bende 66 ile hamile kaldım.83 ile doğuma gittim.doğumdan sonra 77 ye indim.sonraki iki haftada kendiliğinden 3 kilo gitti 74 oldum.birbuçuk aydır da 74 te çakılı kaldım.fazla yemiyorum az da yemiyorum ama bir türlü gr.azalmıyo.diyet filan da yapmak istemiyorum zaten sütüm az. kıyafetlerime girebilmem için kilo vermem lazım.dünya kadar elbise dolu ortalık şimdiki bedenime göre bişeyler daha almak istemiyorum.nasıl gidecek bu kilolar yaa.
buraya genelde cok az kilo fazlasi kalanlar yazmis .-(((
benim gibiler utanmis yazamamis sanirim.
11 kg fazlam var suan :-((( ama gorenler ne guzel kilolarini hemen vermissin diyorlar; 11 kilom var diyince de sasiriyorlar; anlamadim bu isten bisey :-((
buraya genelde cok az kilo fazlasi kalanlar yazmis .-(((
benim gibiler utanmis yazamamis sanirim.
11 kg fazlam var suan :-((( ama gorenler ne guzel kilolarini hemen vermissin diyorlar; 11 kilom var diyince de sasiriyorlar; anlamadim bu isten bisey :-((
benimde 11 kilo hayatım boyunca hep rejim yaptım ve en fazla kilo verdiğim zaman 5 kilo vermişimdir. bu kilolar nasıl gidecek..
Al benden de o kadar...
Banada diyorlar ne kadar zayıfladın diye, şaşırıp kalıyorum:))
bende 43 gün oldu doğum yapalı 82 doğuma girdim 73 tkıldım....okadar çok kotum varki hepsi hayal olduama vericem ilk hedefim 64 :)
64 le hamile kalmıştım aslında 59 dum o ara sigarayı bıraktım falan..
offfffff nezaman başlarız spora leslie yapmak istiyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?