallah daha da düşer

56 ile hamile kaldım 84 ile doğum yaptım.hastaneden geldiğimde 80 kiloydum resmen doğum yapmamış gibiydim,ama şu an 70 e düştüm göbek fena sarkık 60 olmak istiyorum bakalım nasıl olcak

bende 43 gün oldu doğum yapalı 82 doğuma girdim 73 tkıldım....okadar çok kotum varki hepsi hayal oldu ama vericem ilk hedefim 64 :)
64 le hamile kalmıştım aslında 59 dum o ara sigarayı bıraktım falan..
offfffff nezaman başlarız spora leslie yapmak istiyorum..

ben de hamile kaldigimda 70 kiloydum, 76 ile doguma gittim. aslinda 7. aya kadar 8 kilo almistim ama sonra gebelik sekeri cikinca 2sini verdim diyet yaptigim icin. dogumdan 10 gun sonra ise 66'ya inmistim :) hedefim 59 olmak. simdilik emzirdigim icin diyet yapmiyorum, bebisim ek gidaya gecince baslayacagim ins.

kızlar bende 60 kg ile başladım hamileliğe 82 ile doğuma gittim.
doğumdan 1 hafta sonra tartıldığımda 12 kg gitmişti.10 kg fazlam kalmıştı.
şuan 6 ay geçti hala 10 kg fazlam var:)bir türlü veremedim çünkü habire yiyorum:)

Merhaba bende 2. doğumuma 82 ile gittim eve geldiğimde 81.5 dum :)))şimdi 72 civarlarındayım öncelikli hedefim 65.2 haftadır walk at home yapıyorum günaşırı felan.çok istiyorum yaza kadar zayıflamayı...

65 oldum ama ölece kaldı ne çıkıyo ne iniyo ama simitler var onlar nasıl erir acaba

64 kilo ile hamile kaldım, ilk 4 ayda aşırı bulantı ve kusma nedeniyle 8 kilo verdim, 55'e düştüm..Sonra 75 kilo ile doğum yaptım. Şu an 63 kiloyum, kendiliğinden gitti kilolar..İki çocuk ve ikincisi de biraz yaramaz olunca böyle oldu..
Ama ben 60 kiloya düşmek için uğraşıyorum şu an, boyum 1.70..Boyuma göre 60 kilo çok ideal oluyo..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…