Eki Görüntüle 175017 Eki Görüntüle 175018
Kızlar sonunda resim çektim :)) Bu da bizim 19+ 6 günlük halimiz.
ne güzel daha hiç kilo almamış gibisin :))
maşallah annesi çok şeker görünüyorsunuz
masallahhhhhhhyer içindekini teyzesi. valla süper canim fizik falan çok yakisis:))
ayy kizlar dün e bebekte quinny buzz gördüm sinirlerim bozuldu nedense asabiyim bu aralar:)) güzel gözüküyordu çok ben de hep böle oluyor. biseye karar verip beğenip aliorum sora baska seye saldiriorum. ama benimki daha güsel dimi kizlar( bisi sölein içim rahatlasin hihi.
bu arada bende olmaz olmaz diodum kendime nazar değdirdim. bende kasinti oldu vajinamda. böle hani antibiyotik kullanimindan mantar olurya onun gibi diycem ama o kadar siddetli değil. yani kasinti sadece tuvaletimi yaptiğimda yikayip kurulayinca oluyor. bide böle tel tel beyaz bisiler geliyor( sizde olan varmi hiç?
maşallah canım hiç kilo almamışsın manken gibisin valla
Teşekkür ederim teveccühünüz :)) ama 3,5 kg aldım. Şimdilik normal seyrinde gidiyorum ama umarım sonradan cozutmam. Canım ya zaten kilo almıyayım. ( diyetisyenim de kendim bizzat)
masallah cnm,
inceciksinnn
benim de baslangic 55,8; su an 60,1'im.
4,3 kg aldim.
simdilik iyi gidiyorum gibi ama son haftalarda hizlandi kilo alimim, boyle giderse kotu
kilo alman iyide, sen bayağı az almştın ben 5 kilo aldığmda 2 kilo falan almştın..ben hala 5 kilo aldım ve sende bana yaklamşmşsn nerdeyse..dikkat etmemiz lazım benim durumum şöyle ilginç birden 2 kilo falan alıyorum, ama aldığm o 2 kiloyuda 2 ay muhafaza ediyorum,keşke hep böyle gitse
evet cnm ben ilk 3,5 ay hic almadim 1,5 kg falan aldim, son 1,5 ayda da 3,5 kiloya yakin aldim.
aslinda her hafta duzenli kilo alimi onemliymis, yani bir hafta 1 kilo alip sonraki hafta almamak iyi degilmis,onun yerine her hafta yarim kilo almaliymisiz.
bakalim neler bekliyor bizi :44:
evet düzenli almak önemli,bende sanırım o yok belki düzene girerim..birden 2 kilo alınca şok olmştum ama 1,5 ayda o kiloyla devam ettim..ayda 1-1,5 kilo alınmalı diyor.oda her hafta 250 falan yapıyor
masallah cnm,
inceciksinnn
benim de baslangic 55,8; su an 60,1'im.
4,3 kg aldim.
simdilik iyi gidiyorum gibi ama son haftalarda hizlandi kilo alimim, boyle giderse kotu
Teşekkür ederim. Sende baya güzel ilerliyorsun bence. +. aydan itibaren kilo alımı artmaya başlar normal. Ben ilk3 ay 2 kilo aldım. Son 2 ayda 1,5 kg aldım. ama tabi şimdi havalar düzelmeye başladığı için artık düzenli yürüyüşler yapıyorum ve beslenmeme çok dikkat ediyorum. Ne yemem gerekliyse onu yiyorum. Allah tan normalde de tatlı vs. gibi ıvır zıvır besinleri sevmem. Hergün işe meyvemi, kepekli bisküvümü vs. götürüyorum. Dikkat etmek lazım. Benim ailemde herkes Diabet hastası olduğu için ben risk almak istemiyorum.
gecen hafta 100 gr almisim sadece sevindim,
birazcik dikkat etmistim ise yaradi.
suan 60,2 yim.
baslangic 55,8
ben de h.ici ofiste mola verip 20 dk yuruyorum gun icinde.
h.sonu da esimle gezerken yuruyorum sayilirsa.
yaz gelsin aksam yuruyuslerine de cikicam artik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?